Duktiga band med kvinnliga sångerskor

Ibland kan det vara läge att boka ett band med tjejer. Eller ett band med en tjej som sjunger. Kolla in ett smakprov på några härliga band med kvinnliga sångerskor, som garanterat kommer att lyfta festen.

 

GRACE

Showigt och fullt ös. Tjejigare än så här blir det inte.

Boka dem här

 

SOUL EXPLOSION

Bandet som verkligen gör rätt för sitt namn. Det är omöjligt att sitta still, dansgolvet fullkomligt exploderar. Jag lovar att du får höra alla favoriterna.

Kontakta dem här

 

JACK VON FIVE

Bandet frontas av 2 rutinerade sångerskor som sprider energi, glädje och dans.  Garanterat fyllda dansgolv med feststämning.

Se mer här

 

SHAME

Shame är ett sammansvetsat partyband som har hela avlånga Sverige som sin hemstad. De älskar att bjuda på sej själv och de ger sej inte förrän ALLA  har kul. 4 glada och positiva musiker, alla med glimten i ögat, är redo för att sätta guldkant på din fest.

Kolla här

 

UNDERHÅLLNINGEN

Här sprudlar det av energi och glada vibbar, det är omöjligt att inte bli smittad .  Coverbandet “Underhållningen” är ett etablerat festband från Stockholm som med sin genuina musikglädje lovar att få din fest att gunga, sjunga och dansa.

Kontakta dem här

 

DEN EMINENTA ORKESTERN

Ett relativt nystartat partyband med 4 finslipade musiker. Med såhär mycket glädje och ambition kan man liksom inte bli besviken.

Kontakta dem här

 

ACOUSOFT

Coverbandet med två kvinnliga vokalister som lockar musikälskare i alla åldrar. Hög energi och suveränt samspel.


Se här

 

THE VIPERZ
The Viperz består av 8 unga jazzmusiker som låter som ett helt storband. De blåser liv i gamla klassiker och ger dem den energi de förtjänar. Ett säkert kort om du och dina gäster älskar 30-och 40-tals jazz och vill få en garanterat lyckad fest.


Kontakta dem här

 

EMILY AND THE DARLINGS

Älsklingarna från Malmö. Unga och glada. Soul, rock, pop och jazz när den är som fräschast.


Kontakta dem här

 

THE AIRWAVES

En tjej på både bas och leadsång. Definitivt inte så vanligt… 100% live, inget bakgrundskomp eller trum-maskiner för dem inte. Pop och rock bjuder de på, med tyngdpunkt på 70-och 80-talslåtar.


Se mer här

 

SMOKE RINGS SISTERS

Låt mej få presentera den läckra tjejtrion som bjuder stort på sig själva, och tar dej tillbaka till tiden då det svängde.

Kontakta dem här


468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>