Få vår Festmusik checklista

Om du går igenom punkterna på vår checklista så garanterar vi dej att din fest blir en succé.

 1. Kontrakt– Försäkra dej om att du kompletterar kontraktet vi har utfört. Det täcker alla grundläggande aspekter som du kan behöva, och hjälper dej att få en lyckad fest. Att ha ett skrivet kontrakt istället för ett muntligt kan faktiskt innebära en skillnad i artistens framträdande.
 2. Roll – Kommunicera med artisten om vilken roll du förväntar dej att han ska ha. Vill du att han ska vara en aktiv person som tar plats och ansvarar för festkänslan, eller vill du att han ska finnas diskret I bakgrunden? Kom överens om detta.
 3. Övertid – Om festen är på topp, och du vill fortsätta festa med musik, så är det bra om det finns en lösning. Se till att du har pratat med artisten om detta, och att ni kommit överens om en rimlig övertidsersättning. På så sätt undviker du att en lyckad fest tar slut med en sista minuten oenighet.
 4. Klädsel – Som artist får man naturligtvis klä sej som man vill, det är ju en del av musikerns identitet. MEN, ibland kan det finnas något som du vill föreslå, eller något som du av någon orsak vill undvika. Tveka inte med att diskutera detta med artisten.
 5. Låt Repertoar – Ofta tror man att man vet vad bra festmusik är, och vad som behövs för att få alla gästerna att roa sej. Men, alla har inte samma smak och alla går inte igång på samma låtar. Vi rekommenderar att du tydligt uttrycker dina önskemål om detta så att du och dina gäster får njuta av er favoritmusik.
 6. Kommunikation – Det du absolut vill undvika är att behöva leta efter ström och eluttag kvällen då festen går av stapeln. Välj ut en av dina gäster som kan sköta kommunikationen med artisten, och försäkra dej om att han/hon är ok med ansvaret. Informera artisten om vem han bör kommunicera med, och ge honom kontaktinformation . Du kan slappna av om du vet att någon annan axlar lite av ansvaret.
 7. Betalning– Vad kostar det, när och hur ska det betalas.
 8. Vägbeskrivning – För att inte artisten ska villa bort sej någonstans, ge en tydlig vägbeskrivning så att han/hon hittar fram i god tid för firandet.
 9. Tidsplan – Vi rekommenderar att du har en överenskommelse med artisten om följande:
  1. När ska artisten anlända?
  2. När ska han/hon sätta upp sin utrustning?
  3. När vill du att framträdandet ska börja?
  4. (När vill du att det ska avslutas)
 10. Spelplatsens specifikationer – Kanske har spelplatsen sina speciella regler eller annan viktig information som artisten bör veta om. Ta reda på det.      

GÖR DIN EGEN FÖRFRÅGAN HÄR   

                                                                                                            


468 ad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>