Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Bröllopsband för 40-Årsfest i Stockholm Stockholm

Jag vill gärna ha anbud från Bröllopsband,Country i närheten av Stockholm
Litet band för 40 års fest hemma. Svenska covers och favoriter från 80- och 90-talen. Gärna Skånskt, typ Wilmer X, Peps, Bob hund, Hasse Andersson varvat med fest musik.

• Evenemang Typ:
    40-årsfest
  • Evenemang Datum:
    September 09 2017
  • Antal gäster:
  • Stad

Artister Countryband som är intresserade av detta evenemang

RECENSIONER

Se anbud

Din kommunikation med artisterna

Get Up
Juni 19 2017

Meddelande till: Kund

Hej!

Vi i bandet Get Up! kommer gärna och spelar på er 40-¨årsfest!

Kolla gärna in vår hemsida: www.officialgetup.com

"Get up!" är ett coverband var medlemmar har mångårig erfarenhet av att underhålla på bröllop, fester, företagsevent m.m.

Vårt mål är att ge er en upplevelse utöver det vanliga så att just ert bröllop/fest/evenemang sticker ut från mängden. Get up's repertoar är utformad så att alla ska kunna dansa och digga, allt från 50-tal till det mest aktuella.

Samtliga medlemmar i "Get Up!" har studerat på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och spelat med bland annat:Peter Jöback, Svante Thuresson, Lill Lindfors, Nils Landgren, Carola, Samuel Ljungblad, Peter Johansson, Anders Jalkaeus, Georg Riedel, Smokey Robinson, Rigmor Gustafsson, Magnus Bäcklund, Peter Asplund, Diane Schuur, Magnus Johansson

- Get Up! är ett 5 -manna band med blås, gitarr, sång, kör, synth/piano, bas och piano.

- Vi erbjuder även mingel jazz.

- Vi står för all utrustning.

- Vid större event har vi även möjlighet att utöka bandet.

Hör av er!

Martin Wirén
+4670-555 0776
getup.booking@gmail.com