Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Bröllopsband för Bröllop i Norrköping Östergötland

Jag vill gärna ha anbud från Bröllopsband,Coverband,Country i närheten av Östergötland
Eftersöker fullskaligt band till bröllopsfest i Norrköping. Förslag mottages tacksamt, gärna med referensvideo eller liknande.

 • Evenemang Typ:
  Bröllop
 • Evenemang Datum:
  Juli 14 2018
 • Antal gäster:
  75
 • Stad
  Norrköping

Artister Countryband som är intresserade av detta evenemang

 • Telefonnummer
  RECENSIONER
   
  Se anbud
Vi kan hjälpa dej hitta den bästa artisten till din fest!

Använd dig av vår Gratis och ICKE-bindande match service

Ja tack, matcha mig med en artist
Din kommunikation med artisterna

Jonas Franzen
Mars 15 2018

Meddelande till: Kund

Hej.

Vi är ett band som levererar en helkväll och har spelat på mängder med olika typer av fester, bland annat många bröllop. Vi har en helhetslösning vilket innebär att vi har med ljud, ljus, och allt man behöver. Coverbandet är förstås huvudmomentet under kvällen, men oftast så vill man ha något mer. Därför så har vi också med oss så vi kan köra musik som folk vill höra både innan och efter coverbandet. Vi kan köra lite trubadur om man vill ha lite lugnare musik i början av festen, exempelvis under kaffe/mingel eller liknande. Vi kan också köra ett live-music-quiz om man vill och känner att det finns tid, fast det är inte så vanligt på bröllop. Så vi står för underhållningen från start inpå småtimmarna.

Vi spelar väldigt blandad musik. På ett bröllop kan man mycket väl tänka sig att jag spelar lite akustisk gitarr exempelvis vid mingel, när gästerna kommer, eller när ni minglar inomhus. Sedan efter kaffe och tårta så kommer coverbandet. Ofta så kör vi någon form av brudvals (er brudvals från spotify exempelvis) och efter att den är klar så börjar coverbandet. Då börjar vi med en låt i samma stil som er vals så det går att dansa vidare. Sedan fortsätter vi genom att snabbt komma upp i tempo så det blir bra ös. Normalt så brukar vi dela upp spelandet i två set. Det första kan börja med lite rock n' roll, Creedence, Elvis, lite svenskt och liknande. Sedan i andra set ökar vi tempot och kör mer party. Då handlar det om Gyllene Tider, moderna låtar, och avslutning med lite hårdrock. Vi har alltid ingången att man ska känna igen låtarna och kunna sjunga med, och att det ska passa alla åldrar på festen. Allt från, pop till 60-talsrock från dansband till hårdrock. Oavsett ålder och musiksmak ska du få med dig något från kvällen vilket brukar vara perfekt för just bröllop så det är många åldrar och musiksmaker på plats.

Utrustningsmässigt så har vi med allt. Självklart kan även ni använda PA-anläggningen om ni vill köra någon musik eller annat själva som dator, telefon eller något liknande. Vi har även mikrofon att låna ut om man vill. Vi kommer tre timmar innan första gästen anländer för att rigga upp och soundchecka och lämnar festen som sista personer. Vi har även med oss en husvagn som vi använder som mobil loge så vi finns i närheten under hela kvällen.

Sedan är vi flexibla och finns på plats för er skull. Ni bestämmer helt programmet, vilka inslag som ska vara med och när ni vill ha dem. Vi levererar som sagt en helkväll. Trubadur, Coverband och dansmusik.

Se film på oss och lyssna lite på two4you.se

För en sådan kväll tar vi 9000kr. Ring gärna och om du har några frågor.


Med Vänlig Hälsning
Jonas
Two4you
two4you.se
jonas@two4you.se
070-241 77 82

Vi är experter på att matcha dig med den perfekta artisten till din fest Bröllopsband

Fyll i uppgifterna så skickar vi dig Gratis, icke-bindande anbud från våra bästa artister Bröllopsband

© 2018 123festmusik.se. All Rights Reserved