Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Bröllopsband för Bröllop i Växjö Småland

Jag vill gärna ha anbud från Bröllopsband,Duo/Trio,Dj,Irländsk Folkmusik i närheten av Småland
Söker musik till vår bröllopsfest som kommer äga rum på kök 11 i växjö lördagen den 1 juni 2019. Bröllopsfesten är tänkt att starta ca kl 16.00. Vi kommer ha buffe först och efter det har vi tänkt att det ska bli mer fest av det. Det finns ingen ljudanläggning i lokalen som vi hyr men det kan de ordna om man önskar. Vi kommer ha ca 60 bjudna gäster till början av middagen och senare på kvällen efter ca 20.00 har vi tänkt ha lite drop in för andra som vi inte kunnat bjuda till maten.

• Evenemang Typ:
    Bröllop
  • Evenemang Datum:
    Juni 01 2019
  • Antal gäster:
  • Stad
    Växjö

Artister Folkmusik band som är intresserade av detta evenemang

RECENSIONER

Se anbud

Din kommunikation med artisterna

Jens Fahlstedt