Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Bröllopsband för Bröllop i Verum (Mellan Osby Vittsjö) Skåne

Jag vill gärna ha anbud från Bröllopsband,Coverband,Irländsk Folkmusik i närheten av Skåne
Bröllop i Verum bygdegård.Musk med en del Irlänsdskt inslag men även helt vanlig Party musik.

• Evenemang Typ:
    Bröllop
  • Evenemang Datum:
    Augusti 25 2018
  • Antal gäster:
    70
  • Stad
    Verum (mellan Osby Vittsjö)

Artister Folkmusik band som är intresserade av detta evenemang

RECENSIONER

Se anbud

Din kommunikation med artisterna

Viktor Auregård
Juni 29 2018

Meddelande till: Kund

Hej! Vi i Bunny Brass Band vill jättegärna spela för er! Vi spelar svängiga hitlåtar från 60-tal till nutid och även partyklassiker från New Orleans. Vi är flexibla och tar väldigt gärna emot önskemål på låtar! Några Irländska hits kan vi lära oss utan problem! Om ni vill ha er speciella dag med en musikalisk guldkant så är vi perfekta. Vi löser allt från mingel till party och vi har vår egen ljudutrustning om det skulle behövas. Vi kan även spela på ställen där det inte behövs ljudutrustning då vi inte nödvändigtvis behöver spela elektrifierat! Varför inte en parad med alla gästerna som i New Orleans?! Hoppas att det låter som ett passande koncept och att vi hörs!
Här är en teaservideo med ett par exempel: https://www.youtube.com/watch?v=8TFBMd6F2tA
/Viktor i Bunny Brass Band

Viktor Odeheim
April 28 2018

Meddelande till: Kund

Hej, såg att ni söker coverband. Kolla in mitt band från Uppsala som spelar alla dem klassiska pop/rock/partylåtarna, gammalt som nytt, svenskt som engelskt.

Viktor Odeheim
0703674404

Vi är experter på att matcha dig med den perfekta artisten till din fest Bröllopsband

Fyll i uppgifterna så skickar vi dig Gratis, icke-bindande anbud från våra bästa artister Bröllopsband