Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Coverband för 50-Årsfest i Sollentuna Stockholm

Jag vill gärna ha anbud från Coverband i närheten av Stockholm
Söker ett coverband till en 50 års fest med afterski tema. Fullt ös med afterskimusik som får folk att ösa på på dansgolvet. Allsång, igenkänning samt glädje.

• Evenemang Typ:
    50-årsfest
  • Evenemang Datum:
    Januari 20 2018
  • Antal gäster:
  • Stad
    Sollentuna

Artister Coverband som är intresserade av detta evenemang

RECENSIONER

Se anbud

Din kommunikation med artisterna

kjell olsson
November 13 2017

Meddelande till: Kund

Hej Peter! JackedUp är det perfekta bandet för detta. Mailar länk och prisförslag.

Johnny Hellgren
November 12 2017

Meddelande till: Kund

Hej Peter! Coverband afterski, det är vi. Vi heter Lars Hard och du kan lyssna på oss på Spotify. Du kan också gå in på 123festmusik och se en del av vår repertoar. Eftersom giget inte är förrän i januari kan du få önska några låtar som du gärna vill höra så repar vi in dem. =)