Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Duo/Trio för Bröllop i Nykvarn Stockholm

Jag vill gärna ha anbud från Duo/Trio,Trubadur,Sångare/Sångerska i närheten av Stockholm

Hej Den 7/9-19 ska vi ha en fest för våra vänner för att fira att vi gift oss. Det kommer vara ca 50 gäster. Vi har hyrt en lokal i Herrgården i Nykvarn där vi bor. Mvh Maria och Mattias

Evenemang typ: Bröllop
Evenemang Datum: September 07 2019
Antal gäster: 0
Stad Nykvarn

Artister Sångare som är intresserade av detta evenemang

Namn
Kent Ploog Telefonnummer: +46709535002 Boka

Din kommunikation med artisterna

Maria Dahlberg
December 16 2018

Hej Kent och Magnus

Jag försökte svara tidigare i veckan men det verkar inte gått fram. Jag och min blivande man kommer ha en separat fest från vigseln. Gästerna är allt från 25-65 år och består av våra vänner och syskon. Vi har nog tänkt att ni skulle spela under mingel och mat ca kl 18- max 22. Vad skulle det kosta?
Mvh Maria och Mattias

Maria Dahlberg
December 14 2018

Hej igen 😀

Vi blev tipsade om er från några vänner då ni spelade på deras 100- års kalas (50+50) för ett par år sedan. Annika Olsson och Lars-Erik Blom. Jag och min blivande man är i 40-års åldern och våra gäster kommer vara allt från 25-65 år gamla. Vi kommer gifta oss separat från festen i augusti. Festen kommer inte vara en traditionell bröllopsfest så det upplägget ni skriver om låter bra. Vi har nog tänkt att ni ska spela ca mellan kl 18-22 som max och sen kommer vi också köra disco då detta är något vi tycker mycket om. Vad skulle det kosta? Har någon mer spelning vi kan lyssna på?
Mvh Maria och Mattias

Kent Ploog
December 13 2018

Hej Maria och tack för din förfrågan! :-)
Jag och (numera partner) Magnus kommer givetvis gärna och gör vårt bästa för att du och Mattias samt era gäster ska få en underbar och minnesvärd afton! Ska vara ärlig och säga att vi inte kör så jättemycket pga av att livet ser ut lite olika från år till år men när vi lirar så lirar vi av kärlek och engagemang för vår publik. Och lika ärligt, vi är till åren komna och lirar mest äldre låtar som toppas med några låtar skrivna efter 1997 :-) En "vanlig" afton med Double Trouble ser ut som följer: (sen talar ni givetvis om exakt hur ni vill ha det! ) Lite mingelmusik med ackegitarrer när gästerna kommer, glida runt och spela och få gästerna att känna sig välkomna. Sen blir det mat och då kör vi några låtar som passar att sitta och lyssna till samt, om det krävs, lite snaps och allsångslåtar. När kaffet närmar sig så drar vi igång en lite mer "ordentlig" timme med gitarrer och sång, lite sån där "pub-feeling" och där man tar sitt kaffe och sin konjak och börjar lyssna på musiken! :-) Efter det börjar klockan närma sig 22:00 och dags att plocka undan borden och slå igång bakgrunderna och dansa! det gör vi i två x 60 minuter med ljus och ljud som räcker gott för 50 pers! :-)

Kan det vara en början på planeringen?

Undrar Kent

Bra frågor att ställa till artisten
  • Har du förstått vad för sorts evenemang jag vill ha?
  • Kan du spela min favoritlåt?
  • Hur vill du att betalningen ska ske?
  • Om jag vill förlänga spelningen, hur mycket kostar det?
  • Hur mycket plats behöver du?
  • Vad för sorts el behöver du?