123festmusik.se

Hemstad: Kungsängen, Stockholm

Pris: 4500-7000 SEK

Kontakta artisten här

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

Glad, lyhörd och erfaren DJ med all utrustning till hands!

DJ av högsta rang! Spelar både på pubar/klubbar och privatfester såsom bröllop, födelsedagar och jubileum. Skicka gärna en direktförfrågan till mig vid bokning! Har du frågor är det bara att skicka ett mail till info(at)elitestudios.se eller en direktförfrågan här via sajten.

Jag anpassar mig alltid efter kundens önskemål men den vanliga partymusiken, med de bortglömda hitsen som sträcker sig från 60-talet och framåt samt den hetaste radiomusiken står mig närmast om hjärtat.

Har komplett utrustningspaket med ljud, ljus, laser och rökmaskin som funkar till de flesta festlokalerna, enklare och bekvämare kan det inte bli!

Är du sugen på Karaoke? Är även karaokevärd och all utrustning för en karaokekväll finns vid förfrågan.

Elite är har fått dessa Topp-10 certifikat

Evenemang: Bröllop
Datum: Juni 10 2017

Recensioner   (5/5)

Spelade på vårt bröllop sommaren 2017. Duktig, lyhörd och bra bollplank inför spelningen också. Kan helt klart rekommendera DJ Elite.
40-årsfest
Lisa Rydberg Larsson
Evenemang: 40-årsfest
Datum: Mars 01 2014

Recensioner   (5/5)

Edwin fixade festen! Alla uppskattade variationen i musiken och Edwin hjälpte oss att ge våra gäster det lilla extra! Mycket professionellt smidigt bemötande - vi är helnöjda!
Firmafest
jonna berger
Evenemang: Firmafest
Datum: Oktober 02 2013

Recensioner   (5/5)

Mycket bra och lyhörd, anpassad.
40-årsfest
Petronella Mossberg
Evenemang: 40-årsfest
Datum: Mars 12 2016

Recensioner   (4,5/5)

Proffsig, hjälpsam, lyhörd. #Amazing Rätta sig efter gästernas musiksmak. Golvet gungade. Rekommenderar strakt
Gå tillbaka till toppen

Du håller på att kontakta Elite

Vi kan hjälpa dig om du ger oss information om festen
Elite
  • Om artisten inte är tillgänglig, vill jag ha anbud från liknande artister
  • Nej tack, jag vill bara ha anbud från denna artist
Gå tillbakaGå tillbaka
Dj till bröllop
Elite är certifierad i kategorin::Dj till bröllop

DJ av högsta rang! Bröllop ligger mig varmast om hjärtat då det är en mycket blandad publik med olika musiksmak. Att anpassa mig efter publiken är min specialitet. Jag har all utrustning som behövs för en lyckad fest.

Dj till fest
Elite är certifierad i kategorin::Dj till fest

DJ av högsta rang! Privata fester ligger mig varmast om hjärtat då det är en mycket blandad publik med olika musiksmak.

Dj till födelsedag
Elite är certifierad i kategorin::Dj till födelsedag

DJ av högsta rang! Spelar både på pubar/klubbar och privatfester såsom bröllop och födelsedagar och jubileum. Självklart så anpassar jag mig efter kundens önskemål. Musik från 60-tal > Dagens radiohits.

Dj till firmafest
Elite är certifierad i kategorin::Dj till firmafest

DJ av högsta rang! Eftersom min utrustning med ljud/ljus/laser/rök är väldigt mobil så spelar det ingen roll var festen är så länge det finns eluttag. Jag anpassar mig alltid efter kundens önskemål och ingenting är omöjligt.

Vuxendisco
Elite är certifierad i kategorin::Vuxendisco

DJ av högsta rang! Är du intresserad av karaoke tillsammans med ett jäkla bra drag på discot? Jag har all utrustning för ett lyckat vuxendisco!