Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Jazzband för 40-Årsfest i Orsa Dalarna

Jag vill gärna ha anbud från Coverband,Jazzband,Dansband i närheten av Dalarna
Masor av musik man får folk att dansa till. Sist vännerna träffades dansade vi till klockan 3 ( bandet var beställt till 01, men tyckte det var så kul)

• Evenemang Typ:
    40-årsfest
  • Evenemang Datum:
    Juli 14 2018
  • Antal gäster:
  • Stad
    Orsa

Artister Dansband till fest som är intresserade av detta evenemang

RECENSIONER

Se anbud

Din kommunikation med artisterna

Get Up
Oktober 11 2017

Meddelande till: Kund

Hej!

Vi i bandet Get Up! kommer gärna och spelar på er fest!

Kolla gärna in vår hemsida: www.officialgetup.com

"Get up!" är ett cover/jazz&soul-band vars medlemmar har mångårig erfarenhet av att underhålla på bröllop, fester, företagsevent m.m.

Vårt mål är att ge er en upplevelse utöver det vanliga så att just ert bröllop/fest/evenemang sticker ut från mängden. Get up's repertoar är utformad så att alla ska kunna dansa och digga, allt från 50-tal till det mest aktuella.

Samtliga medlemmar i "Get Up!" har studerat på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och spelat med bland annat:Peter Jöback, Svante Thuresson, Lill Lindfors, Nils Landgren, Carola, Samuel Ljungblad, Peter Johansson, Anders Jalkaeus, Georg Riedel, Smokey Robinson, Rigmor Gustafsson, Magnus Bäcklund, Peter Asplund, Diane Schuur, Magnus Johansson

- Get Up! är ett 6-manna band med blås, gitarr, sång, kör, synth/piano, bas och piano.

- Vi erbjuder jazz mingel, då samtliga medlemmar är utbildade jazzmusiker på Kungliga Musikhögskolan.

Hör gärna er!

Martin Wirén
+4670-555 0776
getup.booking@gmail.com