Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Jazzband för 40-Årsfest i Stockholm, Från Skeppsholmen Till Bromma Stockholm

Jag vill gärna ha anbud från Jazzband i närheten av Stockholm
Jag söker ett band till min 40-årsfest som spelar rejält svängig jazz, swing och charleston. Hög energi och mycket humor och gärna retro. Festen är ombord på en båt, och temat är därför "skepp o hoj"! Gästerna är dansglada och härliga, ca 80-100 personer. Själva båtturen är två timmar mellan kl 19 och 21, och under den tiden vill jag att bandet spelar samtidigt som gästerna kan dricka något gott, njuta av musiken och gärna dansa. Datumet är preliminärt.

• Evenemang Typ:
    40-årsfest
  • Evenemang Datum:
    Mars 23 2018
  • Antal gäster:
  • Stad
    Stockholm, från Skeppsholmen till Bromma

Artister Jazzband som är intresserade av detta evenemang

RECENSIONER

Se anbud

Din kommunikation med artisterna

Albin Gustavsson
Januari 26 2018

Meddelande till: Kund

Hejsan!

Jag heter Albin Gustavsson och går fjärde året på ämneslärarprogrammet på musikhögskolan vid Örebro Universitet.

Det är så att jag driver ett band som kallar oss Ambis Swingband och har inriktat oss på att spela traditionell swingmusik i en sättning med fyra blås plus komp.
Vi har inspirerats mycket utav Stockholm Swing Allstar som spelar med ungefär samma sättning. Alla musiker har går på musikhögskolan och är ute mycket som frilansmusiker.
Kanske är detta något för ert kalas?

Vill ni se mer av oss får ni gärna besöka vår Facebooksida: https://www.facebook.com/ambisswingband/ eller vår youtubekanal: https://www.youtube.com/channel/UCmt1YkxSG5YuqEqosRV8DHw?view_as=subscriber
Här finns lite klipp där man kan höra hur vi låter!

Hör gärna av er om ni har några funderingar!

Albin
Ambis swingband
ambisswingband@gmail.com
0703-12 14 32