Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Musik För Barn för Barnkalas i Mölndal Västergötland

Jag vill gärna ha anbud från Musik För Barn i närheten av Västergötland
Jag letar efter en artist som är van att uppträda för barn i olika åldrar. Vi har årligen en barnfest på vårt företag i Mölndal i Januari där vi alltid har bland annat musikunderhållning, trollkarl, fiskedamm, ansiktsmålning, tipspromenad m.m. Det brukar komma ca 250 barn och 150 vuxna där barnen är allt mellan 2-12 år. OBSERVERA att festen kommer bli av antingen lördag 5 januari eller söndag 13 januari - vg ange vilket datum som passar dig. Årets tema kommer att vara "pirates of the caribbean" så stort plus till någon som kan anpassa framträdandet efter detta. Tiden som festen hålls är ca 11.00-14.00 och jag räknar med en artist/grupp som kan spela antingen en show på ca 50 minuter eller 2 stycken halvtimmor.

• Evenemang Typ:
    Barnkalas
  • Evenemang Datum:
    Januari 05 2019
  • Antal gäster:
  • Stad
    Mölndal

Artister Popband som är intresserade av detta evenemang

RECENSIONER

Se anbud

Din kommunikation med artisterna

Vi är experter på att matcha dig med den perfekta artisten till din fest Musik för barn