Musik läker

Det är oroliga tider vi lever i. Så här års är det alltid mörkt, men nu känns det tyngre.Vår uppfattning om tid har förändrats, ibland känns det som om tiden står stilla, och andra gånger känns det som om den rör sig alldeles för fort.

Musiken tar oss till andra världar. Den existerar oberoende av tid och rum och får oss att blicka framåt. Musik har makten att omvandla känslor av rädsla och ilska inom oss till kreativitet och kommunikation. Musiken finns i våra hjärtslag och i vår andedräkt, och om det är något vi behöver känna nu så är det rytmen inom oss.

Musik kan trösta, inspirera, stärka, hjälpa, och lugna. Musik läker. Musik gör allt det vi upplever mer uthärdligt och stödjer oss i svåra tider.

Den verkliga skönheten i musik är att den förenar människor. Musik förmedlar ett meddelande och musiker är kurirer som måste fylla tystnaden och göra rädslan till en sång. Upptäcka nya melodier och hitta tillbaka till de gamla. Experimentera. Förvandla känslor till musik. Leta efter lösningar och svar. Läka.

Vi är musik. Vi är här för att hålla musiken vid liv, och tills vi kan träffas igen, på fester, bröllop och högtider, får musiken bli vår omfamning.

TACK till alla musiker för att ni fyller tystnaden, lugnar oss i kaoset och sätter ton på våra känslor. Fortsätt att spela och skapa musik, vi behöver det nu mer än någonsin!

Musik läker

Hitta din musik

Använd dig av vår Gratis och ICKE-bindande match service
Börja här