Never Ending Band
4.9 / 5 baserat på  13 kundrecensioner (Recensioner)

Never Ending Band

Hemstad: Borås/Göteborg Pris: 8 000 - 25 000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 23

Coverband med allt från 50-tal och in på 2000-talet! Bröllop, konferens, event, fest, dans...

Liveband med lång och gedigen erfarenhet av spelningar på bröllop, födelsedagsfester, konferenser, disputationsfester, företagsfester, dans (bl.a. Stenungsbaden, Billingehus, Grand, Kajskjul8...).
Spelar det mesta från 50-tal och in på 2000-talet.
Är det oss ni vill ha? Lyssna på liveinspelningarna nedan!
Nu kompletterat med kvinnlig vokalist, vilket ger ytterligare bredd åt repertoaren.
"Gästerna har varit helt lyriska över er prestation", skriver Caroline o Anders.
"Vi vill bara ånyo tacka för den fantastiska musiken på vårt bröllop" Anna o Johan.
Lotta o Lasse: "Vilken grym show ni bjöd på, verkligen outstanding."
"Sluta leta, detta är bandet du söker!!! Bokade NEB till min 50-års fest och jag kunde inte fått ett bättre band! Såååååå bra!!! " Marie B.
Denise, Daniel, Magnus, Henrik och Sten ser fram emot att få bidra till er lyckade fest!


Recensioner av Never Ending Band

40-årsfest  - 
Så grymt bra band!🥳🙌🏼🥳
50-årsfest  - 
Sluta leta, detta är bandet du söker!!! Bokade NEB till min 50-års fest och jag kunde inte fått ett bättre band! Såååååå bra!!! Helt rätt låtar, grymt duktiga och de fick verkligen upp gästerna på dansgolvet...t.o.m min mamma som nog inte dansat på 40 år!!! De hade verkligen en känsla för vilken musik som gick hem hos gästerna, alla fick höra något som de gillar! Så gör som jag, boka detta fantastiska band - ni kommer inte bli besvikna! Tusen tusen tack från en otroligt glad och nöjd 50-åring! Marie Bergman, Mölndal
Bröllop  - 
Fantastiskt band som förgyllde vårt bröllop! Spelade blandad musik som passade alla. Festen kom igång direkt. Anlitar gärna dem igen om tillfälle finns.
Bröllop  - 
NEB spelade på vårat bröllop och gjorde det till en oförglömlig kväll! Bandet spelade och sjöng fantastiskt bra! Mycket hög nivå, bra låtmix, lyhörda för önskemål och grym publikkontakt. Bokning, kontakter inför spelningen och andra praktikaliteter sköttes mycket smidigt - absolut bästa festbandet!!
40-årsfest  - 
Jag bokade NEB till min 40-årsfest. Jag och gästerna var mycket nöjda. Trevliga och lätta att ha och göra med, alltifrån bokning och kommunikation innan festen till själva festdagen. NEB har en bred och flexibel spellista och är lyhörda till vad publiken vill höra. Musiken lätt väldigt bra. Sedan var de väldigt proffsiga och spelade en timme extra när min middagssittning drog över och vi kom gång sent. Jag kan verkligen rekommendera NEB.
Bröllop  - 
Vi är så nöjda med NEB:s spelning på vårt bröllop! De gjorde ett fantastiskt jobb och vi kunde inte haft ett bättre band! Alla, oavsett ålder, hade så kul på dansgolvet!
Bröllop  - 
Mycket duktiga musiker och sångare som förhöjde upplevelsen av vår bröllopsfest. Supertrevliga från första kontakt. De fick oss engagerade när vi började säcka ihop lite vid ettiden. Vi fick gissa årtal och önska låtar. Sen var vi igång igen 👏👏👏 Kan verkligen rekommendera detta fantastiska band!
Bröllop  - 
Jag och min fru hade dem på vårt bröllop i maj 2018. Vi är otroligt nöjda och kan inte ge dem annat än högsta betyg! Kan verkligen rekommendera NEB! Att gäster som fick impuls kunde gå upp på scenen och riva av några låtar var inte heller några som helst problem. De är dessutom väldigt trevliga och hjälpsamma! Bra blandning av gammal och ny musik. Tack för en toppenkväll! // Andreas och Sandra
60-årsfest  - 
Bra kontakter innan spelningen.Bra förslag när vi frågade om alternativ. De levererade verkligen vad vi ville ha . Gjorde en bra spelning som passade oss och våra gäster. Blev riktigt bra stämning.
Bröllop  - 
Helt fantastiska!! Grymma!
50-årsfest  - 
Superbra. Allsidig. Bra och kunniga. Hyr dem gärna igen😉
50-årsfest  - 
Fantastisk liveband som verkligen förstod vad jag önskade och de levererade verkligen!
Annan fest  - 
Ett härligt band som uppfyllde våra önskemål. Bandet bidrog till att göra vår Hawaii-cykelfest oförglömlig! Tack!

Kontakta Never Ending Band

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Liveklipp 1 (Various)
Liveklipp 2 (Various)
Liveklipp 3 (Various)
Don´t Worry About A Thing (Madcon)
Locked out of heaven (Bruno Mars)
Shut up and dance (Walk the Moon)
Se fullständig repertoar
Ta emot anbud från fantastiska musiker här