Musik till jul - och nyår!

Jul och nyår står för dörren och det är hög tid att börja se sig om efter det perfekta bandet eller DJ:n som ska stå för underhållningen till festen. Oavsett om du planerar en ösig fest med många inbjudna, eller ett lugnt stilla event med mysig bakgrundsunderhållning under tiden du och dina gäster njuter av god mat eller minglar och pratar, så har vi på 123Festmusik precis det ni letar efter.

Om du planerar en mindre privat tillställning med familj och nära vänner inbjudna, så har vi många suveräna solomusiker som kan hjälpa till med att skapa en minnesvärd fest. En solomusiker, duo eller DJ behöver inte så mycket utrymme, de hittar alltid ett hörn att göra sig bekväma på även om du inte har så stor plats. Är det däremot ett stort företagsevent, med hyrd lokal där det får plats många gäster, är det klokt att satsa på ett lite större band. Vi har något för alla, och våra artister är redo att göra din fest till ett oförglömligt minne. Succén är ett faktum med underhållning i form av ett liveband. Upprätta en förfrågan här, det är enkelt snabbt och smidigt, och få gratis anbud från musiker som är intresserade av att spela på din fest. Du kan mejla oss här om du behöver hjälp eller har frågor.

Jul och nyår firas intensivt överallt i vårt avlånga land, i privata hem och på boende, på restauranger och företag, och på olika typer av inrättningar. Musiken är utan tvekan den viktigaste ingrediensen, sång och musik i alla dess former hör dessa högtider till. En kul Music Quiz, traditionella sånger, nya och gamla klassiker, skön bakgrundsmusik eller dansmusik som får dina gäster att vilja slå klackarna i taket - du hittar det här hos oss.

Godis, klappar och fyrverkerier i all ära, men det som verkligen behövs för att få den ultimata festkänslan är musik. Se till att göra högtidsupplevelsen till något alldeles extra i år. Höj stämningen genom att spela musik som alla gillar. Det behöver inte vara traditionell musik, men musik som får alla att känna att det är fest.

Ljus i alla de färger hör julen till, och det får gärna stråla och glittra lite mer så här i juletid. Ljud - och ljusarrangemang är något våra artister är duktiga på, så kom överens med er artist om hur mycket eller lite det ska tindra på din fest. Våra artister är lyhörda för era önskningar och angelägna om att göra din fest till en lyckad tillställning.

Vi svenskar är ett folk som är känt för att planera långt i förväg, och de flesta av er kanske redan har planerat era festligheter in i minsta detalj. Många artister är kanske också bokade. Men många av er har inte riktigt bestämt er än, och det är aldrig för sent att hitta den perfekta musiken. Vi på 123Festmusik har många oerhört skickliga musiker, festband och DJs som gärna vill spela på ert evenemang, och som vet hur man gör en jul - och nyårsfest till en succé. Gör slag i saken och kom igång med att hitta den bästa musiken och försäkra dig om att det är din fest som blir årets snackis!

Ungdomar dansar till festmusik på en julfest,  det är konfetti i luften och de har tomtemössor på sig.

Vi kan hjälpa dig att hitta och boka det bästa festbandet

Använd dig av vår Gratis och ICKE-bindande match service
Ja tack, matcha mig med en artist eller ett band