Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Solomusiker för Bröllop i Haninge Stockholm

Jag vill gärna ha anbud från Solomusiker,Trubadur,Country i närheten av Stockholm
Letar efter någon som kan sjubga med lite countryröst.

• Evenemang Typ:
    Bröllop
  • Evenemang Datum:
    Augusti 25 2018
  • Antal gäster:
  • Stad
    Haninge

Artister Countryband som är intresserade av detta evenemang

RECENSIONER

Se anbud

Din kommunikation med artisterna

marita vikström
Oktober 12 2017

Meddelande till: Kund

Hej!
Såg att ni söker artist med countryinspirerad stämma!
Känner att detta passar in på mig då jag har en stark ådra i den amerikanska musikens folk country/rock och har spelat runt om i Norden bl.a. på countryfestivaler och tidigare gästat en lokal bluegrass TV station i V.A USA. Har också en mycket bred repertoar inom country genren.

Jag går under artistnamnet MITA och finns på 123festmusik
Innehar F skatt.
Se recensioner ifrån privata fester och bröllop på länken;
Kontakta mig för vidare info
på 073 805 32 51
mitamusic@live.se

Med vänliga hälsningar Mita!

Ifrån dagens musik till kända klassiker med
en bredd i repertoaren som kan anpassas utefter publik och typ av tillställning.
Vill man tex ha ett tema för kvällen eller kanske ett Musikquiz, finns möjligheten att utformas efter speciella önskemål och musikstilar. Kanske fira en släkting eller god vän med en personlig text till en vald känd melodi? Självklart finns också möjligheten att beställa speciella låtval inför tillställningar som till bröllop och dop.

Artisten MITA -är verksam inom musikunderhållningsbranschen som trubadur och spelar på privata tillställningar som tex födelsedagsfester och bröllop till föreningsarrangemang och företagsevent. Levererar text/musik på uppdrag som till event för tex varukedjor och som låtskrivare har deltagandet i en rikstäckande tävling resulterat i en av vinnarna!
kolla in det här videoklippet på YouTube:

Med gitarr, munspel samt extra stämmor som effekt till sången och utmickat fotstamp, bildas ett s.k enmansband.
Alternativt vid tillfälle som duo, trio eller flera.

Skickat från min iPhone

Vi är experter på att matcha dig med den perfekta artisten till din fest Solomusiker

Fyll i uppgifterna så skickar vi dig Gratis, icke-bindande anbud från våra bästa artister Solomusiker