Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Solomusiker för Bröllop i Stockholm Stockholm

Jag vill gärna ha anbud från Solomusiker,Bröllopsband,Coverband,Jazzband,Duo/Trio,Trubadur,Hårdrock,Country,Soul/Disco i närheten av Stockholm
Hej! vi är ute och letar band till bröllopsfest. Er repertoar ser bred ut och lyssnade igenom på youtube, skönt sound! Vad tar ni för en bröllopsspelning i stockholm? //Mia

• Evenemang Typ:
    Bröllop
  • Evenemang Datum:
    November 24 2018
  • Antal gäster:
  • Stad

Artister Discoband som är intresserade av detta evenemang

RECENSIONER

Se anbud

Din kommunikation med artisterna

Daniel Lindkvist
Juli 16 2018

Meddelande till: Kund

Hej,
Jag hör av mig med anledning av er annons på 123festmusik.
Vi är ett coverband från Dalarna, med rockig touch och fokus på låtar folk känner igen och gillar. Vi erbjuder allt ifrån fullriggat med backline, ljus och rök om så önskas till akustiskt och klassiska introquiz.
På vår presentationssida på 123festmusik finner ni vår aktuella repertoar, finns det specifika önskemål om en eller ett antal låtar som repar vi gärna in dem om rimlig tid finns.
Mer information finner ni på vår hemsida, www.allnightlong.se
Vi tar 8 000 SEK för en kväll med full backline, inklusive resa och riggning. Speltid 4-5 timmar ink. pauser (3x ca 15 min), beroende på era önskemål.
Verkar det intressant eller vill ni veta mer? Välkommen att höra av er, vi nås per mail på l.daniel.lindkvist@gmail.com eller på telefon 076-146 33 34.
Lycka till med er bokning!
Vänligen;
All Night Long/Daniel Lindkvist

Highway To Helg
Juli 13 2018

Meddelande till: Kund

Hej! Du har fått mail från Highway To Helg!

Vi är experter på att matcha dig med den perfekta artisten till din fest Solomusiker

Fyll i uppgifterna så skickar vi dig Gratis, icke-bindande anbud från våra bästa artister Solomusiker