5 orsaker till varför levande musik gör skillnad

Med detta inlägg vill vi poängtera vilken enorm skillnad levande musik gör. Om du är det minsta intresserad av levande musik så fortsätt läs!

När du är i full gång med att planera underhållningen till din stora dag, då måste du förr eller senare ta ställning till om det ska vara levande musik eller bara en bra ljudanläggning. Naturligtvis blir det inte lika dyrt att använda en ljudanläggning som att hyra ett band, men det går inte att jämföra levande musik med en förinspelad låtlista.

Atmosfär

En fest med en låtlista som spelar i bakgrunden är en fest utan liv. Vad som behövs är någon som är ansvarig för hur festen urartar sig, någon som tillför fart och fläng när det är alldeles för lugnt och stilla. Med ett band blir det aldrig tråkigt. Ett band skapar interaktion och får upp gästerna på dansgolvet.

Ingen press

Ett band med en sångare/sångerska som kommunicerar med publiken, och som kommer med kommentarer under festens gång, får människor att slappna av. Gäster som kan vara lite blyga och osäkra i stora sammanhang kan koppla av och känna sig mer bekväma och hemmastadda.

Minnen

Att vara nära en känd artist, eller t.o.m. någon som har lite av stjärnstatus gör ett starkt intryck som varar länge. Det kan vara stans bästa band som bjuder upp dig på scenen eller som utbyter ett par ord med dig när festen är slut, som gör intryck och garanterar att du och dina gäster kommer ihåg festen långt framöver.

Live för första gången

Varför boka någon som du redan har upplevt, när du kan välja en som du aldrig har sett eller hört förut? När du bokar ett nytt band eller en ny DJ till din fest så får du vara med om något helt nytt, och en ny erfarenhet är något som vi inte vill vara utan, eller hur?

Inga problem med ljudet

Ett av de största och vanligaste problemen på fester är när ljudet krånglar eller inte fungerar alls. Varför inte låta ett proffs sköta allt till dig, så slipper du oroa dig för att sådana bekymmer uppstår.

Hiitta fantastisk musik här