FAQ

Artister ...

 • Var är min YouTube-video?

  Om du tidigare haft en video på din profil via 123Festmusiks YouTube-kanal så finns den förmodligen inte längre på sidan. Vår YouTube-kanal är stängd - vi har valt att artisterna själva ska kunna anknyta sina YouTube-videor och profiler till sidan.

  Hur fungerar Topp10-Certifiering?

  För att synas på Topp10-sidorna ska man kryssa för både Kategorier och Städer. Välj bland både kategorier och städer, MEN välj inte för många eftersom poängen divideras - ju fler ikryssade desto färre poäng. Man måste ha minst en bra recension på sidan för att bli Topp10-Certifierad. Det ska också finnas en video och bra ljudfiler.

  Varför kan jag inte få in gamla externa bokningar och recensioner på sidan?

  Detta är ett beslut som 123Festmusik har tagit för att säkra recensionernas trovärdighet. En extern bokning ska registreras innan festen går av stapeln, och bekräftas av kunden innan tillgång till recension kan bli aktuell.

Till dig som letar efter musik...

 • Vem och vad är 123Festmusik?

  123Festmusik startades 2005 i Danmark, och är idag en av Sveriges största bokningsagenturer. 123Festmusik är en plattform där man utan kostnad kan söka och boka musiker, band och DJ's till fester och evenemang. Du kan göra både öppna förfrågningar som når alla våra artister, eller direkta förfrågningar till specifika artister, så att du hittar precis det du behöver till din fest. Det är gratis att kontakta våra artister. Kontakten äger rum mellan dig och artisten, vilket innebär att du slipper dyra utgifter och provision till oss (mellanhanden).

  Vem riktar sig 123Festmusik sig till?

  123Festmusik riktar sig till alla som vill boka musik till sina evenemang och fester. Vi har levererat musik till allt från dop, födelsedagar och bröllop, till stora firmafester, nyårsevenemang och midsommarfester. Oavsett budget och musiksmak så har vi alltid något som passar dig och din fest!

  Hur försäkrar sig 123Festmusik om trovärdigheten i artisternas recensioner?

  För att försäkra oss om att alla recensioner är trovärdiga, sörjer 123Festmusik för att de recensioner som finns på sidan är verifierade. Detta görs både i form av en bekräftelse av bokningen innan festen går av stapeln, och genom ett mejl med en unik länk via oss, där endast personen som har bokat gällande artist kan gå in och skriva en recension. Artisterna har själva inte möjlighet att ändra eller radera sina recensioner. Alla recensioner är alltså baserade på hur kunderna har upplevt våra artister.