Fira din födelsedag med härlig musik!

Ge dig själv den bästa presenten i år och fira din födelsedag med musik som du älskar. Bjud in dina vänner och dela musikglädjen, för som texten säger - ''Musik det får ni ändå medge gör glädjen ännu mera glädjerik''.

Vi i Sverige är kanske bäst i världen på att fira födelsedagar, och vem har sagt att man måste vänta in en jämn födelsedag för att fira stort med fantastisk musik? Alla dina födelsedagar är speciella och värda att fira med härliga upplyftande tongångar. Att fira födelsedagar med musik är hälsosamt, och det finns statistik som visar att de som firar flest födelsedagar också är de som lever längst! Musik främjar endorfinerna, kroppens eget lyckohormon, och du blir gladare, hälsosammare och lyckligare. Följaktligen - Ja må du leva uti hundrade år!

Låt musiken fira, hylla och kärleksbomba dig på denna dag!!

Ett band som kan spela levande musik på festen, eller en DJ som kan spela alla dina och gästernas favoritlåtar och få upp alla på dansgolvet är en garanti för att din födelsedag ska bli en succé. Du och bandet kommer överens om vilken musik som ska spelas, låtar med hög igenkänningsfaktor är en självklarhet, men kanske även lite nya överraskningar om det är det du önskar. Gör en lista med alla dina absoluta favoritlåtar och andra låtar som betyder mycket för dig, så att du säkert får slå klackarna i taket eller njuta av dem mer än en gång under kvällen.

Hur hittar man då det band, musiker eller DJ som passar bäst till ens födelsedagsfest?

Först och främst ska man fundera över vilken sorts födelsedagsfest man vill ha. Fyller man jämnt kanske man vill fira med lite mer pompa och ståt, med många gäster inbjudna och ett stort band som kan sätta fart på gästerna. Funderar man på en färgrik 70-tals temafest med disco, soft rock och pop, eller ett 80-tal med neon och arenarock, så ska bandet naturligtvis kunna spela den perfekta musiken som passar. ÅTERUPPLEV - Varför inte ha samma tema på födelsedagsfesten som det år du föddes?

Oavsett om festen ska var påkostad och storslagen, med många gäster, eller mysig och privat med bara de allra närmaste, så har vi det du söker. Vi har något för alla smaker och budgetar och vi garanterar att göra din födelsedagsfest till en succé.

När du nu i stora drag, eller kanske t.o.m i detalj har tänkt igenom hur du vill att din födelsedagsfest ska firas, ska du göra en förfrågan här längre ner på sidan. Det innebär att du fyller i information om din fest som skickas ut till alla våra artister. Inom kort tar de artister som matchar dina behov och kan spela på din fest kontakt med dig och ger dig ett anbud. Ställ frågor om allt du undrar över, och uttryck dina önskningar och krav. Våra artister är skickliga och vet annars vad som ska kollas upp innan ni kommer överens. Praktiska saker som hur stor plats bandet tar och vad för slags ström de behöver är detaljer som de håller reda på.

Du kommer nu att ha en översiktssida där alla band som har gett dig anbud är samlade. I lugn och ro kan du titta igenom deras presentationssidor med text, musik och videor. Läs recensioner de har fått från andra kunder som har haft födelsedagsfester. Jämför artisterna och deras anbud, och kontakta dem när du vill med frågor. Ju mer bandet vet om dina önskningar och behov, desto bättre kan de förbereda sig för att kunna ge dig födelsedagsfesten du drömmer om.

Låt oss hjälpa dig med att hitta den perfekta musiken till din födelsedag. Kom i kontakt med våra duktiga artister genom att göra en förfrågan redan nu, det är gratis och icke-bindande. Du kan också gå in på de olika musikkategorierna och titta igenom artisternas presentationssidor, och om du ser någon du gillar fyller du bara i kontaktformuläret på sidan.

Använd Börja nu knappen här nedan för att komma igång. Är det något du undrar över är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att guida dig till en lyckad fest med fantastisk musik!

Happy birthday

Fira din födelsedag med härlig musik!

Använd dig av vår Gratis och ICKE-bindande match service
Börja här