En gemensam vision

Vi välkomnar 2021 med fantastiska nyheter, och lämnar det förfärliga 2020 bakom oss.

123festmusik och den danska musik plattformen Gixter har slagit sig samman med en och samma vision - att skapa ett musik universum som utvecklas kontinuerligt, och som därför är det absolut coolaste stället för musiker att finnas på, och den bästa plattformen för musikälskande kunder.

Här kan musiker, band och DJs känna sig trygga med att vi jobbar kontinuerligt för att göra det enklare och mer lönsamt för dem att vara en del av plattformen, och kunder kan vara säkra på att de får den absolut bästa musik upplevelsen till sina evenemang.

Vägen mellan artister och kunder ska vara kort och säker, och det ska vara enkelt och bekvämt. Det ska helt enkelt göra skillnad att vara en del av oss.

Kärleken till musiken är naturligtvis vår starkaste gemensamma drivkraft, levande musik är en av de absolut viktigaste ingredienserna. I livet.

Levande musik förenar oss och förstärker våra upplevelser. Vi har behov av att komma samman igen, på riktigt. Behov av att förlora oss i musiken så att vi kan.....GÅ VIDARE.

Gemensam vision

Hitta din musik

Använd dig av vår Gratis och ICKE-bindande match service
Börja här