LOUD & CLEAR
5.0 / 5 baserat på  4 kundrecensioner (Recensioner)

LOUD & CLEAR

Hemstad: Örebro Pris: 15000-50000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

Loud & Clear

Vi är ett coverband på 5 personer som levererar en bra blandning på musik alltifrån ABBA till Lady Gaga. Vi har en god erfarenhet av att spela på allt ifrån bröllopsfester, företagsfester och födelsedagsfester till livescenen på krogen.
Vi i bandet gör alltid vårt yttersta så att alla får med sig ett gott minne från festen. När det gäller ljud och ljus så behöver ni inte tänka på det utan det tar vi med oss. Det finns tillgång till trådlösa mickar om det ska hållas tal eller dylikt.
Vill ni ha sång till vigseln så kan vi ordna även det.
Vi utgår från Örebro.

Välkomna att höra av er.


Recensioner av LOUD & CLEAR

Bröllop  - 
Loud and Clear spelade på vårat bröllop 16/9 2017 och vi kunde inte vara mer nöjda. Så trevliga och proffsiga från start. Erika sjöng även på vår vigsel och det var helt magiskt! Välj detta band, ni kommer inte bli besvikna!
Bröllop  - 
Fantastiskt band! Vi kommer anlita er igen snart ❤
Bröllop  - 
Vi hade detta fantastiska band på vår bröllopsfest. Har varit fantastiska att ha att göra med gällande allt från förberedelser inför kvällen, under genomförande till avslut.
Bröllop  - 
Loud & Clear satte pricken över i på vår bröllop! Med sin underbara stämma inledde bandets sångerska Erika vår bröllopssermoni, det var så vackert att inte ett öga var tort. Senare på kvällen spelade de till vår bröllopsvals, och det var otroligt stämningsfullt! Bandets fantastiska engagemang, positiva framtoning och härliga energi förvandlade senare Herrgårdens salong till ett dansgolv, där det dansades, sjöngs med och rockades hela natten lång! Bandet Loud and Clear hade en mycket bra blandning på låtar, men det vi uppskattade allra mest var att de hade repat in låtar särskilt för vår skull!! Inte nog med att är duktiga musiker, de är även väldigt lyhörda och det märktes tydligt att de gjorde sitt yttersta för att göra vår kväll till den bästa möjliga! Vi ger Loud & Clear de varmaste rekommendationer så de kan förgylla fler fester! Jenny & Fredriks bröllop på Schenströmska Herrgården 20160806 💕

Kontakta LOUD & CLEAR

Ditt tfn nr
({{ selectedCountry }})
Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

“Artisten har inte laddat upp någon video än.Lyssna till låt-repertoaren istället.”

FESTBANDETS REPERTOAR

If I ain`t got you (Alicia Keys)
Michelangelo (Björn Skifs)
Utan dina andetag (Kent)
Ta emot anbud från fantastiska musiker här