Hemlig kod

E-postadress

Endast kunden som gjort förfrågan kan göra detta

scroll down to CommunicationPanel
Test.play

Bröllopsband för Bröllop i Åsa (Kungsbacka) Halland

Jag vill gärna ha anbud från Bröllopsband,Dj,Soul/Disco i närheten av Halland
Hejsan, jag letar efter en dj till ett bröllop i Fjärås. mvh Helen

• Evenemang Typ:
    Bröllop
  • Evenemang Datum:
    Juli 14 2018
  • Antal gäster:
  • Stad
    Åsa (Kungsbacka)

Artister Discoband som är intresserade av detta evenemang

RECENSIONER

Se anbud

Din kommunikation med artisterna

Robert Enstedt
Maj 16 2018

Meddelande till: Kund

Ett erbjudande kommer via mail!
Vänligen
Robert ”Bobby.dj” Enstedt

Anders Gustafsson
Maj 16 2018

Meddelande till: Kund

Halloj

Jag såg din förfrågan på 123 festmusik,

Jag heter Anders Gustafsson, men kallas oftast för Dj Andy och finns i Falköping i västra Götalands län.

Här finns en Dj med över 25 års erfarenhet av Discjockey jobbet.

Jag har spelat på alla sortens fester i olika delar av vårt avlånga land, har stor erfarenhet av b.l.a.;

firmafester, bygdegårdsfester, föreningsfester, kräftskivor, 18, 20, 25, 30, 40, 50 och 60 års kalas, Jul och nyårsfester, Trädgårdsfester, gatufester, stadsfester, studentflak, club och skol discon, speaker jobb, uthyrning,

Många bröllops fester med specialinriktad, blandad musik för både brudpar och gäster, ( om ni vill så kan jag köra en kul grej med bröllopsvalsen ), och självklart får ni gärna komma med en egen låtlista för den stora kvällen, och mycket mycket annat.

Jag har dessutom egen ljud och ljus anläggning som är fullt tillräcklig för det mesta, jag kan även ta "akut jobb" med anläggningen om det skulle vara så, och vara på plats relativt fort; ( några dagar, samma dag eller bara några timmars förvarning, beroende på avstånd ).

Jag spelar all möjlig blandad musik efter era egna önskemål och tider, ( ingen sluttid / stopptid alltså. )

Bra och varierande priser beroende på storlek : liten eller stor ljud anläggning, ljus ingår alltid,

även ett elverk finns om det inte skulle finnas ström där ni ska ha er fest, T.e.x kortege, (studentflak) för student ljud, på en ö utan ström, eller något annat.

Ring eller Maila om ni har några frågor så kan jag fixa ihop något bra till just er.

Jag hoppas att jag kan göra just er fest till en minnesvärd fest för en lång tid framöver.

Om du vill så kan du kolla in min hemsida på www.deejayandy.se, där finns det lite historik, en gästbok, ett galleri med en hel drös bilder fån olika evenemang, och lite annat smått och gott.

Ring Gärna: 070-6486413, ( mobilen är alltid på ).
Eller Maila: djandy_67@hotmail.com , skriv gärna med vart i landet festen är, datum när er fest ska vara och ert telefon eller mobil nr, så jag eventuellt kan kontakta er.

Hoppas att vi hörs snart.
Mvh,
Anders "Andy" Gustafsson.
www.deejayandy.se
070-6486413 .