123festmusik.se
123festmusik.se
Adam Falk flera band

Adam Falk flera band

  5,0 av 5 baserat på 7 kundrecensioner

Hemstad: Sundbyberg

Pris: Not Available SEK

Kontakta artisten här

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

Partyband med Blås och Jazz i många stilar, Sax till DJ och önskelåtar i oändlighet!

Hej, jag är musiker (saxofon, klarinett m.m.) som är van att skräddarsy framträdanden för olika evenemang, fester, bröllop o.s.v. allt från tyrol till modern jazz. Jag uppträder både solo, sax till DJ etc. och med band i olika storlekar. Med mitt kontaktnät drar jag snabbt ihop duo, trio o.s.v. för alla smaker och budgetar. Är det new-orleans-groove eller swing på menyn är det jackpot men jag/vi spelar i alla genrer och stilar. Det är bara att önska!

Adam Falk flera band är har fått dessa Topp-10 certifikat


Laddar certifikat Adam Falk flera band

 
SE VÅR VIDEO
 
FESTBANDETS REPERTOAR
Låt
Original Artist
MP3
Adam Falk lite olika stilar
Adam Falk
Adam Falk
Klubb-Jam med DJ
LÄS RECENSIONER (7) Gå tillbaka till toppen
40-årsfest
Linda von Platen
Evenemang: 40-årsfest
Datum: Mars 31 2018

Recensioner   (5/5)

Sirs & Dukes spelade på min 40-års fest på långfredagen och deras musik höjde nivån och levde upp till mina förväntningar. Vad kan gå fel när man hyr ett 8-manna band med blås, sång, trummor.... Kan varmt rekommendera dem speciellt om du är mer till funky, soul än schlager och svenstoppen... Mina gäster gillade dem också... och på minglet innan middagen öppnade de upp med lite mingelmusik som satte scenen direkt! Adam Falk är dessutom super trevlig att ha att göra med inför, under själva kvällen och efter giget.
50-årsfest
Gabriella Lunde
Evenemang: 50-årsfest
Datum: Mars 23 2018

Recensioner   (5/5)

Vilket engagemang! Jag bokade Adam till min 50 årsfest för att sätta lite mer "privatfest-känsla" och extra twist till enbart DJ-musik. Min önskan var att han skulle teama upp med DJ'n så att de tillsammans fick rätt känsla på festen - från "glam-känsla till högt i tak/party!!). Jag kunde inte varit mer nöjd med Adams insats & många från festen påpekade hur bra han var, och hur det förhöjde stämningen(inkl konstant fullt dansgolv)& den rätta känslan på festen! Adam var all in från första stund - lyhörd för mina önskningar, letade själv rätt på både min inbjudan till festen ;o)(Facebook) samt köpte kläder till temat(Glam Rock)& tät kontakt med DJ'n. Det blev perfekt, så glad jag valde just honom! Kan utan tvekan rekommendera honom!!
Annan fest
Karin Rantén
Evenemang: Annan fest
Datum: Januari 27 2018

Recensioner   (5/5)

Bokade Adam Falks band Sirs and Dukes till vår examensbal på Uppsala slott. Skickliga musiker och de skapade bra drag på dansgolvet! Bokning, kommunikation m.m. gick också smidigt. Vi är mycket nöjda!
Firmafest
Anna Fritz
Evenemang: Firmafest
Datum: Oktober 27 2017

Recensioner   (5/5)

Vi är riktigt nöjda med Adam Falks blåsbands framförande på vår Oktoberfest som hölls på kontoret i fredags. Perfekt middagsunderhållning och det uppmuntrades till dans både på golv och bänkar. :-) Rekommenderar verkligen!
Bröllop
Nicky
Evenemang: Bröllop
Datum: Augusti 19 2017

Recensioner   (5/5)

Adam organiserade ett 6-mannaband som spelade swing och lite annat på vårt bröllop 19/8 2017. De spelade jättebra och det var många som dansade. En höjdpunkt på vår fest! Även organisationen var okomplicerad och Adam var lyhörd för våra önskemål. Vi kan verkligen rekommendera honom och hans band till din fest!
70-årsfest
Viveka rosqvist
Evenemang: 70-årsfest
Datum: Augusti 18 2017

Recensioner   (5/5)

Otroligt bra musik, förgyllde minglet och gav en fantastisk start på en härlig fest . Toppen!!! Kan varmt rekommendera dem!
Annan fest
Fredrik Örn
Evenemang: Annan fest
Datum: Februari 03 2017

Recensioner   (5/5)

Väldigt smidig kontakt och sjukt peppade på scen! Kul att dansa till! Uppskattades av alla på gasquen
Gå tillbaka till toppen

Du håller på att kontakta Adam Falk flera band

Vi kan hjälpa dig om du ger oss information om festen
Adam Falk flera band
  • Om artisten inte är tillgänglig, vill jag ha anbud från liknande artister
  • Nej tack, jag vill bara ha anbud från denna artist
Gå tillbakaGå tillbaka