Adam Falk flera band
5,0 av 5 baserat på  7 kundrecensioner | Recensioner

Adam Falk flera band

Hemstad: Sundbyberg Pris: Not Available SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 13

Partyband med Blås och Jazz i många stilar, Sax till DJ och önskelåtar i oändlighet!

Hej, jag är musiker (saxofon, klarinett m.m.) som är van att skräddarsy framträdanden för olika evenemang, fester, bröllop o.s.v. allt från tyrol till modern jazz. Jag uppträder både solo, sax till DJ etc. och med band i olika storlekar. Med mitt kontaktnät drar jag snabbt ihop duo, trio o.s.v. för alla smaker och budgetar. Är det new-orleans-groove eller swing på menyn är det jackpot men jag/vi spelar i alla genrer och stilar. Det är bara att önska!

LÄS RECENSIONER av Adam Falk flera band (7)

Linda von Platen (5 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: Mars 31 2018

Sirs & Dukes spelade på min 40-års fest på långfredagen och deras musik höjde nivån och levde upp till mina förväntningar. Vad kan gå fel när man hyr ett 8-manna band med blås, sång, trummor.... Kan varmt rekommendera dem speciellt om du är mer till funky, soul än schlager och svenstoppen... Mina gäster gillade dem också... och på minglet innan middagen öppnade de upp med lite mingelmusik som satte scenen direkt! Adam Falk är dessutom super trevlig att ha att göra med inför, under själva kvällen och efter giget.

Gabriella Lunde (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Mars 23 2018

Vilket engagemang! Jag bokade Adam till min 50 årsfest för att sätta lite mer "privatfest-känsla" och extra twist till enbart DJ-musik. Min önskan var att han skulle teama upp med DJ'n så att de tillsammans fick rätt känsla på festen - från "glam-känsla till högt i tak/party!!). Jag kunde inte varit mer nöjd med Adams insats & många från festen påpekade hur bra han var, och hur det förhöjde stämningen(inkl konstant fullt dansgolv)& den rätta känslan på festen! Adam var all in från första stund - lyhörd för mina önskningar, letade själv rätt på både min inbjudan till festen ;o)(Facebook) samt köpte kläder till temat(Glam Rock)& tät kontakt med DJ'n. Det blev perfekt, så glad jag valde just honom! Kan utan tvekan rekommendera honom!!

Karin Rantén (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Januari 27 2018

Bokade Adam Falks band Sirs and Dukes till vår examensbal på Uppsala slott. Skickliga musiker och de skapade bra drag på dansgolvet! Bokning, kommunikation m.m. gick också smidigt. Vi är mycket nöjda!

Anna Fritz (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: Oktober 27 2017

Vi är riktigt nöjda med Adam Falks blåsbands framförande på vår Oktoberfest som hölls på kontoret i fredags. Perfekt middagsunderhållning och det uppmuntrades till dans både på golv och bänkar. :-) Rekommenderar verkligen!

Nicky (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 19 2017

Adam organiserade ett 6-mannaband som spelade swing och lite annat på vårt bröllop 19/8 2017. De spelade jättebra och det var många som dansade. En höjdpunkt på vår fest! Även organisationen var okomplicerad och Adam var lyhörd för våra önskemål. Vi kan verkligen rekommendera honom och hans band till din fest!

Viveka rosqvist (5 /5) Evenemang: 70-årsfest | Datum: Augusti 18 2017

Otroligt bra musik, förgyllde minglet och gav en fantastisk start på en härlig fest . Toppen!!! Kan varmt rekommendera dem!

Fredrik Örn (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Februari 03 2017

Väldigt smidig kontakt och sjukt peppade på scen! Kul att dansa till! Uppskattades av alla på gasquen

Kontakta Adam Falk flera band

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Adam Falk lite olika stilar (Adam Falk)
Adam Falk (Klubb-Jam med DJ)