(40)
MIDAS Malmö

MIDAS,coverband,alla typer av fester,företag,bröllop,födelsedagar,event, mingel,husband

(39)
Partajpatrullen Malmö

Alltid redo för Partaj!

(32)
The Babes Göteborg

Sveriges svängigaste coverband som spelar på din företagsfest, bröllop, kick-off, privatfe

(23)
RIP OFF NYKÖPING

Vi är RIP OFF – ett mindre coverband som levererar i toppklass till alla fester

(19)
Golden Voices Sweden Västerås

Party,Sångröst,Drag,Dans,Fest,Bröllop, Företag

(16)
Lars Hard Stockholmstrakten

Coverbandet som levererar - från bröllop och födelsedag till företagsgig och afterski!

(7)
JackedUp Stockholm med omnejd

Party, sväng och glädje! Dagens listmusik blandat med de oförglömliga gamla hitsen!

(3)
Herr Nilssons Norrköping

En rutinerad cover-duo från Norrköping för er fest, företagsevent, bröllop, pub/krog!

Visa fler

Tillför festen något alldeles extra med ett festband

Om du har varit på en fest med ett riktigt coolt festband så vet du hur det känns. Det kan vara en lyckad fest, med ett fullproppat dansgolv och härlig stämning, men när festbandet intar scenen får festen den där extra pushen. Stämningen skjuter i höjden, och det är här, när även de mest tveksamma ansluter till folkhavet på dansgolvet, som de starkaste minnena blir till.

När du bokar ett festband har du naturligtvis en konversation med bandet om hur de ska bidra till att göra ditt evenemang oförglömligt. Festbandet kommer att anpassa sig till din plan vad gäller tidpunkt, varaktighet, pauser etc., och de kommer också att lyssna på dina önskemål om genrer, specifika låtönskningar och mycket mer. Med andra ord är bandet involverat i ditt evenemang från början till slut, och dess viktigaste uppgift är att göra din fest till en oförglömlig succé.

5 Anledningar till att du hittar de bästa festbanden på denna sidan

  • 1. De bästa festerna ska ha den bästa musiken
  • 2. Spara tid och få en bättre överblick
  • 3. Boka inte i blindo
  • 4. Upplev festbandet
  • 5. Boka tryggt och säkert genom oss
Därför vill vi gärna hjälpa dig med att boka rätt festband till din fest. Vi har skapat ett unikt system, som utifrån mycket lite information föreslår de bästa banden till dig.
För att du ska slippa leta på nätet och gå vilse i en djungel av hemsidor, så kan du göra allt på denna sidan. Jämför banden och deras musik, och se deras presentationssidor och recensioner. Du får en bättre överblick när du har allt samlat på samma sida.
Vårt system visar överst de festband som har fått bokningar och recensioner. På så sätt kan du vara säker på att andra kunder är nöjda med deras prestationer.
På bandets presentationssida kan du lyssna på låtar och se videor. Detta är det bästa sättet att sålla bort band som inte är din stil, och hitta de du verkligen gillar.
Kärnan i vår plattform är recensioner. När du söker efter ett festband får du möjlighet att se tidigare kundrecensioner av alla festband. På det sättet kan du känna dig trygg och säker på att du väljer ett band som har fått goda omdömen. Naturligtvis kan du också läsa vad kunder har skrivit om banden, och om de har uttryckt sin uppskattning och gett bandet komplimanger för samma saker som är viktiga för dig.
Ta emot anbud från fantastiska musiker här