Festband för alla fester

976 Festband är redo att spela på din fest

Ett festband höjer stämningen på alla fester. På denna sidan kan du boka det festband som passar bäst till ert evenemang.

(36)
Partajpatrullen Malmö

Alltid redo för Partaj!

(32)
The Babes Göteborg

Sveriges svängigaste coverband som spelar på din företagsfest, bröllop, kick-off, privatfe

(30)
Rock 'n' Joy Skara

Coverband med rutinerade musiker som lirar brallorna av alla danssugna

(25)
MIDAS Malmö

MIDAS,coverband,alla typer av fester,företag,bröllop,födelsedagar,event, mingel,husband

(17)
Clas Lundqvist One man band Eskilstuna

Party,sångröst,drag,underhållning

(14)
Zotos stockholm

Zotos spelar hits från 70 80 talet till nutid

(9)
Lars Hard Bålsta

Partyband * Coverband * Rockband * Popband

(7)
Adam Falk flera band Ånge

Partyband med Blås och Jazz i många stilar, Sax till DJ och önskelåtar i oändlighet!

Visa fler

Tillför festen något alldeles extra med ett festband

Om du har varit på en fest med ett riktigt coolt festband så vet du hur det känns. Det kan vara en lyckad fest, med ett fullproppat dansgolv och härlig stämning, men när festbandet intar scenen får festen den där extra pushen. Stämningen skjuter i höjden, och det är här, när även de mest tveksamma ansluter till folkhavet på dansgolvet, som de starkaste minnena blir till.

När du bokar ett festband har du naturligtvis en konversation med bandet om hur de ska bidra till att göra ditt evenemang oförglömligt. Festbandet kommer att anpassa sig till din plan vad gäller tidpunkt, varaktighet, pauser etc., och de kommer också att lyssna på dina önskemål om genrer, specifika låtönskningar och mycket mer. Med andra ord är bandet involverat i ditt evenemang från början till slut, och dess viktigaste uppgift är att göra din fest till en oförglömlig succé.

5 Anledningar till att du hittar de bästa festbanden på denna sidan

  • 1. De bästa festerna ska ha den bästa musiken
  • 2. Spara tid och få en bättre överblick
  • 3. Boka inte i blindo
  • 4. Upplev artisten
  • 5. Boka tryggt och säkert

Därför vill vi gärna hjälpa dig med att boka rätt festband till din fest. Vi har skapat ett unikt system, som utifrån mycket lite information föreslår de bästa banden till dig.

För att du ska slippa leta på nätet och gå vilse i en djungel av hemsidor, så kan du göra allt på denna sidan. Jämför banden och deras musik, och se deras presentationssidor och recensioner.

Vårt system visar överst de festband som har fått bokningar och recensioner. På så sätt kan du vara säker på att andra kunder är nöjda med deras prestationer.

På bandets presentationssida kan du lyssna på låtar och se videor. Detta är det bästa sättet att sålla bort band som inte är din stil, och hitta de du verkligen gillar.

När du bokar via oss kan du för ett mycket litet belopp köpa ett kontrakt och backup-tjänst. Det är säkrare än att boka en artist genom hans/hennes hemsida. Banden är beroende av att få bra recensioner på vårt system, och därmed får du en förstklassig service när du bokar genom oss.