Golden Voices Sweden
4.9 / 5 baserat på  19 kundrecensioner (Recensioner)

Golden Voices Sweden

Hemstad: Västerås Pris: 0-30 000 kr SEK
Svarar: 98% Svarar inom: 1-2 timmar

Party,Sångröst,Drag,Dans,Fest,Bröllop, Företag

Golden Voices Sweden
20 års erfarenhet borgar för hög kvalitet och med idel goda vitsord är Golden Voices ett säkert kort. Idel nöjda kunder över hela Sverige.

Musicquiz,Middagsunderhållning,Partycovers,After-ski mm. Dans och klackarna i taket.
Två fantastiska sångröster,härligt hålligång, bra gitarrspel, Publiken i fokus! Väldigt bred repertoar!
Förmåga att läsa av publiken!

Komplett ljud och ljus!


Recensioner av Golden Voices Sweden

40-årsfest  - 
Clas spelade på min 40-års fest och han var helt briljant. En sån social människa som knyter an till sin publik. Sen spelar han och sjunger grymt också :) Rekommenderas varmt.
Bröllop  - 
Clas gjorde vårt bröllop oförglömligt. Han är super att ha att göra med, flexibel och såg till att han hade koll på vilka de flesta var vilket gjorde att spelningen inte bara var grym utan personlig också. Kan ge honom de varmaste rekommendationer man kan ge och kommer garanterat boka honom igen vid tillfälle. Tack!
Kundevent  - 
Perfekt underhållning för vår konferens i Stockholm i början av maj! Proffsigt!
50-årsfest  - 
Clas är en fantastisk artist som jag varmt rekommenderar! Min dröm var att ha en 50-års fest med drag i där ingen kunde sitta still och där alla skulle dansa sig trötta och svettiga! Den gick i uppfyllelse, mycket tack vare Clas! Han skapade en fantastisk energi genom sin person och genom sin musik! Otroligt bra! Hade en musiktävling mellan mat och kaffe som var oslagbar....inte så svårt att lista ut vilket lag som vann! Jag är mycket nöjd och glad över att han spelade just på min fest i lördags! Rekommenderas varmt!
30-årsfest  - 
Mycket proffsig och bra på att få igång publiken! Rolig kille!
Bröllop  - 
Gjorde hela kvällen med bra tryck och bra musik på vårt bröllop sommaren 2016. Grym kontakt med folket på dansgolvet både i val av låtar och roligt och trevligt prat med enskilda och dansgolvet mellan och under låtarna.
Födelsedagsfest  - 
Vi hyrde in Claes till en personalfest och var supernöjda! Claes är enkel att samarbeta med och skräddarsydde kvällen utifrån våra behov. Han har en bred repertoar och lyhördhet för publikens önskemål. Vill man ha en artist som "har många strängar på sin lyra" och kan variera sig, d.v.s. köra mingelmusik, musikquiz och röjiga låtar att dansa till, så har ni hittat rätt artist. Claes är duktig både spel- och sångmässigt. Tack Claes för att du förgyllde vår kväll! Hälsningar Da Vinciskolan
Firmafest  - 
Vi hade en kickoff där hela temat var att lära känna varandra och ha riktigt roligt ett dygn tillsammans, Vi var en mindre grupp om ca 30 personer i blandade åldrar och blandade kön. Det var två kontor där det för många var första gången vi träffades. Jag vill verkligen av hela mitt hjärta rekommendera Clas till er som planerar någon form av event där ni önskar en fantastisk entertainer som verkligen levererar och har förmågan att känna in er grupp. Ni får en fantastisk sångare & musiker som levererade toppklass hela kvällen. Med värme, humor och grym sångröst förgyllde han vår kväll och hela styrkan skrattade och dansade natten lång! Om vi ville önska låt så var det inga problem! Vi kommer absolut att välja Clas till fler framtida arrangemang!
40-årsfest  - 
Absolut världsklass !! Tack för en grym kväll!
Kundevent  - 
Vi är supernöjda, kunde få igång hela gänget på ett kanonbra sätt. Kommer verkligen att rekommendera Clas.
Bröllop  - 
Härlig energi som får igång publiken direkt. Fantastisk på att spela och sjunga. Gjorde vår kväll magisk!
Bröllop  - 
Fantastiskt musiker. Vet vad som ska spelas och känner av publiken. Tack för att du förgyllde vårt bröllop!
50-årsfest  - 
Vi värmde upp med en rolig musikquiz i slutet av middagen och övergick sedan till dans. Jättebra repertoar och ett otroligt ös på dansgolvet. Officiellt skulle det vara 3*45 minuter, men några pauser blev det inte. Inte ofta man behöver krama svetten ut slipsen
50-årsfest  - 
En stor entertainer, härligt spontan, tog våra gäster med storm.kanonröst Blandad repertoar, Supernöjda är vi och det var inte sista gången vi bokade Clas.Tack för den lyckade förmedlingen. Häls sussie
40-årsfest  - 
Clas var helt fantastisk! Han var en stor del till att festen blev så lyckad. Han har en bra röst och en bredd i sin repertoar. Han var också rolig och ödmjuk och blev lite av festens toastmaster. Kan varmt rekommenderas. Med vänlig hälsning Petra och Johan Sandström
50-årsfest  - 
Bra känsla för publiken, bra drag, bra och bred repertoar, bra röst!
Annan fest  - 
Proffsig, trevlig.Sjöng och spelade väldigt bra o fick igång alla på ett fantastiskt sätt!! Superbra, vi är så nöjda!
Firmafest  - 
Vi fick en härlig kväll med Clas och Annie. Bägge två väldigt duktiga sångare, det blev en lyckad kväll med fart och fläkt. Rekommenderar varmt denna duo.
40-årsfest  - 
Jättebra på att anpassa sig och spela musik som passar i sammanhanget. Seriös!

Kontakta Golden Voices Sweden

Ditt tfn nr
({{ selectedCountry }})
Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Don`t stop beileving (Journey)
Bed of roses (Bon Jovi)
Ta emot anbud från fantastiska musiker här