(1)
Dr. Müllerz Partyband Jonsered

Dr. Müllerz Partyband bjuder på hits som får publikhavet att gunga.

(2)
JTC Cover Band Ytterby

Vi är en coverduo som spelar kända covers som alla känner igen. Allt från Abba och Gyllene

(5)
Stone Cold Crazy Norrköping

SCC har en bred repertoar med lång erfarenhet av att fylla dansgolven!

VINYLBANDET Stockholm

Coverband, festmusik, dansband, 60-tal, 70-tal, rockband, popband, bröllop, fest, afterski

Itchy Feet Norrköping

Det perfekta coverbandet till bröllop, firmafest, födelsedag, annan fest. Rock, Pop, Soul,

12000 - 25000 SEK Få en kostnadsfri offert
(4)
Badfathers 16766

bästa bröllopsbandet

Reframez Horn

Vi är ett coverband från Östergötland, som lirar covers från -50-talet fram till -80-talet

Inget angett pris Få en kostnadsfri offert

Tillfredställ alla med ett popband

Popband är en otroligt bred genre som på 60-talet, med Beatles i spetsen, fick beteckna band som spelade bred, lättsam och lättillgänglig musik. Kommerciell och gångbar populärmusik helt enkelt. 1970-talet var en tid då popmusiken fick ett discosound och ABBA och Bee Gees fick upp alla på dansgolven.

I början av 1980-talet svängde pendeln åt det materialistiska hållet med grupper som Talking Heads, The Police och Blondie. 1980-talet fortsatte med synthar och trummaskiner, och banden som utmärkte sig var Depeche Mode och The Human League. Med musikvideons födelse på 1980-talet blir Michael Jackson, Prince, A-ha och Madonna världsstjärnor, och Roxette når internationella framgångar.

Indieband växer under 80-talet upp som svampar ur jorden, och det absolut största bandet av dem alla är The Smiths. Unde 90-talet börjar indiepopen krypa in på försäljningslistorna, och det hela exploderar med britpop-vågen och band som Oasis och Blur.

1990- och 2000-talen är Britney Spears och Christina Aguilera popmusikens idoler, och pojkband som Backstreet Boys och tjejgrupper som Spice Girls skördar stora framgångar. Svenska Ace of Base blev stora internationellt.

Populära popartister under 2010-talet och fram till nu är Lady Gaga, Maroon 5, Adele, Rihanna, Beyonce, Ed Sheeran och Billie Eilish.

Boka det bästa popbandet hos oss

Popband och popmusik rymmer alltså otroligt mycket musik, vilket innebär att det finns ett stort urval av popband att välja mellan. För att du enkelt och smidigt ska hitta ett popband till ditt fest så har vi skapat denna tjänsten. De bästa popbanden finns nämligen här hos oss, på 123festmusik. Det är popband som vet vad du och dina gäster vill höra för sorts musik, och som garanterat kommer att få upp alla på dansgolvet. De är redo att spela alla favoritlåtarna, och att göra din fest till ett oförglömligt event som alla pratar om en lång tid framöver.

Vad vi behöver från dig är lite information om din fest och vad för sorts musik du och dina gäster vill höra. Denna information skickar vi sen ut till våra popband som stämmer med dina kriterier, och vårt system matchar dig med de bästa. Du jämför banden i lugn och ro genom att lyssna på deras låtar, se deras videor och läsa deras recensioner. När du har beslutat dig så bokar du. Hur enkelt som helst.

pop
Ta emot anbud på popband