8 Jazzband är redo för att spela på din fest

Hyra och boka Bästa Jazzband på 123festmusik.se

Hemstad : Malmö

bröllopsband i skåne, mingelmusik, dansband. swing och jazz kontakta Little Blue

Pris : 3000 - 15000 SEK

Hemstad : Sollentuna

Dansmusik från 40-talet och 50-talet till nu. Schlager, vals, cha-cha, tango, foxtrot, bug

Pris : 10 000:- - 18 000:- SEK

Hemstad : Göteborg

Svängig, härlig jazzmusik!

Pris : 12000-30000 SEK

Hemstad : Märsta

Twentyomethings är ett stockholmsbaserat coverband som spelar allt från jazz till hårdrock

Pris : Artisten har inte angett något

När du bokar Jazzband

Om du letar efter ett jazzband till festen är det en del saker du ska tänka på. Ska det vara storbandsjazz eller kanske en trio? En mindre ensemble räcker kanske till en lite intimare tillställning, och kostar mindre än ett större band. Å andra sidan, är det en fest med många gäster där ni vill slå tackarna i taket, så kanske det är värt att satsa på ett större band.

I en jazztrio är gitarr, bas och trummor de vanligaste instrumenten, men om du är villig att betala mer så kan du få ett större band med blåsinstrument som saxofon,trombon och trumpet. Vad du än bestämmer dej för så har vi de bästa jazzbanden i Sverige här på 123band.

Vi har gjort en lista på de 10 bästa. Banden som hamnar här har alla fått många spelningar och utmärkta recensioner från kunder på 123festmusik.

Så om du är trött på ljummen festmusik och vill ha nägot alldeles extra till festen, välj din stad här ovan och se våra förslag på de 10 absolut bästa jazzbanden nära dej.