48 Band till födelsedag är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Band till födelsedag

Hyra och boka Bästa Band till födelsedag på 123festmusik.se

Hemstad : Malmö

MIDAS,coverband,alla typer av fester,företag,bröllop,födelsedagar,event,mingel,husband,tru

Pris : 4.000-25.000 SEK

Hemstad : Malmö

Partybandet som levererar de bästa låtarna med en show som lockar alla till dansgolvet

Pris : FRÅN 12 000 SEK

Hemstad : Malmö / Österlen

.....när du vill ha nåt mer än Sweet home Alabama & Sommartider!

Pris : CA 6000- 20000KR DUO/TR

Hemstad : Kungälv

DUON..

Pris : 10000-20000 SEK

När du bokar Band till födelsedag

När du letar efter band till födelsedag är det födelsedags- barnet som är huvudpersonen. Festbandet ska kunna spela all favoritmusik och önskelåtar, och naturligtvis ett par olika varianter av "Happy Birthday"!! Är det blandade åldrar så välj ett band med bred repertoar. Pop, rock, disco eller R'n'b, alla genrer finns representerade här på 123festmusik.

I Sverige är vi mästare på att fira födelsedagar, inget annat land i världen lägger så mycket vikt på födelsedagsfester som vi gör. Du hittar de bästa födelsedagsbanden på 123band, och de är redo att förgylla din fest.

För att göra det lättare för dej att veta vem du ska boka så har vi valt ut de bästa och rankat dem på en lista. För att hamna på 10-i-topp så krävs det att bandet har rott många bokningar i land, och att de har många och positiva recensioner från tillfredställda kunder.

Så vill du födelsedagen ska bli ett minne för livet, välj då din stad här ovan och se våra förslag på de bästa födelsedagsbanden nära dej.