MIDAS
4.9 / 5 baserat på  40 kundrecensioner (Recensioner)

MIDAS

Hemstad: Malmö Pris: 4.000-25.000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

MIDAS coverband alla typer av fester företag bröllop födelsedagar event mingel husband

MIDAS är ett professionellt coverband som med en mycket omfattande repertoar underhåller på bröllop, företagsfester, födelsedagar, pubar, nattklubbar, mingel m.m. Fungerar även som husband och kompband till andra artister, live-karaoke, talangjakter, teaterföreställningar m.m.
MIDAS består av 2-5 rutinerade musiker beroende på vilken typ av evenemang det gäller, t.ex. fullt coverband till fest/dans eller i mindre format för musik vid vigsel, bordsvisor till festen, trubadur m.m.
Vi är alla utbildade musiker med många års erfarenhet och 1000-tals spelningar i ryggen. Vi vet vad som gör en fest lyckad och har ni en musikalisk idé så kan vi oftast hjälpa till att genomföra den.


Recensioner av MIDAS

Annan fest  - 
Vi bokade bandet för en examensbal och de levererade en underbar kväll för alla kadetter. Om bandet återigen kan ge samma bud till nära kulls bal, kommer man med hög sannorlikhet att boka dessa igen.
Annan fest  - 
Super god kommunikation forud for vores havefest/bryllup. Ankom glade og friske til festen og fik lige fra starten folk på dansegulvet. Spillede alt det rigtige musik og fangede stemningen helt perfekt . Både vi som værter og vores 90 gæster var enige : et fantastisk band som vi sender vores bedste anbefalinger 💃🕺 Tak fordi i var med til at gøre vores fest helt perfekt! Anja og Michael Fagerström
Kundevent  - 
Vi var väldigt nöjda med den blandade musiken. Vi återkommer gärna i framtiden till kommande event.
Bröllop  - 
Midas spelade på vår bröllopsfest och vi är fantastiskt nöjda! De levererade rakt igenom och bjöd på underbar stämning!
40-årsfest  - 
Riktigt proffsiga musiker, tajta och med väldigt bra sväng och musikalitet! Bra repertoar som kändes festlig, medryckande och dansant utan att ge upplevelse av gammal after ski! Lätta att kommunicera och planera med! Trevliga och tillmötesgående, flexibla och pålitliga! Skulle rekommendera till ALLA som vill kickstarta ett dansgolv och som vill få även den mest tveksamma dansaren att jazza loss! Full pott till MIDAS efter spelning på min 40-årsfest!
Afterwork  - 
Väldigt proffsiga och uppskattade av gästerna. Bra variation av låtar och lätta att samarbeta med.
Bröllop  - 
MIDAS gav vår bröllopsfest en skjuts som vi och våra gäster kommer prata om länge! Ska man vara kritisk var det väl att snackisen dagen efter bröllopet var livebandet och inte bröllopsparet... Skämt å sido, otroligt skickliga musiker som verkligen bjöd på sig själva och och fick i princip alla 95 gäster att hänga på dansgolvet. Det är ett femstjärnigt betyg! Inför festen var dialogen väldigt bra och professionell. Vi valde bröllopsvals som de framförde med bravur. Vi la även till att två ur bandet kom tidigare och var trubbadurer under middagen, dvs kompade snapsvisor mm. De kom i god tid före middagen och riggade ljudet som kunde användas av toastmaster/toastmadame samt talare under middagen. Vi kan och vill verkligen varmt rekommendera MIDAS för er som planerar att ta in ett liveband till festen.
Bröllop  - 
Midas musik uppträdde på sonens bröllop. Mycket bra, alla uppskattade arrangemanget. Bra bredd på reportoaren, bra följsamhet under vårt program. Att sjunga med gick bra, det dansades och njöts.
Annan fest  - 
Bra och proffsigt
Firmafest  - 
Midas var verkligen proffsiga och lätta att samarbeta med. De förgyllde vår kväll och satte pricken över i:et. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera för spelning ⭐️
70-årsfest  - 
Som stjärnorna
50-årsfest  - 
Super bra👍😊
Bröllop  - 
Bra och smidig kontakt vid bokning och planering. Riktigt bra röj under hela kvällen och natten på vår bröllopsfest. Kan verkligen rekommendera Midas!
Bröllop  - 
Jörgen och Fredrik kom med kort varsel och förgyllde vårt lilla gårdsbröllop med stämningsfull akustisk gitarr och fin sång. De svarade snabbt på mejl och var mycket tillmötesgående. Vi rekommenderar dem varmt.
Bröllop  - 
Ni gjorde vårt bröllop helt magiskt!!Från trubadering vid vigsel till en helt galen fest där alla dansa natten lång!! Enormt tillmötesgående med vad vi ville ha,och det kunde inte blivit bättre! Rekommenderar Midas till alla som vill ha riktig hålligång. Larie och Sven Nilsson
70-årsfest  - 
Vi och gästerna var väldigt nöjda med framträdandet från Midas-duo! Jättefina låtar som ska härlig atmosfär för oss alla på festen.
Bröllop  - 
Ett helt fantastiskt band! Vi bokade dom till vår bröllopsfest och vilken underhållning dom bjöd på! Brudparet och alla gäster, gamla som unga, va jättenöjda. Om vi ska ha liveband nån gång igen så kommer vi utan tvekan att boka Midas!
Bröllop  - 
Vilket fantastiskt band!! Vårt bröllop fick den bästa festen man kunde tänka sig. Jag, bruden, dansade från början till slut till alla möjliga låtar. Gäster fick sjunga med på scen och det uppskattades verkligen. Roligt härligt gäng som gjorde det vi bad om och lite till. Rekommenderar MIDAS starkt till alla som letar band till alla typer av firanden. Bäst!
Annan fest  - 
Vilket stjärnband - vi kunde inte ha valt ett bättre! Genomtrevliga killar som spelade precis all sorts musik. Våra festdeltagare spände från 20 till 80 år och alla var lika nöjda och kände igen sin musik. Verkliga proffs som vi gärna anlitar igen! Rekommenderas verkligen! Britt & Ulf
Studentskiva  - 
Superbra!
Firmafest  - 
Jag och kollegorna på en av förvaltningarna på Lunds kommun är FANTASTISKT nöjda med detta band! MIDAS har varit tillmötesgående och flexibla innan spelningen - och levererade en medryckande, proffsig och klockren show som passade publiken perfekt! Quizen som levererades lagom till efterrätten var nåt alldeles extra med inslag av "Så ska det låta" och blev en riktigt bra uppvärmning inför spelningen. Vi som arrangerade festen har fått enbart positiva kommentarer både under kvällen och nu i efterhand. Vi kommer absolut att anlita MIDAS igen så snart det ges tillfälle! Tack för en helt suverän kväll, bandet! ⭐️👍🏼
Firmafest  - 
Jag upplevde att vi verkligen fick precis det jag hade föreställt mig.
40-årsfest  - 
Superduktiga!!! Vi är så nöjda!!! Passade perfekt på vår "afterski" fest!!!
Pub/restaurang  - 
MIDAS underhöll alla gäster exemplariskt ! Vi kommer att boka dem igen . Kanon bra var de . Vi är super nöjda!
Firmafest  - 
Vi är supernöjda med MIDAS! De spelade kända låtar och höll igång hela kvällen, det var heller inga problem om att önska musik. Väldigt enkla och trevliga att ha och göra med. Högsta betyg!
50-årsfest  - 
En fantastiskt trevlig kväll med härlig musik för alla smaker. Alltifrån vals till AC/DC-medley, svenska klassiker från Ebba Grön till Tomas Ledin och en skön partymix som höll hela kvällen. Midas är mycket proffsiga, kan spela allt och bidrog till att min 50-års fest blev mycket lyckad. Alla gästerna var nöjda - och på dansgolvet med stora leenden. Jag bokar er gärna fler gånger!!
Trädgårdsfest/Gardenparty  - 
Mycket nöjda, blev ett riktigt bra drag och killarna bjöd till ordentligt. Tvekar inte att kontakta dem igen om/när det blir dags igen.
Firmafest  - 
Dom gjorde ett helproffisgt uppträdande, myckt bra låtval och perfekt framfört, jag rekomenderar dem starkt, dom gjorde även ett proffigt och roligt musik quiz
Firmafest  - 
En superbra band som håller i gång fester för alla åldrar!
Bröllop  - 
Spelade efter kundens önskemål. Perfekt bröllopsmusik för gäster från hela välden.
Bröllop  - 
Vi anlitade midas till vårt bröllop och vi kunde inte vara mer nöjda. Alla i bandet är mycket trevliga, kunniga, erfarna och spelar mycket bra. De var lätta att ha att göra med, var i tid, svarade snabbt på mailen och ett extra plus att det var så erfarna så man kunde vara helt lugn och vara säker på att de skulle leverera ett bra gig.
60-årsfest  - 
allt var toppen. sjunger och spela super bra. Kan varmt rekommendera dem. Våra gäster var jättenöjda liksom vi. en dunder bra fest blev det. Tack för underhållningen. :) <3
Bröllop  - 
Enkla att samarbeta med och spelade dansvänliga låtar som passade alla åldrar. Anpassade sig under kvällens gång vad gäller planering och låtval. Vi är super nöjda med midas som spelade på vårt bröllop!
50-årsfest  - 
Spelade precis det dom lovat och vi har enbart fått goda betyg från våra gäster om Midas
50-årsfest  - 
En mycket kompetent och professionell underhållning. Rekommenderas varmt!
Studentskiva  - 
Toppen, trevliga, bra repetoar. Bara korta pauser! Förhöjde stämningen på festen!!!
Pub/restaurang  - 
De var mycket trevliga och valde musik som passade samman-sättningen av människor. Vi bad dem spela lite dämpad musik och det fungerade alldeles utmärkt. Alla var nöjda efter festen.
Bröllop  - 
Trevliga, duktiga musiker. De blev mycket uppskattade av bröllopsgästerna. Hade kanske önskat ett lite modernare låtval, men dansgolvet var fullt hela tiden.
Kundevent  - 
En bra blandning av god musik ..
Bröllop  - 
Bra låtutbud. Duktiga artister med bra sång. Spelade oavbrutet utan paus då vi var lite sena, positivt att de anpassade sig. De spelade i princip hela tiden. Inget spexande mellan låtarna (lite spex hade vi uppskattat). Vi hade hyrt till ett högtalarsystem för tal till middagen. Ljudet klippte hela tiden och de kunde tyvärr inte lösa det, därav att betyget går ner lite. Bra pris. Kan rekommenderas, Vi kan tänka oss boka Midas fler gånger.

Kontakta MIDAS

Ditt tfn nr
({{ selectedCountry }})
Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Ta emot anbud från fantastiska musiker här