MIDAS
4,9 av 5 baserat på  27 kundrecensioner | Recensioner

MIDAS

Hemstad: Malmö Pris: 4.000-25.000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

MIDAS,coverband,alla typer av fester,företag,bröllop,födelsedagar,event, mingel,husband

MIDAS är ett professionellt coverband som med en mycket omfattande repertoar underhåller på bröllop, företagsfester, födelsedagar, pubar, nattklubbar, mingel m.m. Fungerar även som husband och kompband till andra artister, live-karaoke, talangjakter, teaterföreställningar m.m.
MIDAS består av 2-5 rutinerade musiker beroende på vilken typ av evenemang det gäller, t.ex. fullt coverband till fest/dans eller i mindre format för musik vid vigsel, bordsvisor till festen, trubadur m.m.
Vi är alla utbildade musiker med många års erfarenhet och många 100-tals spelningar i ryggen. Vi vet vad som gör en fest lyckad och har ni en musikalisk idé så kan vi oftast hjälpa till att genomföra den.

LÄS RECENSIONER av MIDAS (27)

Gustaf (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: September 18 2021

Bra och smidig kontakt vid bokning och planering. Riktigt bra röj under hela kvällen och natten på vår bröllopsfest. Kan verkligen rekommendera Midas!

Pernilla Fajersson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juli 30 2021

Jörgen och Fredrik kom med kort varsel och förgyllde vårt lilla gårdsbröllop med stämningsfull akustisk gitarr och fin sång. De svarade snabbt på mejl och var mycket tillmötesgående. Vi rekommenderar dem varmt.

Sven Nilsson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 01 2020

Ni gjorde vårt bröllop helt magiskt!!Från trubadering vid vigsel till en helt galen fest där alla dansa natten lång!! Enormt tillmötesgående med vad vi ville ha,och det kunde inte blivit bättre! Rekommenderar Midas till alla som vill ha riktig hålligång. Larie och Sven Nilsson

Kristin (5 /5) Evenemang: 70-årsfest | Datum: Augusti 26 2018

Vi och gästerna var väldigt nöjda med framträdandet från Midas-duo! Jättefina låtar som ska härlig atmosfär för oss alla på festen.

Caroline Jönsson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juli 21 2018

Ett helt fantastiskt band! Vi bokade dom till vår bröllopsfest och vilken underhållning dom bjöd på! Brudparet och alla gäster, gamla som unga, va jättenöjda. Om vi ska ha liveband nån gång igen så kommer vi utan tvekan att boka Midas!

Linda Johndal (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juni 29 2018

Vilket fantastiskt band!! Vårt bröllop fick den bästa festen man kunde tänka sig. Jag, bruden, dansade från början till slut till alla möjliga låtar. Gäster fick sjunga med på scen och det uppskattades verkligen. Roligt härligt gäng som gjorde det vi bad om och lite till. Rekommenderar MIDAS starkt till alla som letar band till alla typer av firanden. Bäst!

Britt Bundell (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Juli 01 2017

Vilket stjärnband - vi kunde inte ha valt ett bättre! Genomtrevliga killar som spelade precis all sorts musik. Våra festdeltagare spände från 20 till 80 år och alla var lika nöjda och kände igen sin musik. Verkliga proffs som vi gärna anlitar igen! Rekommenderas verkligen! Britt & Ulf

Cecilia Sjöberg (5 /5) Evenemang: Studentskiva | Datum: Juni 05 2017

Superbra!

Jennifer Qvick (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: Maj 19 2017

Jag och kollegorna på en av förvaltningarna på Lunds kommun är FANTASTISKT nöjda med detta band! MIDAS har varit tillmötesgående och flexibla innan spelningen - och levererade en medryckande, proffsig och klockren show som passade publiken perfekt! Quizen som levererades lagom till efterrätten var nåt alldeles extra med inslag av "Så ska det låta" och blev en riktigt bra uppvärmning inför spelningen. Vi som arrangerade festen har fått enbart positiva kommentarer både under kvällen och nu i efterhand. Vi kommer absolut att anlita MIDAS igen så snart det ges tillfälle! Tack för en helt suverän kväll, bandet! ⭐️👍🏼

Hans Wincent (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: April 07 2017

Jag upplevde att vi verkligen fick precis det jag hade föreställt mig.

Maja (5 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: Mars 25 2017

Superduktiga!!! Vi är så nöjda!!! Passade perfekt på vår "afterski" fest!!!

Sevim (5 /5) Evenemang: Pub/restaurang | Datum: Oktober 28 2016

MIDAS underhöll alla gäster exemplariskt ! Vi kommer att boka dem igen . Kanon bra var de . Vi är super nöjda!

Johanna (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: December 11 2015

Vi är supernöjda med MIDAS! De spelade kända låtar och höll igång hela kvällen, det var heller inga problem om att önska musik. Väldigt enkla och trevliga att ha och göra med. Högsta betyg!

PIa Hansson (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: September 12 2015

En fantastiskt trevlig kväll med härlig musik för alla smaker. Alltifrån vals till AC/DC-medley, svenska klassiker från Ebba Grön till Tomas Ledin och en skön partymix som höll hela kvällen. Midas är mycket proffsiga, kan spela allt och bidrog till att min 50-års fest blev mycket lyckad. Alla gästerna var nöjda - och på dansgolvet med stora leenden. Jag bokar er gärna fler gånger!!

Malin Vahlberg (5 /5) Evenemang: Trädgårdsfest/Gardenparty | Datum: Augusti 22 2015

Mycket nöjda, blev ett riktigt bra drag och killarna bjöd till ordentligt. Tvekar inte att kontakta dem igen om/när det blir dags igen.

jonas nilsson (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: November 21 2014

Dom gjorde ett helproffisgt uppträdande, myckt bra låtval och perfekt framfört, jag rekomenderar dem starkt, dom gjorde även ett proffigt och roligt musik quiz

Caroline Olsson (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: November 01 2014

En superbra band som håller i gång fester för alla åldrar!

Jessica (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 16 2014

Spelade efter kundens önskemål. Perfekt bröllopsmusik för gäster från hela välden.

Charlotte Abrahamsson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 09 2014

Vi anlitade midas till vårt bröllop och vi kunde inte vara mer nöjda. Alla i bandet är mycket trevliga, kunniga, erfarna och spelar mycket bra. De var lätta att ha att göra med, var i tid, svarade snabbt på mailen och ett extra plus att det var så erfarna så man kunde vara helt lugn och vara säker på att de skulle leverera ett bra gig.

Kristina Olsson (5 /5) Evenemang: 60-årsfest | Datum: Juli 05 2014

allt var toppen. sjunger och spela super bra. Kan varmt rekommendera dem. Våra gäster var jättenöjda liksom vi. en dunder bra fest blev det. Tack för underhållningen. :) <3

Sofie Andersson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Maj 24 2014

Enkla att samarbeta med och spelade dansvänliga låtar som passade alla åldrar. Anpassade sig under kvällens gång vad gäller planering och låtval. Vi är super nöjda med midas som spelade på vårt bröllop!

Roland Andersson (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Maj 17 2014

Spelade precis det dom lovat och vi har enbart fått goda betyg från våra gäster om Midas

Michael Persson (4,5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: September 27 2014

En mycket kompetent och professionell underhållning. Rekommenderas varmt!

Ulrika Ennen (4,5 /5) Evenemang: Studentskiva | Datum: Juni 05 2014

Toppen, trevliga, bra repetoar. Bara korta pauser! Förhöjde stämningen på festen!!!

Björn Nilsson (4 /5) Evenemang: Pub/restaurang | Datum: September 21 2017

De var mycket trevliga och valde musik som passade samman-sättningen av människor. Vi bad dem spela lite dämpad musik och det fungerade alldeles utmärkt. Alla var nöjda efter festen.

Agneta Widell Blomdahl (4 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 19 2017

Trevliga, duktiga musiker. De blev mycket uppskattade av bröllopsgästerna. Hade kanske önskat ett lite modernare låtval, men dansgolvet var fullt hela tiden.

Rickard Mattsson (4 /5) Evenemang: Kundevent | Datum: Mars 27 2014

En bra blandning av god musik ..

Kontakta MIDAS

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR