2 Folkmusik band är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Folkmusik band

Hyra och boka Bästa Folkmusik band på 123festmusik.se

Hemstad : Göteborg

Ett härligt tyrolerband!

Pris : 10.000-20.000 SEK

Hemstad : Svärdsjö

Erfarna musiker som spelat från 10 till 30 år med musik. Varit med på stora tillställninga

Pris : Artisten har inte angett något

När du bokar Folkmusik band

Folkmusik är en musikgenre som uppstått på landsbygden. Med folkmusik band menar vi oftast ett band som spelar spelmansmusik, men begreppet förväxlas ofta med det Engelska "folcmusik". Är det äkta spelmän som sjunger traditionella visor från landsbygden du behöver till kalaset, eller är det ett band i stil med Crosby, Stills & Nash?

Vi i Sverige har alltid uppskattat bra folkmusik, och genren har starka rötter i vårt land. Det finns många folmusik band att välja mellan, och här på 123band finns de absolut bästa.

Vi har gjort en lista på de 10 bästa nära dej. Listan är baserad på vilka folkmusik band som har fått de bästa recensionerna från kunder, samt gjort många bokningar.

Om du vill uppleva äkta folkmusik framförd av duktiga musiker så väljer du bara din stad här ovan för att se våra förslag på band i ditt område.