83 Coverband är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Coverband

Hyra och boka Bästa Coverband på 123festmusik.se

Hemstad : Arkelstorp

Just Fun Party är ett partyband, coverband, dansband som passar perfekt till bröllop, firm

Hemstad : Malmö

MIDAS,coverband,alla typer av fester,företag,bröllop,födelsedagar,event,mingel,husband,tru

Pris : 4.000-25.000 SEK

Hemstad : Malmö

Partybandet som levererar de bästa låtarna med en show som lockar alla till dansgolvet

Pris : FRÅN 12 000 SEK

Hemstad : Malmö / Österlen

.....när du vill ha nåt mer än Sweet home Alabama & Sommartider!

Pris : CA 6000- 20000KR DUO/TR

När du bokar Coverband

Utmärkande för coverband är att de spelar musik som andra artister gjort kända, så därför har låtarna en hög igenkänninghetsfaktor. Vissa band kan ha en bred repertoar med låtar från 60-70-eller 80-talet, medan andra även fokuserar på lite nyare låtar. Coverband är otroligt populära och passar utmärkt till de flesta fester, du hittar garanterat ett coverband som spelar just den musiken du vill höra.

Om du bokar ett coverband till nästa födelsedag, firmafest eller bröllop, så blir det utan tvivel en lyckad tillställning. De bästa i Sverige finns här, och de är redo att få upp alla dina gäster på dansgolvet!

Utifrån hur bra banden har gjort ifrån sej på spelningar de bokat genom oss, och hur nöjda kunderna är, så har vi gjort en 10-i-topp lista. Här finns coverbanden som fått flest bokningar och bäst recensioner från kunderna.

Så, för en toppenfest, välj din stad här ovan och gå in och se våra förslag på de bästa coverbanden nära dej.