(23)
RIP OFF NYKÖPING

Vi är RIP OFF – ett mindre coverband som levererar i toppklass till alla fester

(19)
Golden Voices Sweden Västerås

Party,Sångröst,Drag,Dans,Fest,Bröllop, Företag

(3)
Herr Nilssons Norrköping

En rutinerad cover-duo från Norrköping för er fest, företagsevent, bröllop, pub/krog!

(32)
The Babes Göteborg

Sveriges svängigaste coverband som spelar på din företagsfest, bröllop, kick-off, privatfe

(50)
2av3 FALUN

2av3 en Duo från Dalarna. Vi underhåller festen,företaget,bröllopet,partyt eller bara just

(6)
Blåljus Bollebygd, Borås, Göteb

www.blaljus.net - Coverbandet Blåljus

(5)
Repfritt Kågeröd

Vi är ett band som heter Repfritt och spelar all typ av musik såsom snapsvisor - allsång -

(8)
Cover Station Falun

Vi är partybandet med en bred repertoar som passar alla, Det är ös från första stund.

Utan livemusik med ett band blir det ingen julfest

I samma stund som julborden dukas av och jullåtarna slutar spelas på radion är det dags att ta tag i planeringen för nästa års julfest. Det kanske låter onödigt tidigt men vi vill uppmärksamma om att de mest populära banden till julfester ofta bokas många månader i förväg.

Julfesten är för många årets hödjpunkt. Det kan vara så enkelt som att boka in personalen på ett klassiskt julbord till en stor och pampig julgala med artister och roliga tävlingar. Eller en privat julfest med släktingar och vänner.

I juletider vill vi spendera tid med vår familj och våra nära och kära och fira med allt från nostalgiska, sentimentala sånger som inte lämnar någon oberörd, till glada och dansanta som får upp alla på dansgolvet, eller till dans kring granen.

Musiken är det som får oss i god julstämning inför julhelgen och för att kunna skapa den perfekta julatmosfären med jullåtar och julklassiker på din julfest så måste du vara ute i god tid.

Hitta det bästa bandet till julfesten

Att planera och anordna en julfest kan vara överväldigande, men det är här vi kommer in och hjälper dig. Vi har ett stort utbud av band som är redo att komma och underhålla dig och dina gäster med den allra viktigaste ingrediensen till en julfest, MUSIKEN.

Dröj inte med att upprätta en förfrågan om band till julfest, utan var ute i god tid. Ju snabbare vi får ta del av dina önskningar och krav om band till din julfest, desto snabbare kan vi matcha dig med band som stämmer överens med dina krav. Du får ta emot anbud, och när du har jämfört och bestämt dig så bokar du enkelt och smidigt.

jul
Ta emot anbud på band till julfest