27 Band till julfest är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Band till julfest

Hyra och boka Bästa Band till julfest på 123festmusik.se

Hemstad : Eskilstuna

Party,sångröst,drag,underhållning

Pris : 0-20 000 KR SEK

Hemstad : NYKÖPING

Vi är RIP OFF – ett mindre coverband som levererar i toppklass till alla fester

Pris : FRÅN 5000 SEK

Hemstad : Falun

Vi är coverbandet med en bred repertoar som passar alla, Det är ös från första stund.

Hemstad : Kågeröd

Vi är ett band som heter Repfritt och spelar all typ av musik såsom snapsvisor - allsång -

Pris : 5000:- - 50000:- SEK

När du bokar Band till julfest

Ett band till julfest bör först och främst känna till både gamla och lite nyare julsånger, så att de kan ackompanjera när gästerna sjunger och dansar kring granen. Hur man sen vill att julfesten ska arta sig beror helt och hållet på vad man väljer för band. Önskas svenska favoriter med hög igenkänningsfaktor eller 80-tals hits? Åldrarna varierar ofta på en julfest, så det är klokt att välja ett band med bred repertoar.

Julen ligger svenskarna varmt om hjärtat, det är den högtid vi firar mest och bäst. Här på 123band hittar du den bästa musiken till din julfest.

Vi har gjort en lista på de 10 bästa julfestbanden. Många bokningar och finfina recensioner från glada kunder är kriterierna vi går efter när vi väljer.

Så om du vill göra årets julfest till ett kul och stämningsfullt event för både stora och små, välj då din stad här ovan och se våra förslag på de bästa banden till julfest nära dej.