(1)
The Royal Swedes Stora Höga

Coverband med en bred repertoar från västkusten

Funky Fuel Frösön

Funky Fuel är ett 9-mannaband som funnits i 8 år. Vi har spelat cirka 100 gig på fester, p

Inget angett pris Få en kostnadsfri offert
Covers2U Gamleby / Västervik

Rock å Party

2500-8000 :- SEK Få en kostnadsfri offert

Varning, svensexa pågår!

Att planera en svensexa är både tidskrävande och roligt, och det brukar vara bestman och marskalkers uppgift. Om du har hittat hit så är du en av de som har fått uppdraget att ordna en oförglömlig svensexa till en kompis som snart ska gifta sig, och göra honom till en stjärna för en dag.

Det är sista chansen för den blivande brudgummen att go wild and crazy som singel innan det är dags att säga ''JA'', och det ska firas med pompa och ståt.

Samla brudgummens alla närmaste vänner och festa med roliga aktiviteter och fantastisk musik. Satsa på ett liveband som kan lova karaoke och spela alla favoriterna, och låt brudgummen riva av sin favoritlåt och bli en idol eller mello-kille.

Boka det bästa bandet till svensexa

Vi har stor erfarenhet av svensexor, och av feedback vi får från våra band vet vi vilka låtar som är populärast. Journeys ’’Don’t Stop Believin’’ och Guns N’ Roses ‘’Sweet Child O’Mine’’ och ’’Paradise City’’ är samtliga med på listan över vilken musik svenskarna helst lyssnar på under sina svensexor.

Förutsägbart och skrål-vänligt, och med tydliga basgångar. Kanske en inspiration till dig som håller på att planera för en svensexa.

Ge oss lite information om svensexan och den blivande brudgummen så matchar vi dig med passande band till svensexor. Gratis och utan förpliktelse. Jämför banden i lugn och ro, och boka det bästa. Vi ser till att svensexan blir rolig på riktigt!

svensexa
Ta emot anbud på band till svensexa