2 Band till svensexa är redo för att spela på din fest

Rock å Party

Pris : 2500-8000 :- SEK

Hemstad : Frösön

Funky Fuel är ett 9-mannaband som funnits i 8 år. Vi har spelat cirka 100 gig på fester, p

Pris : Artisten har inte angett något

När du bokar Band till svensexa

Band till svensexa är ett begrepp som kan omfatta många olika musikgenrer. Gillar brudgummen 80-tals musik med hög igenkänningsfaktor eller ska vikten ligga på rocklåtar från 60-och 70-talet? Ska bandet spela jazz, blues och disco, eller kanske R'n'B eller Electro? Ta med brudgummen på en nostalgiresa nu innan hans stora dag, och försäkra dej om att bandet kan alla hans favoritlåtar och är med på alla galna upptåg som du och vännerna har planerat.

Här i Sverige älskar vi att fira av den blivande brudgummen, och landet fullkomligt svämmar över av bra band till svensexa. På 123band hittar du de absolut bästa.

Vi har gjort en topp-10 lista för att det ska vara lättare för dej att välja. Många bokningar och bra recensioner från nöjda och glada kunder är våra kriterier.

Om du vill att svensexan ska bli ett minne för livet för brudgummen och hans vänner, välj då din stad här ovan och se våra förslag på de bästa band till svensexa nära dej.