(73)
Just Fun Party Arkelstorp

Just Fun Party är ett partyband, coverband, dansband som passar perfekt till bröllop, firm

(41)
MIDAS Malmö

MIDAS coverband alla typer av fester företag bröllop födelsedagar event mingel husband

(3)
Herr Nilssons Norrköping

En rutinerad cover-duo från Norrköping för er fest, företagsevent, bröllop, pub/krog!

(19)
Clas Lundqvist Entertainer, The Golden Voice Eskilstuna

Party,Sångröst,Drag,Dans,Fest,Bröllop, Företag

(32)
The Babes Göteborg

Sveriges svängigaste coverband som spelar på din företagsfest, bröllop, kick-off, privatfe

(41)
Partajpatrullen Malmö

Alltid redo för Partaj!

(17)
Lars Hard Stockholmstrakten

Coverbandet som levererar - från bröllop och födelsedag till företagsgig och afterski!

(1)
The Royal Swedes Stora Höga

Coverband med en bred repertoar från västkusten

Garantera en lyckad firmafest

En firmafest är årets höjdpunkt och det perfekta tillfället att stärka sammanhållningen på arbetsplatsen och få de anställda att känna sig uppskattade. Fira det gångna årets uppnådda mål eller nya framgångar genom att lyfta företagsfesten och göra den till ett minnesvärt event.

På firmafesten är det naturligtvis viktigt att alla kan slappna av, umgås och ha roligt – även ni som planerat festen. Garantera därför en lyckad kväll, och höj stämningen med ett av våra skickliga band som kan leverera svängiga Musik Quiz och fantastiska låtar till alla sorters firmafester. Gör firmafesten till en succé som kollegorna pratar om en lång tid framöver.

Hitta det perfekta bandet till firmafesten här

Vi i Sverige kan det här med firmafester, företagsevent och kick-offs. Vi tillbringar mycket tid på våra arbetsplatser och är på det klara med hur viktigt det är med bra stämning och gemenskap kollegor emellan. Utifrån detta har vi skapat en tjänst där alla - enkelt och smidigt - kan hitta den perfekta musiken till sina firmafester .

Det tar bara ett par minuter av din tid att ge oss lite information. Vad för sorts firmafest planerar du och vilken musik önskas? Dina uppgifter går ut till alla band som uppfyller dina kriterier, och de som är tillgängliga och intresserade att underhålla på er firmafest kontaktar dig inom kort. Du jämför anbuden i lugn och ro, och bokar sen det bästa bandet. Vår tjänst är gratis, ickebindande, och smidig att använda, och du slipper att gå vilse i en djungel av sidor på nätet.

firma
Ta emot anbud på band till firmafest