Rock 'n' Joy
4.9 / 5 baserat på  44 kundrecensioner (Recensioner)

Rock 'n' Joy

Hemstad: Skara Pris: 12000-30000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 55

Coverband med rutinerade musiker som lirar brallorna av alla danssugna

Rock 'n' Joy! Covers med kvalité! Rutinerade musikanter rakt igenom! 100% sväng, 110% dansgaranti! Vi levererar ljud, ljus, rök och röj! Allt från 50-talsrock till dagens hits! Uppskattade på såväl bröllopsfest, födelsedagsparty, firmafest som på krog och pub. Att fakturera är inget problem! Vi har vår bas i Skara men är riktiga globetrotters! Testa oss! Du blir inte besviken! Vi hörs!


Recensioner av Rock 'n' Joy

Bröllop  - 
Wow, vilket härligt gäng😍 Så lätta att ha att göra med, så himla trevliga❤️ Dem var med och förgyllde hela vår bröllopsdag…Vigsel, mingel och fest. Superduktiga musiker och sångerskor/sångare. Många av gästerna har sagt till oss att det var det bästa/roligaste bröllop de varit på…Det kan vi tacka Rock ’n’ Joy för som levererade vacker musik/sång i kyrkan, skön mingelmusik och härligt drag på kvällen/natten som fick dansgolvet att gunga… Rekommenderar dem verkligen. Så glada att vi hittade detta härliga gäng! Skulle lätt kunna boka dem igen🥰Maria och Målle
Midsommar  - 
Proffsigt gäng som levererade till mer än nöjda gäster, kan varmt rekommendera Rock `n´Joy. Bandet har en bra känsla för att känna av gästerna och blåste nästan av taket med både skönsång och partyhits!
Bröllop  - 
Det är enkelt att recensera Rock n’ Joy för det räcker med ett ord: proffsigt! Från start till mål har de skött allting klockrent. Vi var också imponerande av deras bredd; från rörande skönsång inkyrkan som inte lämnade någon oberörd, till rivigaste öset på kvällen. Extra proffsigt var utrustningen vi fick låna, mic till toastmadames etc. Även när en av våra gäster själv ville sjunga var det inga problem utan de ställde upp och kompade. Riktigt snyggt jobbat! Synd att en inte gifter sig så ofta bara, men många av gästerna tog deras namn så vi hoppas få återse dem på andra vänners bröllop i framtiden. Och det kommer ju födelsedagar som ska firas… ;) Stort tack!
Bröllop  - 
Bokade bandet till vår bröllopsfest 14/5-22 och vilken fest det blev! Har i förberedelserna alltid svarat mycket snabbt på våra mail och varit mycket tillmötesgående 😊 det spelades musik för alla åldrar och alla hade såååå roligt!! Önskar så vi kunde göra om allt! Rekommenderar varmt!
Annan fest  - 
Tillmötesgående, Bra musikval Trevliga
50-årsfest  - 
Sökte lite planlöst efter ett band till min 50årsfest och letade på blocket. Och hittade Rock n joy. Fick snabbt ett svar på min förfrågan. Och kände direkt en positiv känsla. Och vi blev verkligen inte besvikna, kunde inte vara nöjdare. Så proffsiga och duktiga musiker med stor låtrepertoar som passade till alla åldrar på festen. Bästa recensionen kom från min 19 åriga brorsdotter som inte ville lämna min fest för att gå på en kompis 20 årsfest. Bästa bandet ever. Hälsningar Åsa och Per Dahl, Spångafolkan
50-årsfest  - 
Genuint intresserade av att förhöja festen med musik. Väldigt proffsiga och ordningsamma. Och vilken show det blev! Jag kan varmt rekommendera Rock And Joy!
60-årsfest  - 
Vi är jättenöjda med Rock'n'Joy, verkligen stämningshöjande band med stor känsla för vad som funkade på dansgolvet vilket var fullt med dansande hela kvällen, aldrig tomt. Mycket bra hålligång hela kvällen! Förstod våra önskemål och vi fick precis vad vi önskade, en toppen kväll med fullt ös. Kan verkligen rekomenderas!
Bröllop  - 
Vi anlitade Rock 'n' Joy till vår bröllopsfest och kunde inte varit nöjdare. Vilken show de bjöd på och vilket drag det blev på dansgolvet! Att dansgolvet aldrig var tomt under kvällen är ett riktigt bra betyg. Fantastiska musiker som både är mycket proffsiga rent musikaliskt men också lätta att ha att göra med. De bjöd på en bra blandning av låtar vilket ledde till att det fanns låtar som passade hela åldersspannet på festen (ca 17-90 år). De drog även till med lite extranummer när vi och våra gäster ropade efter mer. Kvällens suprise var att jag och min man blev uppropade på scen och fick för ett par minuter känna oss som rockstjärnor, fantastiskt! Stort plus var också den ljusutrustning de hade med sig som bidrog till extra bra stämning på dansgolvet! Vi rekommenderar verkligen alla att boka detta fantastiska band till olika typer av fester :)
Bröllop  - 
Vi är så glada att vi bokade detta band till vår bröllopsfest! De bidrog till en riktig feststämning, precis som vi ville att det skulle bli. Otroligt bra drag på dansgolvet! Bra blandning av musik som passar de flesta. De gjorde även de lugnare stycken (tex bröllopsvalsen) mycket, mycket bra. Dessutom väldigt trevliga och lätta att ha att göra med i kontakten både inför och efter spelningen. Rekommenderas varmt!! /Lovisa och Alfred
Bröllop  - 
Allt gick jättebra med allt! Alla i bandet var jätte härliga! Grym uppsättning av teknik och låtval! De bjöd verkligen upp till en fest! Vi är jättenöjda att ha detta band på vår bröllopsfest! Josefine & Marcus Bröllop i Medelplana Bygdegård 3/10-20
50-årsfest  - 
Detta var ett riktigt bra band! Proffsiga och duktiga musiker. Bra kommunikation innan spelning, ordning och reda. De gjorde vår kväll. Ingen ville sluta dansa. De underhöll alla våra 96 gäster och musiken passade alla, dessutom alla åldrar som var med. Vi körde Spotify emellan när de fick andas. Bra ljud och ljus. De fixade allt! Stod och spelade utomhus när vi skulle ha fördrink, vi kunde låna mickar för tal etc. Många gäster var imponerade och en en del från andra länder ville "låna" hem dem :-). Kan varmt rekommendera Rock'n Joy!
50-årsfest  - 
Tänkte inte fira min 50 års dag ,men har varit jobbarkompis men en i bandet och tog på skoj kontakt. Jag kommer alltid minnas min 50 års fest med äkta glädje.. Livet ut ..Rock'n Joy älskar att spela den musik o sång man är med och väljer .Det blir som om de sjunger till just Dej ! Så proffsigt ,personligt och även de som inte brukar dansa ,rycktes med i glädje, dans o sång. En succé blev min 50 års fest. Tack hela bandet .Vilket Glädje ..Vilket drag ...Tack från Monica o samtliga mina gäster. 6 mars 2020 Holmestad Bygdegård.
Annan fest  - 
Mycket proffsiga och lätta att ha och göra med. Bra låtval som passade det åldersspann som fanns (18-60 år) var supernöjd med bandet och rekommenderar dom varmt.
50-årsfest  - 
Mycket bra band. Har hört från många av gästerna att de tyckte det var fantastisk musik. På festen var det blandade åldrar 15-80 år, bandet kunde på ett mycket bra sätt få igång alla gästerna oavsett ålder. Min 50 års fest blev precis som jag önskat, mycket av det är bandets förtjänst ,kommer absolut att rekomendera dem till mina vänner som behöver ett band. Stort tack för en toppen kväll. Anders
Trädgårdsfest/Gardenparty  - 
Glatt och fullt ös från början till slut med härlig energi som smittar av sig till publiken. Under kvällen bjuds det på varierad partymusik med en mix som passar alla åldrar. Uppträdandet är på topp med mycket hjärta, känsla och musikalitet i sång och musik...nästan lika bra som Beatles! // Lina och Suzanne, Garden party i Onsala.
Bröllop  - 
Kan bara säga helt kanon! Rock n Joy var helt fantastiska och såg till att vi fick en sån otroligt lyckad bröllopsfest. Alla gäster älskade uppträdandet, låtarna och dansgolvet var fullt. Alla i bandet var väldigt proffsiga, och otroligt lätta och trevliga att ha att göra med. Tack för att ni var med och gjorde kvällen till en superfest och vi rekommenderar er varmt! Veronica och Tim
Födelsedagsfest  - 
Ett perfekt band om man vill ha drag på dansbanan från första låten till sista. Vi är riktigt nöjda med bandet. Kan rekommenderas. Anders o Maria Sigurd
Firmafest  - 
Mycket bra och lyckad spelning. proffsiga musiker och flexibla, lärde sig flera låtar som vi bett om samt lät flera gästspela på scen både sjunga och spela. Väldigt bra drag, rock n roll, svenskt och utländska låtar! Rekommenderas!!! Dometic Seitz Tidaholm
Firmafest  - 
Enkel att boka, lätt att diskutera förslag på upplägg med, trevliga och framförallt grymma på scenen. Rock ’n’ Joy kan verkligen leverera och få dem mest stelbenta att dansa!
Annan fest  - 
Väldigt proffsiga! Skötte allt själva så att vi arrangörer kunde fokusera på annat. Bidrog med väldigt härlig energi och fick folk att dansa in på småtimmarna. Vi är väldigt nöjda!
Annan fest  - 
Lika bra som vanligt, bra drag och bra blandning, bandet hade det lite kyligt men det gick ju bra ändå :)
40-årsfest  - 
Bandet som gjorde min 40-års fest till en sjukt rolig kväll. Härlig blandning av musik och jag looovar att ingen kan hålla sig från dansgolvet när dom rockar loss!!
Pub/restaurang  - 
Mycket bra och trevligt band. Spelar bra blandning av Music. De fick publiken att vara mycket nöjda . Kommer absolut boka om bandet.
Annan fest  - 
Riktigt bra blandning av låtar och trevliga som vanligt.
Bröllop  - 
Helt suverän. Ordnade låtönskningar vi hade utan problem! Var lyhörda även över ljudnivån då vi hade en del barn i lokalen från början. Skulle lätt boka dem igen om vi har en till stor fest! :-)
Bröllop  - 
Grymt!
Kundevent  - 
Mycket bra underhållning som var uppskattad av såväl yngre som äldre. Kommer att anlitas igen!
30-årsfest  - 
Vi är verkligen supernöjda! Ett riktigt härligt gäng som verkligen fick hela huset att dansa! 😁 rekommenderar dessa starkt! Massa guldstjärnor tilk er! Önskar Josefine, Simon, Bullen, Mikael och alla gäster!
50-årsfest  - 
Tack Rock´n´joy för att ni levererade en underbar kväll för min fru och våra gäster. Det var en härlig blandning av våran musik!!
Bröllop  - 
Lyssnade på våra önskemål och spelade även en egenkomponerad låt som bröllopsvals. Mycket uppskattade av alla gäster från de yngre (4år) till de äldre (91år). Vi blev även upplurade för att sjunga en låt på småtimmarna, vilket vi uppskattade. De gjorde våran bröllopsfest till en fest helt enkelt.
Annan fest  - 
1 maj kunde inte få ett bättre avslut än fullt ös med Rock N Joy. Vilken fantastisk musik och energi som levererade. Vi rekommenderar varmt detta coverband till alla som önskar en fantastiskt tillställning med musiker som levererar till max.
30-årsfest  - 
Vi är super nöjda över en lyckad kväll. Utan er skulle inte festen blivit så lyckad som den blev. Vilket fest ni bjöd på! Suveränt att ni började med musikquiz och sen gick över till dans. Blev härlig gemenskap i festandet på det sättet! Vi kan inte skriva ett bättre omdöme- än att vi är supernöjda med er Rock’n’ joy🕺
Annan fest  - 
Kanon bra band, trevligt bemötande och bra pris för mycket bra musik :) De kommer att få komma tillbaka flera ggr :)
50-årsfest  - 
Ett glatt och trevligt bemötande redan vid bokning. Festen kom i toppenbra stämning redan från start sen öka det bara. En kanonkväll helt igenom. // Sara
Annan fest  - 
Grymt sammansvetsat gäng som gjorde vår årsfest till en succé! De valde helt rätt låtar och framförde dem på ett sätt som fick de flesta att dansa sig svettiga! Tack igen för en fantastisk kväll! //Gullspångs IF
Bröllop  - 
Är SÅ glad över att vi valde att boka in Rock 'n' joy till vår bröllopsfest!! Kunde aldrig drömma om att det skulle bli sådant drag på dansgolvet som det blev! Unga som gamla gäster dansade loss som aldrig förr och detta är något som med glädje har pratats frekvent om efter bröllopet! Ett stort tack till Rock 'n' joy som var med och gjorde vår bröllopsfest till en riktig dunderfest!! Ni ROCKAR!
50-årsfest  - 
Ett jäkla drag från början till slut! Lite mer schlager i reportoaren och det blir ändå bätre🕺🏻🕺🏻
60-årsfest  - 
Levererade dansmusik med fullt ös på vår kombinerade födelsedags och bröllopsfest. Bra kontakt med bandmedlem innan, om repertoar, som var perfekt anpassad till våra behov. Proffsiga, glada, välrepeterade. Perfekt med 3 x 45 minuter. Alla gäster och värdfolket är SÅ nöjda, TACK!
Kundevent  - 
Efter att bandet börjat spela så var hela publiken på efter 1 minut, oerhört duktiga på och kunna läsa av publiken. Låtvalet var klockrent och ljudnivån var perfekt så att vi där framme rockade på och det som satt bak i lokalen kunde prata. Jag hoppas vi kan mötas på en spelning framöver eftersom vi behöver band lite var som helst i Sverige årligen Vi höres Christer Woxberg Ordförande i Club Corvette Sweden
Annan fest  - 
Vi är mycket glada att vi valde det här bandet, musiken passade vårt sällskap perfekt. Det var full fart hela tiden och bandet kände av stämningen bra.
Firmafest  - 
Bra blandning av låtar med mycket drag och röj!
Bröllop  - 
Bra drag, lätt att ha att göra med.
Firmafest  - 
Bra drag och fick alla engagerade. Quiz och allsång där publiken var engagerade. Bara positiva röster!

Kontakta Rock 'n' Joy

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Svenska hits (Svenska artister)
Rock & Roll (Blandat)
Ta emot anbud från fantastiska musiker här