Rock 'n' Joy
4,9 av 5 baserat på  33 kundrecensioner | Recensioner

Rock 'n' Joy

Hemstad: Skara Pris: 8000-20000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 43

Coverband med rutinerade musiker som lirar brallorna av alla danssugna

Rock 'n' Joy! Covers med kvalité! Rutinerade musikanter rakt igenom! 100% sväng, 110% dansgaranti! Vi levererar ljud, ljus, rök och röj! Allt från 50-talsrock till dagens hits! Uppskattade på såväl bröllopsfest, födelsedagsparty, firmafest som på krog och pub. Att fakturera är inget problem! Vi har vår bas i Skara men är riktiga globetrotters! Testa oss! Du blir inte besviken! Vi hörs!

LÄS RECENSIONER av Rock 'n' Joy (33)

Martin & Jenny Claesson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: September 11 2021

Vi anlitade Rock 'n' Joy till vår bröllopsfest och kunde inte varit nöjdare. Vilken show de bjöd på och vilket drag det blev på dansgolvet! Att dansgolvet aldrig var tomt under kvällen är ett riktigt bra betyg. Fantastiska musiker som både är mycket proffsiga rent musikaliskt men också lätta att ha att göra med. De bjöd på en bra blandning av låtar vilket ledde till att det fanns låtar som passade hela åldersspannet på festen (ca 17-90 år). De drog även till med lite extranummer när vi och våra gäster ropade efter mer. Kvällens suprise var att jag och min man blev uppropade på scen och fick för ett par minuter känna oss som rockstjärnor, fantastiskt! Stort plus var också den ljusutrustning de hade med sig som bidrog till extra bra stämning på dansgolvet! Vi rekommenderar verkligen alla att boka detta fantastiska band till olika typer av fester :)

Lovisa Barkman (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: September 04 2021

Vi är så glada att vi bokade detta band till vår bröllopsfest! De bidrog till en riktig feststämning, precis som vi ville att det skulle bli. Otroligt bra drag på dansgolvet! Bra blandning av musik som passar de flesta. De gjorde även de lugnare stycken (tex bröllopsvalsen) mycket, mycket bra. Dessutom väldigt trevliga och lätta att ha att göra med i kontakten både inför och efter spelningen. Rekommenderas varmt!! /Lovisa och Alfred

Marcus & Josefine Ohlsson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Oktober 03 2020

Allt gick jättebra med allt! Alla i bandet var jätte härliga! Grym uppsättning av teknik och låtval! De bjöd verkligen upp till en fest! Vi är jättenöjda att ha detta band på vår bröllopsfest! Josefine & Marcus Bröllop i Medelplana Bygdegård 3/10-20

Monica Karlsson (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Mars 07 2020

Tänkte inte fira min 50 års dag ,men har varit jobbarkompis men en i bandet och tog på skoj kontakt. Jag kommer alltid minnas min 50 års fest med äkta glädje.. Livet ut ..Rock'n Joy älskar att spela den musik o sång man är med och väljer .Det blir som om de sjunger till just Dej ! Så proffsigt ,personligt och även de som inte brukar dansa ,rycktes med i glädje, dans o sång. En succé blev min 50 års fest. Tack hela bandet .Vilket Glädje ..Vilket drag ...Tack från Monica o samtliga mina gäster. 6 mars 2020 Holmestad Bygdegård.

Jan Oskarsson Lindgren (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: November 16 2019

Mycket proffsiga och lätta att ha och göra med. Bra låtval som passade det åldersspann som fanns (18-60 år) var supernöjd med bandet och rekommenderar dom varmt.

Anders Persson (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: September 14 2019

Mycket bra band. Har hört från många av gästerna att de tyckte det var fantastisk musik. På festen var det blandade åldrar 15-80 år, bandet kunde på ett mycket bra sätt få igång alla gästerna oavsett ålder. Min 50 års fest blev precis som jag önskat, mycket av det är bandets förtjänst ,kommer absolut att rekomendera dem till mina vänner som behöver ett band. Stort tack för en toppen kväll. Anders

Linda Lund (5 /5) Evenemang: Trädgårdsfest/Gardenparty | Datum: Augusti 17 2019

Glatt och fullt ös från början till slut med härlig energi som smittar av sig till publiken. Under kvällen bjuds det på varierad partymusik med en mix som passar alla åldrar. Uppträdandet är på topp med mycket hjärta, känsla och musikalitet i sång och musik...nästan lika bra som Beatles! // Lina och Suzanne, Garden party i Onsala.

Veronica (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 10 2019

Kan bara säga helt kanon! Rock n Joy var helt fantastiska och såg till att vi fick en sån otroligt lyckad bröllopsfest. Alla gäster älskade uppträdandet, låtarna och dansgolvet var fullt. Alla i bandet var väldigt proffsiga, och otroligt lätta och trevliga att ha att göra med. Tack för att ni var med och gjorde kvällen till en superfest och vi rekommenderar er varmt! Veronica och Tim

Anders Sigurd (5 /5) Evenemang: Födelsedagsfest | Datum: Juli 06 2019

Ett perfekt band om man vill ha drag på dansbanan från första låten till sista. Vi är riktigt nöjda med bandet. Kan rekommenderas. Anders o Maria Sigurd

Per Eriksson (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: Juli 05 2019

Mycket bra och lyckad spelning. proffsiga musiker och flexibla, lärde sig flera låtar som vi bett om samt lät flera gästspela på scen både sjunga och spela. Väldigt bra drag, rock n roll, svenskt och utländska låtar! Rekommenderas!!! Dometic Seitz Tidaholm

Hans-Emil Gustafsson (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: Juni 15 2019

Enkel att boka, lätt att diskutera förslag på upplägg med, trevliga och framförallt grymma på scenen. Rock ’n’ Joy kan verkligen leverera och få dem mest stelbenta att dansa!

Olivia Lindroth Steinwall (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Juni 08 2019

Väldigt proffsiga! Skötte allt själva så att vi arrangörer kunde fokusera på annat. Bidrog med väldigt härlig energi och fick folk att dansa in på småtimmarna. Vi är väldigt nöjda!

Peter Lindqvist (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Maj 11 2019

Lika bra som vanligt, bra drag och bra blandning, bandet hade det lite kyligt men det gick ju bra ändå :)

Jessica Kraft (5 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: Mars 16 2019

Bandet som gjorde min 40-års fest till en sjukt rolig kväll. Härlig blandning av musik och jag looovar att ingen kan hålla sig från dansgolvet när dom rockar loss!!

Torbjörn Wernersson (5 /5) Evenemang: Pub/restaurang | Datum: Oktober 27 2018

Mycket bra och trevligt band. Spelar bra blandning av Music. De fick publiken att vara mycket nöjda . Kommer absolut boka om bandet.

Peter Lindqvist (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: September 01 2018

Riktigt bra blandning av låtar och trevliga som vanligt.

Jennie Öberg (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 25 2018

Helt suverän. Ordnade låtönskningar vi hade utan problem! Var lyhörda även över ljudnivån då vi hade en del barn i lokalen från början. Skulle lätt boka dem igen om vi har en till stor fest! :-)

Ann-Sofie (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 18 2018

Grymt!

Fredrik Blomqvist (5 /5) Evenemang: Kundevent | Datum: Augusti 11 2018

Mycket bra underhållning som var uppskattad av såväl yngre som äldre. Kommer att anlitas igen!

josefine frostelid (5 /5) Evenemang: 30-årsfest | Datum: Augusti 04 2018

Vi är verkligen supernöjda! Ett riktigt härligt gäng som verkligen fick hela huset att dansa! 😁 rekommenderar dessa starkt! Massa guldstjärnor tilk er! Önskar Josefine, Simon, Bullen, Mikael och alla gäster!

Anders Welin (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Juli 21 2018

Tack Rock´n´joy för att ni levererade en underbar kväll för min fru och våra gäster. Det var en härlig blandning av våran musik!!

Robin Sundell (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Maj 21 2018

Lyssnade på våra önskemål och spelade även en egenkomponerad låt som bröllopsvals. Mycket uppskattade av alla gäster från de yngre (4år) till de äldre (91år). Vi blev även upplurade för att sjunga en låt på småtimmarna, vilket vi uppskattade. De gjorde våran bröllopsfest till en fest helt enkelt.

Lina Davidsson (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Maj 01 2018

1 maj kunde inte få ett bättre avslut än fullt ös med Rock N Joy. Vilken fantastisk musik och energi som levererade. Vi rekommenderar varmt detta coverband till alla som önskar en fantastiskt tillställning med musiker som levererar till max.

Christoffer Gunnarsson (5 /5) Evenemang: 30-årsfest | Datum: April 07 2018

Vi är super nöjda över en lyckad kväll. Utan er skulle inte festen blivit så lyckad som den blev. Vilket fest ni bjöd på! Suveränt att ni började med musikquiz och sen gick över till dans. Blev härlig gemenskap i festandet på det sättet! Vi kan inte skriva ett bättre omdöme- än att vi är supernöjda med er Rock’n’ joy🕺

Peter Lindqvist (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Mars 03 2018

Kanon bra band, trevligt bemötande och bra pris för mycket bra musik :) De kommer att få komma tillbaka flera ggr :)

Sara Söderqvist (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Januari 27 2018

Ett glatt och trevligt bemötande redan vid bokning. Festen kom i toppenbra stämning redan från start sen öka det bara. En kanonkväll helt igenom. // Sara

Johan Arvidsson (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: December 02 2017

Grymt sammansvetsat gäng som gjorde vår årsfest till en succé! De valde helt rätt låtar och framförde dem på ett sätt som fick de flesta att dansa sig svettiga! Tack igen för en fantastisk kväll! //Gullspångs IF

Hanna Myhrfeldt (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 19 2017

Är SÅ glad över att vi valde att boka in Rock 'n' joy till vår bröllopsfest!! Kunde aldrig drömma om att det skulle bli sådant drag på dansgolvet som det blev! Unga som gamla gäster dansade loss som aldrig förr och detta är något som med glädje har pratats frekvent om efter bröllopet! Ett stort tack till Rock 'n' joy som var med och gjorde vår bröllopsfest till en riktig dunderfest!! Ni ROCKAR!

Mattias Dahlstrand (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Juni 10 2017

Ett jäkla drag från början till slut! Lite mer schlager i reportoaren och det blir ändå bätre🕺🏻🕺🏻

Christer Woxberg (4,5 /5) Evenemang: Kundevent | Datum: Augusti 28 2021

Efter att bandet börjat spela så var hela publiken på efter 1 minut, oerhört duktiga på och kunna läsa av publiken. Låtvalet var klockrent och ljudnivån var perfekt så att vi där framme rockade på och det som satt bak i lokalen kunde prata. Jag hoppas vi kan mötas på en spelning framöver eftersom vi behöver band lite var som helst i Sverige årligen Vi höres Christer Woxberg Ordförande i Club Corvette Sweden

Johanna Gilbertsson (4,5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Mars 09 2019

Vi är mycket glada att vi valde det här bandet, musiken passade vårt sällskap perfekt. Det var full fart hela tiden och bandet kände av stämningen bra.

Sofia Blomquist (4,5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: November 24 2017

Bra blandning av låtar med mycket drag och röj!

Markus Johansson (4,5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: September 16 2017

Bra drag, lätt att ha att göra med.

Kontakta Rock 'n' Joy

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Svenska hits (Svenska artister)
Rock & Roll (Blandat)