(46)
Rock 'n' Joy Skara

Coverband med rutinerade musiker som lirar brallorna av alla danssugna

(17)
Lars Hard Stockholmstrakten

Coverbandet som levererar - från bröllop och födelsedag till företagsgig och afterski!

Bad News Stockholm

Partybandet Bad News Rock n roll

Captain Crew Göteborg

Vill du höja stämningen på evenemanget? Då är vi det musikaliska alternativet för dig.

SoundTrip Ängelholm

Partyband coverband Skåne event, nattklubb, after beach, firmafest, festival party.

(1)
Dr. Müllerz Partyband Jonsered

Dr. Müllerz Partyband bjuder på hits som får publikhavet att gunga.

Rabalder Grödinge

Partybandet fest

(4)
Too Much Monkey Business Uppsala

www.tmmb.se

Fullt ös med ett rockband

Den moderna tidens viktigaste musikaliska och populärkulturella rörelse innefattar så många sub – och fusionsgenrer att det med all säkerhet finns rockmusik för alla smaker.

Sverige är känt för sina många och skickliga rockband och det är omöjligt att få plats med dem på en lista. Från det att Europe blev världskänt till att Opeth har erövrat världens alla hardcore fans, har det runnit mycket vatten under många broar.

Broder Daniel. Kent. Sugarplum Fairy. The Hives. Hellacopters. Ghost. The Poodles. Mando Diao. The Sounds. En pytteliten bråkdel av svenska rockband som gjort succe både innan-och utanför Sveriges gränser. Det får faktiskt inte plats med fler.

Utmärkande för rockmusik är den energi den utstrålar och på vilket sätt den påverkar ditt humör. Ett rockband kan framföra låtar vars text och musik går rakt in i hjärtat och berör allt och alla i dess närhet. Rockmusik får unga som gamla att gå loss på dansgolvet, och är därför en av de mest bokade musikkategorierna här på 123festmusik.

Låt oss hjälpa dig boka ett fantastiskt rockband

Rockbandskulturen i Sverige har växt sig stark och dominerande, just p.g.a. alla våra framgångsfulla rockband. Detta innebär att det finns ett enormt utbud av aktiva svenska rockband runtom i landet, och många av de bästa är registrerade hos oss.

Våra kunder har gift sig, firat födelsedagar och högtider med fantastisk musik framförd av rockband som vet hur man ska få en fest att lyfta. Du kan också boka ett av dessa band till ditt event och garantera att din fest blir ett minne för livet.

Det tar inte mer än ett par minuter för dig att fylla i lite info om ditt event. De rockband som är intresserade och tillgängliga, och vill komma och spela på din fest, kontaktar dig inom kort. Du jämför sen deras anbud genom att lyssna på musik, se videor och läsa recensioner de fått från andra kunder. Det kan inte bli smidigare än så.

It rocks.

rockband
Ta emot anbud på rockband