24 Rockband är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Rockband

Hyra och boka Bästa Rockband på 123festmusik.se

Hemstad : Skara

Coverband med rutinerade musiker som lirar brallorna av alla danssugna

Pris : 8000-20000 SEK

Hemstad : Bålsta

Partyband * Coverband * Rockband * Popband

Pris : FRÅN 13 000 SEK

Hemstad : Uppsala

www.tmmb.se

Pris : 10-12 TUSEN! SEK

Hemstad : Vellinge

Vi är ett coverband som spelar musik från 60-talet och ända fram till de senaste hitsen.

Pris : 8000-20000 SEK

När du bokar Rockband

Oavsett om du ska boka rockband till bröllop, privatfest, födelsedag eller firmafest, så är det något viktigt du ska ta med i beräkningen. Är det renodlad rock du och dina gäster gillar, eller är det rockn'roll? Elvis och Buddy Holly lutar åt det senare, medan Rolling Stones och The Who spelar rock utan n'roll. Många band kan spela både och, men de flesta tillhör antingen den ena eller andra genren.

De bästa rockbanden i Sverige finns här på 123band, och här hittar du det som passar dej bäst och som kan spela musiken du önskar till din fest.

Vi har valt ut de 10 bästa rockbanden som vi presenterar för dej. De har fått mycker bra kritik från nöjda och glada kunder, och har många spelningar i bagaget.

Så om du vill att du och dina gäster ska få en garanterat toppenfest som "rocks", välj då din stad här ovan så ser du förslag på de bästa rockbanden nära dej.