fama 5 coverband stockholm

Party fest musik,glädje,rumba,salsa,pop,latino,party,

Pris: Prisklass inte specificerad Få en kostnadsfri offert
fama 5 coverband stockholm

Party fest musik,glädje,rumba,salsa,pop,latino,party,

Pris: Prisklass inte specificerad Få en kostnadsfri offert

Vive latino och en fest full av temperament

Planerar du en färgstark latinofest med explosiv och energisk musik så har du hittat rätt. Våra musiker kommer garanterat att skapa en tropisk känsla, så ha svalkande drinkar till hands - temperaturen kommer att stiga.

Ofta utses en latinolåt till årets sommarplåga och det kan man ju förstå - är det någon musik som får även "stela" människor att ofrivilligt vicka på höfterna så är det just lationomusik.

Latinsk pop, latinsk jazz, bossa nova, latinsk rock, salsa och samba, latinomusiken har en bred repertoar. Artister som Marc Anthony, Shakira, Ricky Martin, Enrique Iglesias, Juanes, Daddy Yankee och Luis Fonsi är bara några av alla de skickliga latinomusiker som har intagit den internationella latinoscenen och gjort denna dynamiska genren så älskad av de flesta som uppskattar eldig och medryckande musik. Alla får dansa.

Boka bästa latinobandet

Garantera att din fest blir en underbar upplevelse genom att boka ett av våra skickliga latinoband. En duo eller trio passar perfekt om festen är en mindre tillställning - vi har latinomusiker som inte behöver mer än en hörna för att skapa ett svängande Karibien i ditt vardagsrum. Ska du slå på stort och bjuda in många gäster ska du satsa på ett storband. En sak är säker - alla dina gäster kommer att vilja rulla på höfterna till dessa fantastiska toner.

Det kostar inget att använda sig av vår tjänst och det är icke-bindande. Det enda du behöver göra är att fylla i en förfrågan där du ger oss lite information om vad för sorts fest det ska vara och vilken musik du och dina gäster önskar. Inom kort tar banden kontakt med dig och presenterar sina anbud. När du i lugn och ro jämfört bandens presentationer så bokar du enkelt och smidigt det perfekta bandet som ska få äran att göra din fest till ett oförglömligt event.

VIVE LATINO!

latin
Ta emot anbud på latinband