Just In Time Tullinge

Reverend Bob & Just In Time Countrymusik Bluegrass

Pris: Prisklass inte specificerad Få en kostnadsfri offert

Country road, take me home!

Sverige är kanske inte Nashville med stjärnor som Johnny Cash och Dolly Parton men vi har fått vår beskärda del av duktiga countrymusiker. En av de första som sjöng countrymusik här i Sverige var Ann-Louise Hansson, och därefter följde Kikki Danielsson och Jill Johnson.

Utanför Sveriges gränser är det framför allt folkpopduon First Aid Kit som gjort sig ett stort namn och inspirerat den yngre generationen till att lyssna på countrymusik.

Countrymusiken är en mångsidig stil som omfattar ett antal olika genrer av musik, bland andra Nashville-soundet, bluegrass, western, honky tonk och rockabilly. Countrymusik förknippas ofta med dansband och rock 'n' roll, eftersom det är dansvänlig musik.

Boka countrymusik till din fest

Countrymusik kan bokas i form av många olika kontellationer. En man eller kvinna i cowboyhatt som sitter och sjunger och spelar akustisk gitarr är kanske den vanligaste stereotypen, medan en duo eller ett countryband med en sångerska är det mest förekommande. Band som spelar countrymusik går oftast under benämningen dansband eller svensktoppsband, och förutom countrymusik spelar de låtar ur olika genrer från populärmusiken.

Vi har countrymusik i alla möjliga arrangemang, och du kan boka din solomusiker, duo eller band hos oss. Det enda du behöver göra är att förse oss med lite upplysningar om vad för sorts fest du planerar, och vilken musik du har tänkt dig. Vi matchar dig med artister som spelar countrymusik, och du jämför sedan deras anbud innan du smidigt och utan kostnad gör en bokning. Vår tjänst är naturligvis gratis och icke-bindande.

Ta emot anbud på countryband