7 Discoband är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Discoband

Hyra och boka Bästa Discoband på 123festmusik.se

Hemstad : 186 50

Vi spelar soul/disco & dansmusik på alla typer av evenemang! Från den lilla till den stora

Pris : 10 000-50 000 KR BEROEN

Hemstad : Göteborg

Det festliga partybandet för ditt evenemang! Vi löser allt och lite till.

Hemstad : Hela Sverige!!!

Bröllopsband, tvband, kändisband, coverband, partyband, bröllopsmusik

Hemstad : Täby

Coverbandet Jack von Five ser till att festen och dansgolvet alltid är fullt!

När du bokar Discoband

Discoband är ett band som främst inriktar sig på låtar från sent 70-tal, med Abba, Donna Summer och Bee Gees som klara favoriter. Men även nyare atister som Daft Punk, Justin Timberlake och Bruno Mars passar på discoscenen, så tänk på detta när du ska boka discoband. Tillhör gästerna generationen som kan Travoltas alla danssteg utantill, eller är publiken lite yngre och föredrar nyare discolåtar? Många band kan naturligtvis spela både och.

När ABBA vann melodifestivalen 1974 och tog hela världen med storm började en ny era för svensk musik. Inspirationen flödade och resultatet är att vi nu i Sverige kan stoltsera med många skickliga discoband

Behöver du ett discoband som kan förgylla din fest så hittar du de bästa Sverige har att erbjuda här på 123band.

Här hittar du vår topplista med de bästa banden. Anledningen till att vi valt just dem är att de fått finfina recensioner från kunderna, samt många bokningar.

Vill du slå klackarna i taket på festen så välj din stad och hitta våra förslag på discoband nära dej.