Soulexplosion
5,0 av 5 baserat på  8 kundrecensioner | Recensioner

Soulexplosion

Hemstad: 186 50 Pris: 10 000-50 000 kr beroende på sättning/genomförande SEK
Svarar: 98% Svarar inom: 1-2 timmar

Vi spelar soul/disco & dansmusik på alla typer av evenemang! Från den lilla till den stora festen!

Soulexplosion har idag etablerat sig som ett av Sveriges mer rutinerade coverband - ofta anlitade för kickoffer och företagsevent, men även för privata fester och bröllop, stora som små. Bandet har en bred repertoar inom soul- och discogenren, med variation från 70-tal till moderna aktuella hits. Vår ambition är alltid att få folk att dansa och ha kul.
Medlemmarna, är alla del- eller heltidsmusiker och har samarbetat med många av sveriges etablerade artister.
Bandet är baserat i Stockholm men tar spelningar över hela Sverige. Vi har all utrustning med oss, ljus och ljudanläggning, i vilken vi spelar passande musik mellan våra liveset.
Soulexplosion inleder gärna Er fest med att spela Cocktailmusik/MingelJazz under exempelvis fördrinken. Som en alternativ öppning för själva dansen senare på kvällen kan vi framföra några jazzstandards för att sedan övergå till vår riktiga partymusik.
LÄS RECENSIONER (8)
Anna (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: September 30 2017

Vilket härligt band och såå skön musik. Vilket drag det blev på dansgolvet. Stort tack till Fredrik och bandet för er flexibilitet och tillmötesgående också. Det är svårt att misslyckad med en fest när man har med så bra folk att göra. Ni är bäst och vi är supernöjda. // Anna och Johan

Niklas Elofsson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 19 2017

Soulexplosion spelade på vårt bröllop och vi är mycket nöjda! Lyhörda för våra önskemål, duktiga musiker, trevlig och snabb kontakt inför spelningen och riktigt bra drag på dansgolvet! Fullt på dansgolvet hela kvällen!

Tilda (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Maj 20 2017

Mycket tydlig och snabb kommunikation innan festen. Trevliga, tog med ljud och ljus som även kunde användas i paus. Fantastisk show, bra musiker som kände av stämningen. Sångare med extra allt och fantastisk sångröst. Gästerna dansade som dårar, vi också =) Vi kunde inte ha önskat oss ett bättre band till vår bröllopsfest! /Tilda och Julius, bröllopsfest 90 gäster

Linda Eriksson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juli 25 2015

Helt fantastiska! Soul Explosion lyckades fa hela vart brollop pa dansgolvet oavsett alder och nationalitet (vi hade ett skottsk-svenskt brollop)! Jattetrevliga att ha med att gora (allt annordnades ifran Skottland) och bandet tog pa eget initiativ kontakt med agaren av herrgarden dar vi hade festen for att diskutera eluttag och dylikt. Kandes verkligen tryggt och professionellt. Skulle garna anlita dessa i andra sammanhang. Verkade vara en bra mix i bandet av ansvarstagande och rock and roll. Tusen tack!!

Claes Hallbäcken (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juni 06 2015

Anlitade dem för att spela på vigsel och fest och är verkligen supernöjda! Otroligt proffsiga med en repertoar som lyfte taket in på småtimmarna. Vi valde att under vigselceremonin ha en del låtar som låg utanför den ordinarie repertoaren: Introt till "The Final Countdown" på trumpet "I was made for loving you" enligt: http://youtu.be/K66Fu06bSDc "Planeterna har stannat " enligt: http://youtu.be/KbHrrATNQtU Och jag måste erkänna att jag var lite tveksam till om det skulle lyckas få till det, men de eventuella tveksamheter jag hade försvann så fort de började spela och sjunga. Det blev helt magiskt! De flesta gästerna uttryckte att det var det bästa bröllopet de varit på, och mycket av det beror ju givetvis på musiken. Vi är grymt nöjda och kan verkligen rekommendera dem!

inger lundmark (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: April 26 2014

Proffsigt, underbart svängigt! Trevligt bemötande, flexibelt i låtvalen, jag fick t.o.m önska några egna låtar som repades in enkom för mig! Alla gäster var grymt impade, bästa partybandet de hört! Väldigt nöjd!!

Peter Stålberg (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: Augusti 21 2013

Lyckades på ett fantastiskt sätt underhålla och få 500 kirurger att dansa/sjunga/hoppa under hela spelningen. Mycket bra kvalitet, proffsigt, bra sound, låtval perfekt! Rekommenderas verkligen!!

Jonnie (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: Mars 22 2013

Mycket bra band!

Kontakta artisten här

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO
FESTBANDETS REPERTOAR
Walking on Sunshine (Katrina & the Waves)
Önska gärna era favoriter vid bokning! (Massor med andra låtar)
September (Earth, Wind & Fire)
Flera av de bästa (Stevie Wonder)
I Gotta Feeling (Black Eyed Peas)
Happy (Pharrell Williams)
Lady Marmelade (Patti Labelle)
Street Life (Randy Crawford)
We are Family (Sister Sledge)
Proud Mary (Ike & Tina Turner)
Let's Stay Together (Al Green)
I Want You Back (Jackson 5)
Are you gonna go my way (Lenny Kravitz)
I Got You (I Feel Good) (James Brown)
Locked out of heaven (Bruno Mars)
Respect (Aretha Franklin)
I'm so Excited (The Pointer Sisters)
Celebration (Kool & the Gang)
Kiss (Prince)
Disco Inferno (The Tramps)
Rock with You (Michael Jackson)
I wanna Dance with Somebody (Whitney Houston)
Good Times (Chick)
Se fullständig repertoar