Dags för årets kräftskiva

Augusti är kräftskivornas tid. Bjud in till kräftskiva och servera kokta kräftor med dill och goda tillbehör som västerbottenpaj, nybakat bröd och krämiga röror.

Att kräftor och nubbe hör ihop är känt sedan länge, och redan 1922, inför folkomröstningen om rusdryckesförbud, gav sig den rikskände konstnären och författaren Albert Engström in i den politiska debatten. Hans affisch med slagorden ”Nej! Kräftor kräva dessa drycker! Du måste avstå från kräftor om du icke röstar nej den 27 augusti” tydliggjorde för väljarna vad en ja- eller nejröst i folkomröstningen innebar.

Är du emot nubben ska du inga kräftor ha. Punkt slut.

Kräftor, nubbe och allt annat gott ska avnjutas med musik. Snapsvisor, traditionella sånger som hör till denna, läckra somriga högtid, och dansmusik hela natten lång. En duo eller trio, eller ett större band, det beror på vad du och dina gäster föredrar.

Boka musiken till din kräftskiva här

Våra band till kräftskiva finner stor glädje i att förgylla kräftskivor med sin musik. Många av dem har levererat musik till kräftskivor i hela vårt avlånga land, och har stor erfarenhet av hur en lyckad kräftskiva ska gå till. Gamla traditionella visor som har sjungits och spelats på kräftskivor sen urminnes tid, och alla nya favoritlåtarna - med en bred låtrepertoar kan bandet du bokar hos oss garantera en fantastisk kräftskiva som du och dina gäster sent kommer att glömma.

Det behövs ytterst lite information från dig för att vi ska kunna matcha dig med det perfekta bandet, och det tar inte mer än ett par minuter att fylla i en förfrågan. Inom kort kontaktar våra artister dig med sina anbud, och du jämför sedan deras anbud i lugn och ro. Genom att lyssna på musik, titta på presentationsvideor och läsa recensioner bokar du sen bandet som ska få äran att underhålla dig och dina gäster på kräftskivan.

kräftskiva
Ta emot anbud på band till kräftskiva