19 Duor är redo för att spela på din fest

I vilket område behöver du Duor

Hyra och boka Bästa Duor på 123festmusik.se

Hemstad : Arkelstorp

Just Fun Party är ett partyband, coverband, dansband som passar perfekt till bröllop, firm

Hemstad : Eskilstuna

Party,sångröst,drag,underhållning

Pris : 0-20 000 KR SEK

Hemstad : NYKÖPING

Vi är RIP OFF – ett mindre coverband som levererar i toppklass till alla fester

Pris : FRÅN 5000 SEK

Hemstad : Kungälv

DUON..

Pris : 10000-20000 SEK

När du bokar Duor

I Sveriges avlånga land finns det många duor som kan spela all möjlig slags musik. En duo låter mer än en soloartist gör, men behöver faktiskt inte vara så mycket dyrare. Har man inte så stor plats så är en duo den perfekta lösningen till festen.

Oavsett om du letar efter en jazz-eller bluesduo, eller två samstämmiga musiker som spelar och sjunger visor,folksånger eller rockballader så har du hittat rätt.

Här på 123musiker hittar du Sveriges bästa duor, som garanterar dej den absolut bästa underhållningen till din fest.

Vi har gjort en Topp-10 lista, där vi har valt ut de som har mest bokningar och bäst recensioner från kunder. Försäkra dej om att du får en toppenfest och välj bara din stad här ovan och se våra förslag.