(73)
Just Fun Party Arkelstorp

Just Fun Party är ett partyband, coverband, dansband som passar perfekt till bröllop, firm

(42)
MIDAS Malmö

MIDAS coverband alla typer av fester företag bröllop födelsedagar event mingel husband

(19)
Clas Lundqvist Entertainer, The Golden Voice Eskilstuna

Party,Sångröst,Drag,Dans,Fest,Bröllop, Företag

(3)
Herr Nilssons Norrköping

En rutinerad cover-duo från Norrköping för er fest, företagsevent, bröllop, pub/krog!

(24)
RIP OFF NYKÖPING

Vi är RIP OFF – ett mindre coverband som levererar i toppklass till alla fester

(46)
Rock 'n' Joy Skara

Coverband med rutinerade musiker som lirar brallorna av alla danssugna

(32)
The Babes Göteborg

Sveriges svängigaste coverband som spelar på din företagsfest, bröllop, kick-off, privatfe

(45)
Partajpatrullen Malmö

Alltid redo för Partaj!

Förgyll er stora dag med ett band till bröllop

Bröllopsdagen är tänkt att vara den största och viktigaste dagen i ert liv. Det är dagen då du och din käresta ska säga ’’JAAA’’ till varandra och ge era löften. Kärlekens band ska knytas och ni ska lova att älska varandra i all evighet. Brudparet ska fira kärleken med nära och kära, familj och vänner. Oavsett om det ska bli en storslagen bröllopsfest med många gäster inbjudna, eller ett mer intimt event med bara de närmaste, så ska det firas med pompa och ståt. God mat, dans, roliga aktiviteter och MUSIK är ingredienserna till en minnesvärd bröllopsfest.

Att boka band till bröllop hos oss är en garanti för ett lyckat bröllop, vilket framgår av alla fina recensioner från nöjda bröllopspar. 123Festmusik är ett utomordentligt verktyg för dig som planerar ett bröllop och som letar efter underbar musik till middagen och härlig medryckande dansmusik till bröllopsfesten. Ni kommer ihåg er bröllopsdag för resten av livet, men det är musiken som kommer att göra dagen mest minnesvärd.

Olika sorters band till bröllop

Er bröllopsmusik sätter tonen och avgör stämningen för er stora dag, och er stil och smak kommer att påverka vilken typ av band ni vill anlita. Musiken kommer allra först, och det behövs mycket musik till ett bröllop, och olika sorters musik till de många momenten ett bröllop består av.

I kyrkan

I kyrkan finns det begränsat utrymme, så en soloartist eller duo som framför 1-2 sånger under vigselakten passar utmärkt. Brudparet brukar välja att rama in denna ceremoni med romantiska låtar som betyder mycket för båda. Akustisk gitarr, fiol och vokalsång gör sig underbart i en kyrkas vackra akustik, och den magiska känsla som denna levande sång och musik kan tillföra er vigselceremonin är en oerhört romantisk och vacker upplevelse.

Till mottagningen

Ett mindre band till bröllop som kan underhålla och skapa den rätta stämningen med skön bakgrundsmusik till mottagningen passar perfekt här. Bröllopsgästerna kan mingla, och de som vill kan sluta upp runt bandet.

Under middagen

Ett bröllopsband under middagen gör bjudningen till en festlig måltid. Bandet kan presentera toastmastern eller toastmadamen med en trumvirvel, ackompanjera med toner under tal och skämtsamma inslag, och spela lugn bakgrundsmusik när det är dags att njuta av maten.

Till festen

Ett bröllopsband är oerhört populärt att boka till ett bröllop som ska hålla på till långt fram på natten. När festen ska komma igång på riktigt och unga som gamla ska upp från sina stolar behövs livemusik från ett bröllopsband. När första tonerna från bröllopsbandet ljuder genom lokalen fylls dansgolvet som av ett mirakel av glada och uppspelta bröllopsgäster som tillsammans firar er stora dag.

bröllop
Ta emot anbud på band till bröllop