Partajpatrullen
5.0 / 5 baserat på  39 kundrecensioner (Recensioner)

Partajpatrullen

Hemstad: Malmö Pris: Från 15 000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 91

Alltid redo för Partaj!

Letar ni efter den stora finalen, pricken över i:et eller rent ut sagt en hejdundrans bra avslutning på festen? Partajpatrullen tar kommando över dansgolvet och garanterar er en fantastisk show med svettiga och hesa gäster, träningsvärken bjuder vi på!

Kontakta oss för en offert, vi ser fram emot att höra från dig!Recensioner av Partajpatrullen

Bröllop  - 
Vi är så glada att vi fick chansen att hyra in Partajpatrullen att spela på vårt bröllop! Hade inte sett eller hört bandet spela live tidigare, bara sett deras YouTube och instagram - men oj vad bra de var! Alla gäster, gamla som unga - svenskar som icke-svensktalande gäster dansade loss hela spelningen ut! Vi fick meddelanden från gästerna efteråt att det var det bästa dansgolvet de varit på det senaste decenniet, när de var i 40-års åldern. Även de strax över 20 år fyllda dansade och sjöng med till sista låten var slut. SÅ GRYMMA!
Bröllop  - 
Ojoj! Vilket band! Partajpatrullen levererade verkligen bra på vårt bröllop! Tighta musiker, bra rigg och riktigt trevliga och proffsiga. Kan bara rekommendera starkt! /Ola & Fredrika
60-årsfest  - 
Grattis till er som har bokat Partajpatrullen! Ni får en kväll med fullt ös! Hög nivå på musik och musiker, ett tight band som levererar låtar i högt tempo. Alla i bandet sjunger, bara en sån sak. Tack för en kväll vi och våra gäster kommer att minnas länge. /Ingrid och Antti
Firmafest  - 
Partajpatrullen gav verkligen järnet på Malmö Live för våra 550 deltagare! Fullt dansgolv från första låten till sista, bättre betyg går inte att ge. Anders, VD på Eniac
Bröllop  - 
Perfekt spelning på vårt bröllop! Alla dansade - gammal som ung!
Bröllop  - 
Partajpatrullen spelade under vårt bröllop både under minglet och sedan under bröllopsfesten. Bandet var mycket professionellt både i sitt bemötande, kontakt innan spelningen men också under dagen/kvällen. Bandet lyckades dessutom identifiera vilken typ av musik som uppskattades av gästerna vilket innebär att det var fullt ös på dansgolvet från början till slutet. Många av våra gäster har intygat att detta var den bästa dansfesten någonsin och vi kan inte annat än att hålla med (så klart!). Bandet var fantastiskt duktiga och vi kan varmt rekommendera Partajpatrullen till alla som vill vara garanterade duktiga musiker med härlig inlevelse. Partajpatrullen levererade en fantastisk kväll som vi sent kommer att glömma. Tack för en underbara spelning! /My & Carl
Bröllop  - 
Vi anlitade Partajpatrullen till vårt bröllop och är mycket nöjda! De var mycket professionella i planeringsstadiet och tydliga med information kring genomförandet. Under kvällen spelade de en bra mix av låtar utifrån våra önskemål och var otroligt grymma på scen! Alla gäster var imponerade!
Bröllop  - 
Riktigt bra! Riktiga Entertainers. Vi kunde inte vara mer nöjda att få ha er på vårt bröllop! Kramar från Lisette & Emil (Ivö bröllopet 10/8-2019)
Bröllop  - 
Partajpatrullen var såå himla bra! Förgyllde verkligen bröllopsfesten!
Bröllop  - 
Bandet Partajpatrullen levererade verkligen en helhjärtad insats på vårt bröllop! Gästerna älskade dem! Bandet skapade ett riktigt röj på dansgolvet både för äldre o yngre! Högsta betyg!
Bröllop  - 
Så fantastiska. Supertrevliga att ha och göra med och riktigt grymma. Har nog aldrig haft ett sånt drag på dansgolvet förr. Tack för att ni gjorde vår dag.
Firmafest  - 
Trevligt band som bidrog till bra drag hela kvällen!
Bröllop  - 
Väldigt proffsiga, självgående och grymt duktiga. De såg verkligen till att göra festen på vårt bröllop!
40-årsfest  - 
Proffsigt gäng! Med blandad repertoar!
Bröllop  - 
Festens absoluta höjdpunkt, flera av våra gäster har hört av sig och gett specifikt bandet stora eloger. Vi kan inte vara något annat än galet nöjda! Spelade och sjöng fantastiskt vackert under vigseln, skulle rekommendera Partajpatrullen till vem som frågade! /Mattias och Sara
Bröllop  - 
Vi hade nöjet/turen att få ha Partajpatrullen på vårt Bröllop. Först spelade de mingelmusik och sen spelade de även på festen. Ett otroligt proffsigt band som levererade tre stycken proffsiga framträdanden. Partajpatrullen fick verkligen igång festen och spelade bra och varierande låtar. Kan varmt rekommendera Partajpatrullen! 👏🏼
Bröllop  - 
Jag och min fru hade turen att få ha Partajpatrullen med oss på vår bröllopsfest. Ni skapade verkligen en helt fantastisk kväll för oss och ett otroligt röj på dansgolvet! Så proffsiga rakt igenom och det bästa bröllopsbandet man kan önska sig. Dansgolvet var fullt från start till slut och alla har öst lovord över vårt val av bröllopsband. Vi kan inte tacka er nog och vi rekommenderar verkligen alla att se till att boka upp Partajpatrullen till er fest så snart ni bara kan, för det var en fullträff rakt igenom! Bästa hälsningar från Johan och Kristina Kember
Bröllop  - 
Precis lika bra som vi hade hoppats på! Glada, trevliga och gav super mycket energi så att alla orkade dansa hela tiden 😃
50-årsfest  - 
Kanon!
Bröllop  - 
Otroligt vassa. Skapar fantastiskt stämning
Bröllop  - 
Verkligen en höjdpunkt på bröllopet. Blandad musik med hög kvalité. Uppskattat av alla gäster mellan åldern 20-90. Extra stort plus för att få två önskelåtar utanför bandet ordinarie repertoar.
Bröllop  - 
Partajpatrullen spelade på vårt bröllop i somras. Vi är supernöjda! Alla gäster kommenterade vilket bra band vi hade hittat! Rekommenderas varmt!
Annan fest  - 
Partajpatrullen gav oss en fantastisk kväll med fart i musiken och fick verkligen igång alla. En mycket lyckad kväll!!
25-årsfest  - 
En ruskigt bra live-band. Kan starkt rekommenderas! Ett live-band som verkligen får igång festen!
Kundevent  - 
Artisterna var riktigt professionella och gjorde ett bra upplägg för vårt event. Musik för alla åldrar, vi hade ca 120-130 sittande gäster. Vi kommer rekommendera dom i framtiden till fler event. /Christoffer Ahlsell
25-årsfest  - 
Partajpatrullen är en riktig festhöjare! Ingen kunde sitta still när de intog scenen. Ett glatt och trevligt gäng. Vi kunde inte vara mer nöjda! Gör som vi och boka dem.
40-årsfest  - 
Vi hade äran att ha Partajpatrullen som band på mitt och min frus 40 års kalas och vi är fantastiskt nöjda. Ödmjuka, professionella, oerhört musikaliska och vilket drag! 50 gäster dansade hela kvällen till bandet och ville inte riktigt sluta. Kan varmt rekommendera Partajpatrullen om ni vill ha duktiga musiker och sångare som samtidigt vet hur man levererar en show som ingen kan stå still till!
Annan fest  - 
Super trevliga. Duktiga musiker. Bra blandning av låtar. Vi är jätte nöjda. :)
Bröllop  - 
Utan partajpatrullen hade varken vår vigsel eller fest blivit den succé det blev. Samarbetet fungerade väldigt bra både före och under bröllopet och vi kände oss trygga hela tiden. Vi kan verkligen rekommendera partajpatrullen och skulle gärna ge dem mer än 5 stjärnor. Super repertoar, professionella och förmåga att få upp alla (inklusive fastrar och mostrar) på dansgolvet! Stämningen var på topp varje sekund. Återigen - tack!
Bröllop  - 
Partajpatrullen spelade på vårt bröllop och vi är så glada och nöjda med bandet. De är väldigt skickliga musiker och spelade en jättebra blandning av låtar som förgyllde kvällen och fick med alla upp på dansgolvet.
25-årsfest  - 
Riktigt härligt band som får igång alla på festen, även den blyga! Jag och en kompis hade 25-årsfest och hyrde in partajpatrullen och vi var mer än nöjda! Ett grymt energiskt band som är enkla att ha kontakt med och alla i bandet bjöd på sig själva! :) perfekt för stora fester!
50-årsfest  - 
Genomproffsigt partyband som jag gärna rekommenderar å det varmaste. Bra repertoar och levererar 110%. Dessutom pålitliga, trevliga och bra på att kommunicera.
40-årsfest  - 
Mycket underhållande och helt fantastisk band. Ni fick även "icke" dansare att svänga om på dansgolvet!! Många bra låtar!! Rekommenderar starkt!! Tack för att ni gjorde min kväll till en fantastisk kväll!!
Bröllop  - 
Ett fantastiskt bra band som vi hade till vårt bröllop. Väldigt duktiga och professionell, festen dansade tills sista låt! Rekommenderas!
Bröllop  - 
Fantastiskt band som verkligen levererade hela vägen! Fick alla att vara på dansgolvet och alla kunde sjunga med! Rekommenderas starkt!
Bröllop  - 
Partajpatrullen är grymma! De rockade vår bröllopsfest. De var proffsiga och snabba på all återkoppling innan festen samt levererade över våra förväntningar på själva spelningen. Deras karisma på scenen och deras energi smittade av sig på alla gäster.
Annan fest  - 
Superbra musik för en fest när man vill att gästerna ska vilja dansa!
Firmafest  - 
Superdukiiga! Oerhört musikaliska med bra repertoar. Jag kan verkligen rekommendera Partajpatrullen om ni ska ha personalfest eller liknande. Gunilla L
Firmafest  - 
Med Partajpatrullen blir det ös på dansgolvet! Vi på Kiviks Musteri fick en härlig personalfest med mycket dans. De höll även i ett trevligt musikquiz som blev uppskattat. Partajpatrullen är proffsiga och ambitiösa och de är måna om att lyssna på kundens behov. Kan varmt rekommendera dem!

Kontakta Partajpatrullen

Ditt tfn nr
({{ selectedCountry }})
Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Dance You Off (Benjamin Ingrosso)
Ta emot anbud från fantastiska musiker här