Just Fun Party
4.3 / 5 baserat på  73 kundrecensioner (Recensioner)

Just Fun Party

Hemstad: Arkelstorp Pris: 6000-25000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 180

Just Fun Party är ett partyband, coverband, dansband som passar perfekt till bröllop, firmafest m.m

Just Fun Party
Kristianstad mest anlitade cover/partyband.

Är du på jakt efter ett förstklassigt partyband till din företagsfest, konferens, bröllop, after-ski, after-beach, krog, privatfest, festival, firmafest, kick-off, personalfest, nattklubb, ditt event?

JustFunParty är alltid proffesionella och lämnar ingen festdeltagare oberörd. Medlemmarna i bandet har, trots sina relativt unga år, sedan slutet av 90-talet, bla spelat ute i Europa på vintrarna, spelat på mängder av dansbanor, festivaler, bröllop och fester runt om i södra Sverige! Detta har gett dem en oerhörd rutin och en oerhörd känsla för vad folk vill höra ute på puben och på festerna!

JustFunParty är ett rykande hett partyband, som garanterat får vilken fest eller pubkväll att lyfta till oanade höjder!! JustFunParty bokar ni som vill en garanterat lyckad fest.

De spelar allt från nya hits från listorna till de härliga låtarna från sextio, sjuttio, åttio, nittiotalet 2000 talet och nu även låtar från 2010 talet! Naturligtvis spelas även låtar från de stora dansbanden, som Lasse stefanz, black Jack, Sven ingvars och scotts, om så önskas.

När man anlitar Justfunparty kan man förvänta sig låtar från från bl.a Beatles, Elvis, creedence, The Beatles, Chuck Berry, freestyle, gyllene tider, Roxette, Tom Petty, Tomas Ledin, Orup, Tina Turner, Dolly Parton, Michael Jaksson, backstreet boys, ACDC och Kizz, till nyare hits från Greenday, Pink, Katy Perry och swedish housemaffia!

Vi skräddarsyr festens upplägg med låtar, hålltider och utrustning, efter era önskemål. Naturligtvis har vi även ett helhetskoncept med mingelmusik, middagsunderhållning, dj och partyband för de större festerna eller för den som vill ha allt!

Ingen fest är för stor eller för liten för Justfunparty, så vänta inte att kontakta oss för bokning eller när ni vill veta mer om bandet med de flest mest nöjda kunderna på 123fest! (Läs artikel på webben om Justfunparty angående detta från 2014 för verifiering, eller se alla recensioner från många av våra kunder nedan).


Recensioner av Just Fun Party

Bröllop  - 
Vi är jättenöjda med Just fun Party och vi fick även flera komplimanger från gästerna på bröllopet också. Dom var både musikaliska och duktiga på att känna av vilken typ av musik som passade gänget som var på dansgolvet. Dom ställde upp på att DJa från spotify-lista till den sena timmen och även det var oerhört uppskattat då dom valde helt rätt musik för stunden.
Bröllop  - 
Mycket trevliga och professionella! Stort plus för bra sångröst också. Att sjunga ABBA är inte det lättaste.
60-årsfest  - 
Ösigt och dansant! Kände in publiken och levererade härlig feststämning! Snabb, positiv och flexibel i kontakten inför spelningen.
50-årsfest  - 
Super band!!! Levererade hele kvällen!
Bröllop  - 
Superbra! Jättetrevliga och professionella med kalasbra känsla för vad som funkar på dansgolvet, det var aldrig tomt. Enbart positiv respons från gästerna. :vilken pipa hon har!" hördes flera gånger.
Bröllop  - 
Jättebra mix av låtar. Tyvärr hade bröllopsmiddagen dragit ut en del på tiden så spelningen blev kortare än tänkt men Just Fun Party skötte det utmärkt och öste på med låtar en efter en, fyllde upp dansgolvet och bidrog till att göra vår bröllopskväll till den bästa vi hade kunnat tänka oss!
60-årsfest  - 
Vi hade en fantastiskt fin kväll tillsammans och gästerna dansade hela kvällen. Kan bara säga att allt var toppen!
40-årsfest  - 
Vi bokade Just Fun Party till min makes 40-årsfest och är supernöjda! Mycket proffsigt från början till slut. Det blev riktigt bra fart på dansgolvet tack vare detta fantastiska band. Bra partylåtar och mycket snyggt framfört. Uppskattat av alla åldrar. Vi kunde inte vara nöjdare! Därför vill vi ge detta band (Micke, Miranda och co) våra allra varmaste rekommendationer! Bandet har dessutom varit väldigt lätta att kontakta och ha att göra med inför festen. Väldigt hjälpsamma med allt! Det underlättar enormt.
40-årsfest  - 
Hej! Jag är jättenöjd med musiken! Bra musikval! Håkan Jönsson.
50-årsfest  - 
Spelade på min pappas 50 års fest! Mycket trevligt och BRA! Bra kontakt från bandet när man kontaktade de. Bra anpassad musik till önskemålen! Så trevligt och mycket duktigt band!
50-årsfest  - 
Just fun party räddade min kväll då den grupp jag bokat till min födelsedagsfest hoppade av i sista minuten! De var flexibla med upplägg och tider för kvällen och lockade till ett fullt dansgolv!
Annan fest  - 
Bra blandning på musik som passade våran fest utmärkt. Kom i god tid & var väldigt proffsiga och trevliga
Annan fest  - 
Tack Mikael för en fantastisk kväll! Du hade en bra mix av ösiga och dansanta låtar. Vi och övriga festdeltagare är supernöjda!! //Aki,Anna,Stefan,Mia - Cykelfesten 2016, Vaggeryd
Bröllop  - 
Vi va supernöjda med bandet, fick verkligen upp våra gäster till dansgolvet och mixen av låtar passade verkligen från den yngsta till den lite äldre folkskaran på bröllopet, suveränt!! Rekommendera varmt detta band! Trevligt bemötande ! Tusen tack för att ni gjorde vår bröllopsfest oförglömlig !!
Bröllop  - 
Professionellt och rutinerat band med bred repertoar. Håller du ett bröllop (el. annan större fest) där ni behöver några ni kan lita på är detta bandet för er.
Annan fest  - 
Mycket trevligt bemötande och musiken var varierad och mycket uppskattad av alla gäster. Stort tack för i år, ses igen nästa år! /Micael Hagsten
Firmafest  - 
Vi bokade Just Fun Party till vår årliga firmafest! Bandet var helt fantastiska! Bra samarbete med oss arrangörer & våra gäster älskade musiken! Absolut en helt grym & fartfylld kväll! Körde musik efter vårat önskemål: blandat som passar alla smaker! Väldigt seriösa musiker som brinner för detta! Vi kommer absolut boka Just Fun Party igen!!!
60-årsfest  - 
Det var så häftigt med livemusik på min fest och både jag och mina gäster tyckte att det var riktigt duktiga musiker och att musikvalet var riktigt bra. Folk i olika åldrar var uppe och dansade och själv dansade jag till nästan varenda låt! Eftersom hälften av gästerna själva håller på med musik tycker jag att det är ett utmärkt betyg! Att killarna dessutom var väldigt trevliga gjorde inte precis saken sämre :-)
Bröllop  - 
Just fun party är ett band som jag verkligen kan rekommendera. De spelar gammalt och nytt. Har en riktigt bra blandning på musiken. Trevliga och serviceinriktade. Vill även slå ett slag för den kvinnliga sångerskan. Kan säga så här de spelade på vårt bröllop där var det ca 50 gäster i åldern 5-80 år och alla var uppe och dansade. / Anna från Nässjö
Bröllop  - 
Härlig röst. Bra låtval och mycket trevlig kontakt
Annan fest  - 
Justfunparty är ett gäng trevliga killar som har ett härligt sväng i musiken de spelar. De anpassade låtarna bra efter publiken och dansgolvet var aldrig tomt:-) De spelade klassiska kasedanslåtar såväl som lite rockigare sånger. Kan absolut rekommendera Justfunparty om du vill ha bra musiker till din fest!
Bröllop  - 
Go blandning o ett härligt tryck av Micke o CO med en härlig avslutning som avslutade vår bröllopsfest. Kan varmt rekommenderas. Kram Figge o Sofie
Annan fest  - 
Mycket bra, bred repetoar och smidiga att ha att göra med.
Annan fest  - 
Vi är så nöjda! Bra blandning av låtar, bra ös! Vi var 100 pers i åldrarna 20-70 år och alla var uppe och dansade. Rekommenderas varmt!
Trädgårdsfest/Gardenparty  - 
Mycket bra spelning alla blev otroligt nöjda.
Bröllop  - 
Jättebra band som spelade på vår bröllopsfest! De spelade något för alla åldrar och de var mycket uppskattade av både oss och våra bröllopsgäster! Kan verkligen rekommendera detta band!
Bröllop  - 
Socialt trevligt band som vet vad underhållning innebär. Bra sångröster, härlig inlevelse och koll på vilken musik som ska spelas. GRYMT BRA !
Födelsedagsfest  - 
Jag bokade Just Fun Party till min älskade sambos hemliga 45-års kalas. Jag bokade enmans-band, Micke som lät som ett två-tre manna band. Micke var en pigg, glad alert kille som höll igång kalaset med bakgrundsmusik under maten och kaffet men som också kompade oss till våra snaps/bordsvisor. Efter detta blev det dansmusik, med fart i. Det var enkelt att boka denna kille, han var helt suverän och alla 33 gästerna tyckte att musikern var bra och höll oss i gång. Jag bokade Just Fun Party då de spelar Covers som jag ville ha till denna tillställnng och detta är inget som jag ångrar. Alla som var på festen tyckte att Micke var helt suverän. SÅ skynda att boka Just Fun Party innan de blir fullbokade :) för jag/vi kommer att boka Just Fun Party igen utan tvekan.
Bröllop  - 
Micke och kompani gjorde en kanon-spelning med bra blandning av musik som passade gamla som unga på vårt bröllop. Det var lätt att planera innan bröllopet med bandet och de hjälpte till med ljudanläggning under bröllopsmiddagen. Vi kan varmt rekommendera detta band till andra!! / Calle & Linda
Bröllop  - 
Helt suverän partymusik!
Bröllop  - 
Bra musikblandning. Fick full fart på dansen. Trevliga att ha att göra med. De får dock öva på att ställa in sitt fina mixerbord lite till så att den vackra sångrösten går fram ännu bättre.
Pub/restaurang  - 
Mkt bra, välanpassade till gästerna, mkt folk på dansgolvet, riktigt bra kväll.
40-årsfest  - 
Musikaliska, flexibla, inkännande, proffsiga, trevliga... Tack!
Bröllop  - 
Efter en lite trevande inledning (förmodligen beroende på letande efter rätt musikval) så blev det en riktigt bra bröllopsfest och kväll med bra stämning och "håll i gång". Kan varmt rekommendera artisterna till andra. (En av de närvarande gästerna diskuterade bokning redan på festen).
60-årsfest  - 
Kanonduktig flexibel trubadur som anpassade sig till 60 års festens behov av musik. Kan verkligen rekommendera honom! Enda bristen var att han inte kunde Kostervalsen och norska slagdängor ;-) men det kommer nog om han kan få fler spelningar i norra Bohuslän :)
Annan fest  - 
Toppenkväll tyckte vi alla närvarande från 50 till 80 års ålder
50-årsfest  - 
Fantastiskt duktiga på att få igång ALLA gästerna på min 50-års fest. Samtliga dansade under kvällen, några från första till sista tonerna ebbade ut.... Jag kan varmt rekommendera Micke & Company! Patrick Helsingborg
Annan fest  - 
bra musiker som hade fingerkänsla av vad publiken ville ha, fick verkligen fart på festen
Bröllop  - 
Duktiga musiker med glöd. Svarade på alla våra förväntningar, gjorde våran bröllops fest unik!
Pub/restaurang  - 
Mkt rak, trevlig och seriös - kommer säkert att höra av mig igen en annan gång samt kan mkt väl tänka mig att rekommendera vidare - dessutom var underhållninger SUPER ;)
50-årsfest  - 
Allt flöt på bra från bokning till uppträde. Duktiga på att läsa av publik och medgörliga vid sena ändringar. Stefan L
Trädgårdsfest/Gardenparty  - 
Dessa levererade och vi är supernöjda.Och det blev fina recensioner i tidningar.
Firmafest  - 
Musiken var kanon, bra låtar, lagom tempo och variation. Musikquizet måste finjusteras en hel del, det var spretigt och inte organiserat. Vi fick heller inte svaren upplästa. Trevlig och positiv kille med engagemang och positiv inställning. Duktig och bra, vi var supernöjda!
Bröllop  - 
Lätt att kommunicera med, både före och under spelningen. Spelade verkligen något för alla åldrar och smaker, och tog till sig önskemål på ett föredömligt sätt!
Firmafest  - 
Vet ej, var ej på plats. Men de som var involverade verkade vara nöjda då de bokade bandet för ett annat event.
40-årsfest  - 
Bra blandning av musik
60-årsfest  - 
Bra dansmusik till mitt födelsedagskalas som anpassades till publiken. Jag rekommenderar gärna Just Fun Party. / Gösta
40-årsfest  - 
Hej! Vi var väldigt nöjda med musiken,det enda vi tyckte kunde vara bättre var att de kunde vara lite bättre pålästa på snapsvisorna vi skickade 1 månad före festen och att de kunde kommit lite tidigare till festlokalen så att det inte kändes så stressigt
Firmafest  - 
Bra blandning av musik.
40-årsfest  - 
Jag var mycket nöjd med bemötandet och det blev verkligen lyckat att ha livemusik på min 40- års fest. Vi var ca 30 personer som dansade loss till trubaduren. Några tyckte att det spelades för mycket gamla låtar och att det fanns för lite ny musik i kundskapsbanken men ös blev det i alla fall.
Bröllop  - 
Fick igång festen bra, dock kändes det tidigt att bandet bara spelade till 02.00 när festen höll på till nästan 04.00.
60-årsfest  - 
Han höll vad han lovat och det blev bra drag han tillförde mycket för en bra fest.
30-årsfest  - 
Stor repertoar av låtar, bra på att få igång festen.
Födelsedagsfest  - 
Vi var mycket nöjda med bandet! De var väldigt tillmötesgående, trevliga och lyssnade in vad gästerna ville lyssna på! Vi rekommenderar varmt detta band och kan tänka oss att tillfråga dem igen vid ett annat tillfälle!
50-årsfest  - 
Trevliga och tillmötesgående. Kunde ha spelat något mindre dansbandsmusik och lite mer partymusik, annars allt toppenbra! Kan varmt rekommenderas!
50-årsfest  - 
Kunde spela det mesta. Bra anläggning; bra ljud, ljus och rök. Seriös i kontakten innan.
30-årsfest  - 
Micke var en trevlig prick! Rutinerad och duktig! Han hade fått 5 stjärnor om han hade en bredare textkunskap.. Men jag är jättenöjd och glad för att han var på min fest! :)
Annan fest  - 
Trevligt bemötande blandad musik
Annan fest  - 
Han var mångsidig och duktig som artist. Spelade bra och sjöng bra. Hade koll på vad publiken ville ha. Kanske för lite pop men vi hade många dansanta människor, därför blev det mycket dansbandsmusik.
Firmafest  - 
Bra
Annan fest  - 
Flexibel, lyhörd och trevlig. Att två personer kan låta så bra, var verkligen kanon.
30-årsfest  - 
Bra, energifylld och engagerad!
Annan fest  - 
Ett bra band att rekommendera även till en utomhusaktivitet, i vårt fall mingelmusik Nifsarpsskolan
50-årsfest  - 
Härlig energi. Lyhörda gentemot gästerna.
Firmafest  - 
I stora helheten bra och fick med sig oss som gillar att dansa. Om de hade varit mer förberedda med vissa saker så hade betyget blivit högre.
Bröllop  - 
Duktiga. Slutade dock lite tidigare än vi väntat oss.
Bröllop  - 
Spelade bra! Men lite för högt, även ungdomarna tyckte det. Mycket rock! Lite dans, inte mycket för de som var 60 plus.
Bröllop  - 
Bra musik och bra sångröster! Dock var dem lite sena och var lite för snabba på att fråga om pengarna.
60-årsfest  - 
Endast Mikael var bokad denna gång. Sjunger och spelar bra till inspelade låtar. Dessutom sång och gitarr till maten, överraskning. Glad och trevlig man med endast en liten paus under hela kvällen
Pub/restaurang  - 
klart prisvärd
Bröllop  - 
Tyvärr uppfyllde de inte våra förväntningar...
Bröllop  - 
Sämst spelar inte som dom ska.
Bröllop  - 
Mycket strul och dålig förberedelse. Helt ok musik

Kontakta Just Fun Party

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

sommartider (Gyllene tider )
Highway to Hell (ACDC )
I Cant stop this feeling (Justin Timberlake)
Summer of 69 (Bryan Adams)
Var ska vi sova i natt (Perikles)
Proud Mary (Creedence)
Browneyed girl (Van Morrison)
Greenday (American Idiot)
Dont you worry child (Swedish housemaffia )
I want to break free (Queen)
All shook up (Elvis Presley)
Honky tonk woman (Rolling Stones)
Simpley he best (Tina Turner)
Det gör ont (Lena PH)
You shook me all night long (ACDC )
Tylö sun (Gyllene tider)
Cake By the Ocean (DNCA)
Sommarnatt (Snowstorm)
Living next door to Alice (Smokie)
Kom hem (Barbados )
Promenad genom stan (Per Gessle )
Living after midnight (Judas priest )
Du försvann som en vind (Lasse stefanz )
When september ends (Greenday )
Vill ha dig (Freestyle )
Does your mother know (ABBA )
Billy Ray Cyrus (Acy breaky heart )
The look (Roxette )
Dagny (_____________)
Sånt e livet (________________)
Have you ever seen the rain (Creedence )
Holiday (Greenday )
Gyllene tider (Småstad )
Knockin' On heavens door (Bob Dylan )
Var ska vi sova i natt (Perikles)
I natt e ja din (Tomas Ledin )
Jumping Jack flash (Rolling Stones )
Hold me (Barbados )
Min gitarr (Sven Ingvars )
Bad moon rising (Creedence )
Vingar (Mikael Rickfors )
Trettiofyran (_________________)
Hippy hippy shake (__________________)
Rock'n'roll Music (The Beatles )
Let it be (The Beatles )
Blue suede shoues (Elvis Presley )
Breakfast at tiffanys (__________)
As long as you love me (Backstreet boys )
If you want blood (ACDC )
Back in black (ACDC)
Juni juli augusti (Gyllene tider )
Till min kära (________________ )
Heaven's on fire (Kizz )
Nothing else matters (Metallica )
Wont back down (Tom Petty )
Småstad (Gyllene tider )
Curly Sue (Takida )
TNT (ACDC )
Stand by me (_________________)
Labamba. (____________________)
Brown sugar (Rolling Stones )
Do what youre told (Sebastian )
Med dig vill jag älska (Lasse Stefanz )
San Marino (____________________)
Om änglar finns (Tove Widerbergs )
Walk On by (_________________)
For a few dollars more (__________________)
Fågeldansen (__________________)
Brev från kolonien (Cournelis vreeswik )
I natt ja drömde (__________________)
Rockin all over the world (Creedence )
Sleeping in my car (Roxette )
Kan man älska nån på avstånd (Vikingarna)
Segla din båt i hamn (____________________)
Tuffa tider (Gyllene tider )
Learning to fly (Tom Petty )
Heavens On fire (Kizz)
See you later allegator (____________________)
I can jive (Jerry Williams )
Till min kära (__________________)
De ensammas promenad (__________________)
Hello Josephine (Elvis Presley )
34an (_________________)
Time of your life (Greenday )
As long as you love me (Backstreet boys )
Holiday (Greenday)
When september ends (Greenday)
Här kommer alla känslorna (Per Gessle)
Promenad genom stan (Per Gessle )
Ser you later allegator (_____________________)
Clamour for glamour (The ark )
Let it be (The Beatles )
You shook me all night long (ACDC )
Hole Lotta Rosie (ACDC )
Laugh and a half (D.A.D)
Pojkarna på rad (Orup)
Lilla söta fröken fräken (Scotts )
Purple Rain (Lars Kristerz )
I want it that way (Backstreet boys )
La dolce vita (After dark )
Buddy Holly (Gyllene tider)
Moneytalks (Acdc)
Paradice city (Guns N roses )
I was made for lovin' you (Kizz)
Detroit rock city (Kizz)
Basketcase (Greenday )
Simply the best (Tina turner )
Calvin Harris (In the summer )
Pokerface (Lady gaga )
9 to five (Dolly Parton )
Werever you Will go (The calling )
Diana (Paul Anka)
Everybody Backstreets back (Backstreet Boys )
Jobby B good (Chuck Berry)
Inget S-toppar oss nu (Black Jack)
Cake By the Ocean (DNCA)
Roar (Katy Perry)
Free Fallin (Tom Perry)
Fortifive seconds (Rihanna)
Love yourself (Justin Bieber)
S&M (Rihanna)
You give Love a bad name (Bon Jovi)
Michelangelo (Björn Skifs)
Kung i Baren (Magnus Uggla)
The Nights (Avici)
Cake By the Ocean (DNCA)
Se fullständig repertoar
Ta emot anbud från fantastiska musiker här