Just Fun Party
4,3 av 5 baserat på  73 kundrecensioner | Recensioner

Just Fun Party

Hemstad: Arkelstorp Pris: 6000-25000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 179

Just Fun Party är ett partyband, coverband, dansband som passar perfekt till bröllop, firmafest m.m

Just Fun Party
Kristianstad mest anlitade cover/partyband.

Är du på jakt efter ett förstklassigt partyband till din företagsfest, konferens, bröllop, after-ski, after-beach, krog, privatfest, festival, firmafest, kick-off, personalfest, nattklubb, ditt event?

JustFunParty är alltid proffesionella och lämnar ingen festdeltagare oberörd. Medlemmarna i bandet har, trots sina relativt unga år, sedan slutet av 90-talet, bla spelat ute i Europa på vintrarna, spelat på mängder av dansbanor, festivaler, bröllop och fester runt om i södra Sverige! Detta har gett dem en oerhörd rutin och en oerhörd känsla för vad folk vill höra ute på puben och på festerna!

JustFunParty är ett rykande hett partyband, som garanterat får vilken fest eller pubkväll att lyfta till oanade höjder!! JustFunParty bokar ni som vill en garanterat lyckad fest.

De spelar allt från nya hits från listorna till de härliga låtarna från sextio, sjuttio, åttio, nittiotalet 2000 talet och nu även låtar från 2010 talet! Naturligtvis spelas även låtar från de stora dansbanden, som Lasse stefanz, black Jack, Sven ingvars och scotts, om så önskas.

När man anlitar Justfunparty kan man förvänta sig låtar från från bl.a Beatles, Elvis, creedence, The Beatles, Chuck Berry, freestyle, gyllene tider, Roxette, Tom Petty, Tomas Ledin, Orup, Tina Turner, Dolly Parton, Michael Jaksson, backstreet boys, ACDC och Kizz, till nyare hits från Greenday, Pink, Katy Perry och swedish housemaffia!

Vi skräddarsyr festens upplägg med låtar, hålltider och utrustning, efter era önskemål. Naturligtvis har vi även ett helhetskoncept med mingelmusik, middagsunderhållning, dj och partyband för de större festerna eller för den som vill ha allt!

Ingen fest är för stor eller för liten för Justfunparty, så vänta inte att kontakta oss för bokning eller när ni vill veta mer om bandet med de flest mest nöjda kunderna på 123fest! (Läs artikel på webben om Justfunparty angående detta från 2014 för verifiering, eller se alla recensioner från många av våra kunder nedan).

LÄS RECENSIONER av Just Fun Party (73)

michaela (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: September 22 2018

Vi är jättenöjda med Just fun Party och vi fick även flera komplimanger från gästerna på bröllopet också. Dom var både musikaliska och duktiga på att känna av vilken typ av musik som passade gänget som var på dansgolvet. Dom ställde upp på att DJa från spotify-lista till den sena timmen och även det var oerhört uppskattat då dom valde helt rätt musik för stunden.

Sofie Helin (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juni 16 2018

Mycket trevliga och professionella! Stort plus för bra sångröst också. Att sjunga ABBA är inte det lättaste.

Johanna Sjölin (5 /5) Evenemang: 60-årsfest | Datum: Mars 10 2018

Ösigt och dansant! Kände in publiken och levererade härlig feststämning! Snabb, positiv och flexibel i kontakten inför spelningen.

Patrik Gustavsson (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: November 25 2017

Super band!!! Levererade hele kvällen!

Petra Hansson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: September 30 2017

Superbra! Jättetrevliga och professionella med kalasbra känsla för vad som funkar på dansgolvet, det var aldrig tomt. Enbart positiv respons från gästerna. :vilken pipa hon har!" hördes flera gånger.

Johannes Samuelsson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juli 29 2017

Jättebra mix av låtar. Tyvärr hade bröllopsmiddagen dragit ut en del på tiden så spelningen blev kortare än tänkt men Just Fun Party skötte det utmärkt och öste på med låtar en efter en, fyllde upp dansgolvet och bidrog till att göra vår bröllopskväll till den bästa vi hade kunnat tänka oss!

Jan Ottmer (5 /5) Evenemang: 60-årsfest | Datum: Mars 25 2017

Vi hade en fantastiskt fin kväll tillsammans och gästerna dansade hela kvällen. Kan bara säga att allt var toppen!

Jessica (5 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: Mars 04 2017

Vi bokade Just Fun Party till min makes 40-årsfest och är supernöjda! Mycket proffsigt från början till slut. Det blev riktigt bra fart på dansgolvet tack vare detta fantastiska band. Bra partylåtar och mycket snyggt framfört. Uppskattat av alla åldrar. Vi kunde inte vara nöjdare! Därför vill vi ge detta band (Micke, Miranda och co) våra allra varmaste rekommendationer! Bandet har dessutom varit väldigt lätta att kontakta och ha att göra med inför festen. Väldigt hjälpsamma med allt! Det underlättar enormt.

Håkan Jönsson (5 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: Mars 04 2017

Hej! Jag är jättenöjd med musiken! Bra musikval! Håkan Jönsson.

Malin Tarler (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: December 03 2016

Spelade på min pappas 50 års fest! Mycket trevligt och BRA! Bra kontakt från bandet när man kontaktade de. Bra anpassad musik till önskemålen! Så trevligt och mycket duktigt band!

Madeleine Lundström (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: November 19 2016

Just fun party räddade min kväll då den grupp jag bokat till min födelsedagsfest hoppade av i sista minuten! De var flexibla med upplägg och tider för kvällen och lockade till ett fullt dansgolv!

Angelica Karlberg (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Oktober 01 2016

Bra blandning på musik som passade våran fest utmärkt. Kom i god tid & var väldigt proffsiga och trevliga

Aki Skoglund (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: September 03 2016

Tack Mikael för en fantastisk kväll! Du hade en bra mix av ösiga och dansanta låtar. Vi och övriga festdeltagare är supernöjda!! //Aki,Anna,Stefan,Mia - Cykelfesten 2016, Vaggeryd

Therese Ivarson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 06 2016

Vi va supernöjda med bandet, fick verkligen upp våra gäster till dansgolvet och mixen av låtar passade verkligen från den yngsta till den lite äldre folkskaran på bröllopet, suveränt!! Rekommendera varmt detta band! Trevligt bemötande ! Tusen tack för att ni gjorde vår bröllopsfest oförglömlig !!

Johan (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juni 25 2016

Professionellt och rutinerat band med bred repertoar. Håller du ett bröllop (el. annan större fest) där ni behöver några ni kan lita på är detta bandet för er.

Micael Hagsten (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Maj 28 2016

Mycket trevligt bemötande och musiken var varierad och mycket uppskattad av alla gäster. Stort tack för i år, ses igen nästa år! /Micael Hagsten

Karolina Dahlin (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: December 04 2015

Vi bokade Just Fun Party till vår årliga firmafest! Bandet var helt fantastiska! Bra samarbete med oss arrangörer & våra gäster älskade musiken! Absolut en helt grym & fartfylld kväll! Körde musik efter vårat önskemål: blandat som passar alla smaker! Väldigt seriösa musiker som brinner för detta! Vi kommer absolut boka Just Fun Party igen!!!

Karin Grottling (5 /5) Evenemang: 60-årsfest | Datum: Oktober 10 2015

Det var så häftigt med livemusik på min fest och både jag och mina gäster tyckte att det var riktigt duktiga musiker och att musikvalet var riktigt bra. Folk i olika åldrar var uppe och dansade och själv dansade jag till nästan varenda låt! Eftersom hälften av gästerna själva håller på med musik tycker jag att det är ett utmärkt betyg! Att killarna dessutom var väldigt trevliga gjorde inte precis saken sämre :-)

Anna (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juli 25 2015

Just fun party är ett band som jag verkligen kan rekommendera. De spelar gammalt och nytt. Har en riktigt bra blandning på musiken. Trevliga och serviceinriktade. Vill även slå ett slag för den kvinnliga sångerskan. Kan säga så här de spelade på vårt bröllop där var det ca 50 gäster i åldern 5-80 år och alla var uppe och dansade. / Anna från Nässjö

Li Fast (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juli 24 2015

Härlig röst. Bra låtval och mycket trevlig kontakt

Ingrid Hansson (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Juli 10 2015

Justfunparty är ett gäng trevliga killar som har ett härligt sväng i musiken de spelar. De anpassade låtarna bra efter publiken och dansgolvet var aldrig tomt:-) De spelade klassiska kasedanslåtar såväl som lite rockigare sånger. Kan absolut rekommendera Justfunparty om du vill ha bra musiker till din fest!

Fredrik Persson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juli 04 2015

Go blandning o ett härligt tryck av Micke o CO med en härlig avslutning som avslutade vår bröllopsfest. Kan varmt rekommenderas. Kram Figge o Sofie

Mikael Bladh (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: November 28 2014

Mycket bra, bred repetoar och smidiga att ha att göra med.

Saea (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: September 06 2014

Vi är så nöjda! Bra blandning av låtar, bra ös! Vi var 100 pers i åldrarna 20-70 år och alla var uppe och dansade. Rekommenderas varmt!

Oscar (5 /5) Evenemang: Trädgårdsfest/Gardenparty | Datum: Augusti 23 2014

Mycket bra spelning alla blev otroligt nöjda.

Christina Göransson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 23 2014

Jättebra band som spelade på vår bröllopsfest! De spelade något för alla åldrar och de var mycket uppskattade av både oss och våra bröllopsgäster! Kan verkligen rekommendera detta band!

ewa östebrant (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juli 12 2014

Socialt trevligt band som vet vad underhållning innebär. Bra sångröster, härlig inlevelse och koll på vilken musik som ska spelas. GRYMT BRA !

Marie Molander (5 /5) Evenemang: Födelsedagsfest | Datum: Mars 08 2014

Jag bokade Just Fun Party till min älskade sambos hemliga 45-års kalas. Jag bokade enmans-band, Micke som lät som ett två-tre manna band. Micke var en pigg, glad alert kille som höll igång kalaset med bakgrundsmusik under maten och kaffet men som också kompade oss till våra snaps/bordsvisor. Efter detta blev det dansmusik, med fart i. Det var enkelt att boka denna kille, han var helt suverän och alla 33 gästerna tyckte att musikern var bra och höll oss i gång. Jag bokade Just Fun Party då de spelar Covers som jag ville ha till denna tillställnng och detta är inget som jag ångrar. Alla som var på festen tyckte att Micke var helt suverän. SÅ skynda att boka Just Fun Party innan de blir fullbokade :) för jag/vi kommer att boka Just Fun Party igen utan tvekan.

Calle Mårtensson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juni 29 2013

Micke och kompani gjorde en kanon-spelning med bra blandning av musik som passade gamla som unga på vårt bröllop. Det var lätt att planera innan bröllopet med bandet och de hjälpte till med ljudanläggning under bröllopsmiddagen. Vi kan varmt rekommendera detta band till andra!! / Calle & Linda

Johnny Petersson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Maj 25 2013

Helt suverän partymusik!

Ingemar Albertsson (4,5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juni 24 2016

Bra musikblandning. Fick full fart på dansen. Trevliga att ha att göra med. De får dock öva på att ställa in sitt fina mixerbord lite till så att den vackra sångrösten går fram ännu bättre.

Fredrik Öhgren (4,5 /5) Evenemang: Pub/restaurang | Datum: December 31 2015

Mkt bra, välanpassade till gästerna, mkt folk på dansgolvet, riktigt bra kväll.

Jennie Ericsson (4,5 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: Augusti 22 2015

Musikaliska, flexibla, inkännande, proffsiga, trevliga... Tack!

Inge Fröjd (4,5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juni 06 2015

Efter en lite trevande inledning (förmodligen beroende på letande efter rätt musikval) så blev det en riktigt bra bröllopsfest och kväll med bra stämning och "håll i gång". Kan varmt rekommendera artisterna till andra. (En av de närvarande gästerna diskuterade bokning redan på festen).

Linda Taflin (4,5 /5) Evenemang: 60-årsfest | Datum: Maj 09 2015

Kanonduktig flexibel trubadur som anpassade sig till 60 års festens behov av musik. Kan verkligen rekommendera honom! Enda bristen var att han inte kunde Kostervalsen och norska slagdängor ;-) men det kommer nog om han kan få fler spelningar i norra Bohuslän :)

Ewa Magnusson (4,5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: April 10 2015

Toppenkväll tyckte vi alla närvarande från 50 till 80 års ålder

Patrick Larsson (4,5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: December 13 2014

Fantastiskt duktiga på att få igång ALLA gästerna på min 50-års fest. Samtliga dansade under kvällen, några från första till sista tonerna ebbade ut.... Jag kan varmt rekommendera Micke & Company! Patrick Helsingborg

Christina Lindberg (4,5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: September 06 2014

bra musiker som hade fingerkänsla av vad publiken ville ha, fick verkligen fart på festen

hugo och sanna (4,5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juli 26 2014

Duktiga musiker med glöd. Svarade på alla våra förväntningar, gjorde våran bröllops fest unik!

Annika Lindberg (4,5 /5) Evenemang: Pub/restaurang | Datum: April 06 2013

Mkt rak, trevlig och seriös - kommer säkert att höra av mig igen en annan gång samt kan mkt väl tänka mig att rekommendera vidare - dessutom var underhållninger SUPER ;)

Stefan Lindqvist (4 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Mars 02 2019

Allt flöt på bra från bokning till uppträde. Duktiga på att läsa av publik och medgörliga vid sena ändringar. Stefan L

Hembygdsföreningen Vittsjö (4 /5) Evenemang: Trädgårdsfest/Gardenparty | Datum: Juli 21 2018

Dessa levererade och vi är supernöjda.Och det blev fina recensioner i tidningar.

Malin Wulcan (4 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: Maj 18 2017

Musiken var kanon, bra låtar, lagom tempo och variation. Musikquizet måste finjusteras en hel del, det var spretigt och inte organiserat. Vi fick heller inte svaren upplästa. Trevlig och positiv kille med engagemang och positiv inställning. Duktig och bra, vi var supernöjda!

Emelie Righammar (4 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Maj 13 2017

Lätt att kommunicera med, både före och under spelningen. Spelade verkligen något för alla åldrar och smaker, och tog till sig önskemål på ett föredömligt sätt!

Andréa Torstensson (4 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: November 11 2016

Vet ej, var ej på plats. Men de som var involverade verkade vara nöjda då de bokade bandet för ett annat event.

Mats Bengtsson (4 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: December 19 2015

Bra blandning av musik

Gösta Wiik (4 /5) Evenemang: 60-årsfest | Datum: November 07 2015

Bra dansmusik till mitt födelsedagskalas som anpassades till publiken. Jag rekommenderar gärna Just Fun Party. / Gösta

Stefan Reimer (4 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: Februari 07 2015

Hej! Vi var väldigt nöjda med musiken,det enda vi tyckte kunde vara bättre var att de kunde vara lite bättre pålästa på snapsvisorna vi skickade 1 månad före festen och att de kunde kommit lite tidigare till festlokalen så att det inte kändes så stressigt

Louise (4 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: December 12 2014

Bra blandning av musik.

Madelene Comstedt (4 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: December 06 2014

Jag var mycket nöjd med bemötandet och det blev verkligen lyckat att ha livemusik på min 40- års fest. Vi var ca 30 personer som dansade loss till trubaduren. Några tyckte att det spelades för mycket gamla låtar och att det fanns för lite ny musik i kundskapsbanken men ös blev det i alla fall.

Frida Svensson (4 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: November 29 2014

Fick igång festen bra, dock kändes det tidigt att bandet bara spelade till 02.00 när festen höll på till nästan 04.00.

Thomas Eklund (4 /5) Evenemang: 60-årsfest | Datum: September 13 2014

Han höll vad han lovat och det blev bra drag han tillförde mycket för en bra fest.

Anton (4 /5) Evenemang: 30-årsfest | Datum: Juli 19 2014

Stor repertoar av låtar, bra på att få igång festen.

Josefin Andersson (4 /5) Evenemang: Födelsedagsfest | Datum: April 26 2014

Vi var mycket nöjda med bandet! De var väldigt tillmötesgående, trevliga och lyssnade in vad gästerna ville lyssna på! Vi rekommenderar varmt detta band och kan tänka oss att tillfråga dem igen vid ett annat tillfälle!

Jacqueline Henriksson (4 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Februari 15 2014

Trevliga och tillmötesgående. Kunde ha spelat något mindre dansbandsmusik och lite mer partymusik, annars allt toppenbra! Kan varmt rekommenderas!

Ulf Persson (4 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Augusti 31 2013

Kunde spela det mesta. Bra anläggning; bra ljud, ljus och rök. Seriös i kontakten innan.

Sara (4 /5) Evenemang: 30-årsfest | Datum: Juli 20 2013

Micke var en trevlig prick! Rutinerad och duktig! Han hade fått 5 stjärnor om han hade en bredare textkunskap.. Men jag är jättenöjd och glad för att han var på min fest! :)

Jan-Erik Olsson (4 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Juni 28 2013

Trevligt bemötande blandad musik

Malin Håkansson (4 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Maj 18 2013

Han var mångsidig och duktig som artist. Spelade bra och sjöng bra. Hade koll på vad publiken ville ha. Kanske för lite pop men vi hade många dansanta människor, därför blev det mycket dansbandsmusik.

Rikard Norman (3,5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: November 17 2017

Bra

Louise (3,5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Oktober 07 2017

Flexibel, lyhörd och trevlig. Att två personer kan låta så bra, var verkligen kanon.

Caroline (3,5 /5) Evenemang: 30-årsfest | Datum: Januari 14 2017

Bra, energifylld och engagerad!

Siv lenestrand Öhman (3,5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Maj 21 2016

Ett bra band att rekommendera även till en utomhusaktivitet, i vårt fall mingelmusik Nifsarpsskolan

Linda Lindfors (3,5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Mars 19 2016

Härlig energi. Lyhörda gentemot gästerna.

Ingela Holstenson (3,5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: December 05 2014

I stora helheten bra och fick med sig oss som gillar att dansa. Om de hade varit mer förberedda med vissa saker så hade betyget blivit högre.

My Tell (3,5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juni 20 2014

Duktiga. Slutade dock lite tidigare än vi väntat oss.

Stefan svensson (3 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Maj 14 2016

Spelade bra! Men lite för högt, även ungdomarna tyckte det. Mycket rock! Lite dans, inte mycket för de som var 60 plus.

Moa Mattsson (3 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Februari 28 2015

Bra musik och bra sångröster! Dock var dem lite sena och var lite för snabba på att fråga om pengarna.

Lars Andersson (3 /5) Evenemang: 60-årsfest | Datum: Oktober 19 2013

Endast Mikael var bokad denna gång. Sjunger och spelar bra till inspelade låtar. Dessutom sång och gitarr till maten, överraskning. Glad och trevlig man med endast en liten paus under hela kvällen

Tommy Håkansson (3 /5) Evenemang: Pub/restaurang | Datum: Maj 10 2013

klart prisvärd

Linda (2 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juli 23 2016

Tyvärr uppfyllde de inte våra förväntningar...

elin (0,5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juli 01 2017

Sämst spelar inte som dom ska.

Sara Bolin (0,5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 14 2015

Mycket strul och dålig förberedelse. Helt ok musik

Kontakta Just Fun Party

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

sommartider (Gyllene tider )
Highway to Hell (ACDC )
I Cant stop this feeling (Justin Timberlake)
Summer of 69 (Bryan Adams)
Var ska vi sova i natt (Perikles)
Proud Mary (Creedence)
Browneyed girl (Van Morrison)
Greenday (American Idiot)
Dont you worry child (Swedish housemaffia )
I want to break free (Queen)
All shook up (Elvis Presley)
Honky tonk woman (Rolling Stones)
Simpley he best (Tina Turner)
Det gör ont (Lena PH)
You shook me all night long (ACDC )
Tylö sun (Gyllene tider)
Cake By the Ocean (DNCA)
Sommarnatt (Snowstorm)
Living next door to Alice (Smokie)
Kom hem (Barbados )
Promenad genom stan (Per Gessle )
Living after midnight (Judas priest )
Du försvann som en vind (Lasse stefanz )
When september ends (Greenday )
Vill ha dig (Freestyle )
Does your mother know (ABBA )
Billy Ray Cyrus (Acy breaky heart )
The look (Roxette )
Dagny (_____________)
Sånt e livet (________________)
Have you ever seen the rain (Creedence )
Holiday (Greenday )
Gyllene tider (Småstad )
Knockin' On heavens door (Bob Dylan )
Var ska vi sova i natt (Perikles)
I natt e ja din (Tomas Ledin )
Jumping Jack flash (Rolling Stones )
Hold me (Barbados )
Min gitarr (Sven Ingvars )
Bad moon rising (Creedence )
Vingar (Mikael Rickfors )
Trettiofyran (_________________)
Hippy hippy shake (__________________)
Rock'n'roll Music (The Beatles )
Let it be (The Beatles )
Blue suede shoues (Elvis Presley )
Breakfast at tiffanys (__________)
As long as you love me (Backstreet boys )
If you want blood (ACDC )
Back in black (ACDC)
Juni juli augusti (Gyllene tider )
Till min kära (________________ )
Heaven's on fire (Kizz )
Nothing else matters (Metallica )
Wont back down (Tom Petty )
Småstad (Gyllene tider )
Curly Sue (Takida )
TNT (ACDC )
Stand by me (_________________)
Labamba. (____________________)
Brown sugar (Rolling Stones )
Do what youre told (Sebastian )
Med dig vill jag älska (Lasse Stefanz )
San Marino (____________________)
Om änglar finns (Tove Widerbergs )
Walk On by (_________________)
For a few dollars more (__________________)
Fågeldansen (__________________)
Brev från kolonien (Cournelis vreeswik )
I natt ja drömde (__________________)
Rockin all over the world (Creedence )
Sleeping in my car (Roxette )
Kan man älska nån på avstånd (Vikingarna)
Segla din båt i hamn (____________________)
Tuffa tider (Gyllene tider )
Learning to fly (Tom Petty )
Heavens On fire (Kizz)
See you later allegator (____________________)
I can jive (Jerry Williams )
Till min kära (__________________)
De ensammas promenad (__________________)
Hello Josephine (Elvis Presley )
34an (_________________)
Time of your life (Greenday )
As long as you love me (Backstreet boys )
Holiday (Greenday)
When september ends (Greenday)
Här kommer alla känslorna (Per Gessle)
Promenad genom stan (Per Gessle )
Ser you later allegator (_____________________)
Clamour for glamour (The ark )
Let it be (The Beatles )
You shook me all night long (ACDC )
Hole Lotta Rosie (ACDC )
Laugh and a half (D.A.D)
Pojkarna på rad (Orup)
Lilla söta fröken fräken (Scotts )
Purple Rain (Lars Kristerz )
I want it that way (Backstreet boys )
La dolce vita (After dark )
Buddy Holly (Gyllene tider)
Moneytalks (Acdc)
Paradice city (Guns N roses )
I was made for lovin' you (Kizz)
Detroit rock city (Kizz)
Basketcase (Greenday )
Simply the best (Tina turner )
Calvin Harris (In the summer )
Pokerface (Lady gaga )
9 to five (Dolly Parton )
Werever you Will go (The calling )
Diana (Paul Anka)
Everybody Backstreets back (Backstreet Boys )
Jobby B good (Chuck Berry)
Inget S-toppar oss nu (Black Jack)
Cake By the Ocean (DNCA)
Roar (Katy Perry)
Free Fallin (Tom Perry)
Fortifive seconds (Rihanna)
Love yourself (Justin Bieber)
S&M (Rihanna)
You give Love a bad name (Bon Jovi)
Michelangelo (Björn Skifs)
Kung i Baren (Magnus Uggla)
The Nights (Avici)
Cake By the Ocean (DNCA)
Se fullständig repertoar