Too Much Monkey Business
5.0 / 5 baserat på  4 kundrecensioner (Recensioner)

Too Much Monkey Business

Hemstad: Uppsala Pris: 10-12 tusen! SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

www.tmmb.se

TMMB spelar pop/rock med en vild och galen blandning.
Bandet bildades 1998 av bröderna Jari och Jorma Kujansuu och sen kom Johan Hedeland in som fick det att lyfta ordentligt med sitt tajta sväng, och sång.
"Vi är en trio men låter som 17"
Allt är live på pågrund av att vi kan spela våra instrument själva och kan hantverket att leverera nöje till det som kunder efterfrågar och av de ca 200 låtar som vi kan ifrån 2019 till 70 tal och även ibland 60-tal... samt att vi repar in 2 nya låtar varje vecka för att hålla oss ajour .

Medlemmarna har en fantastisk musikalisk erfarenhet.
Från local heroes till framträdande på legendariska Top of the pops och Europaturnéer.
Nu är man ett etablerat band i Sverige och repertoaren spänner mellan allt från 60 tal till nutid
TMMB är ett band med brett musikaliskt register - rutin - och framför allt spelglädje!!
TMMB har spelar också eget material, som kan avlyssnas på denna site!

På sin repertoar kör TMMB låtar ifrån Mars, Ed Sheeran ,Sia, Rihanna, Avicii Swedish House Mafia, Katy Perry Abba, Lisa Marklund U2, Black Eyed Peas, Schlagerhits Roxette, The Killers ,Police,mm mm.
En liten Recension från Eskilstuna privatfest. 2021-08-14

"Middag med party " blev succé med detta lyhörda och rockiga band. Härlig spelglädje och gästernas gensvar med sång, luftgitarrer och dans - jättekul! Fram för live musiken! Tack hela gänget - trevliga, kul och urbra!


Recensioner av Too Much Monkey Business

Annan fest  - 
Trevligt gäng som bidrog till att de blev en toppenkväll! Tack!!
Annan fest  - 
Superbra! Jättegoa grabbar som är lätta att ha och göra med, inget krångel någonstans. Det tog ungefär 30 sekunder från att de började spela till att alla var uppe och dansade. Vi var en publik på 20-30-åringar och det gick hem till 100%. Fullt ös från första stund. De tog emot önskningar från publiken och anpassade sig helt till vårt schema. Ska jag ha ett band igen så kommer jag att boka TMMB en gång till!
50-årsfest  - 
Letar du efter ett band som bara skall stå där och plinka några låtar? Letar du efter ett band som inte lyssnar på kunden? Letar du efter ett band som inte KAN spela? Letar du efter ett band som inte ger gärnet i första takten? Letar du efter ett band som inte läser av publiken? DÅ ÄR TOO MUCH MONKEY BUISSNESS INGET FÖR DIG!!!!! Detta band Levererar så ända in i hel........ Detta band lyssnar på kunden. Dessa grabbar är proffs MUSIKER!!!!! Dessa killar är så ända in i norden trevliga, professionella och musikaliska att hälften vore nog. Jag kan bara ta av mig hatten, bocka, och tacka för att ni gjorde min 40+moms-fest såååå lyckad. Tack grabbar hoppas vi ses snart igen! MVH Lasse Gotland
Bröllop  - 
Artisterna, bandet var suveränt lätta att jobba med. De ställde utan att tveka upp på att spela i kyrkan på vår vigsel. Under middagen erbjöd bandet att låna deras PA och även att kompa om någon ville. Därefter spelade de perfekt dansmusik hela natten, riktigt bra ös och suverän blandning på musiken. Alla gästerna lovordade bandets insats och de var högst delaktiga till att vårt bröllop blev helt fantastiskt. Vi kan rekommendera TMMB utan minsta tvekan. Vill ni ha ett bra band som ställer upp för er så är detta ett givet val.

Kontakta Too Much Monkey Business

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

TMMB Potpurri (Too Much Monkey Business)
TMMB Love runs out (OneRepublic)
TMMB I´m Yours (Jason Mraz)
TMMB Waka Waka (Shakira)
TMMB Human (The Killers)
TMMB Vart jag än går (Stiftelsen)
Se fullständig repertoar
Ta emot anbud från fantastiska musiker här