Björnligan

Björnligan

Hemstad: Huddinge Pris: 10500:- -28000:- SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar

www.björnligan.com Partybandet fest

Skippa bandet som klär sig i för långa kortbyxor, en bandtröja och höga strumpor. Vi i Björnligan underhåller din fest med stil och det absolut senaste från dansgolvet tillsammans med gamla godingar. Björnliganär ett coverband för de som vill gå hem lyckliga efter en kväll av fest, sång och dans! I en repertoar som går igenom 40 år av musik kan ni räkna med att få sjunga er hesa. Vi anser oss vara det moderna coverbandet med målet att publiken ska vara en lika viktig del i vår show som vi själva är. Publikkontakt, närvaro och show är våra ledord där Björnligan är bandet som startar festen!

Hemligheten bakom ett riktigt lyckat arrangemang är att ALLA gäster trivs och har roligt -det har vi i Björnligan tagit fasta på och har därför en repertoar som anpassas till varje unika speltillfälle. Låtvalet anpassas efter kvällens festdeltagare vilket ger oss möjligheten att hela tiden kunna känna av och följa stämningen. På så vis kan vi skapa en balans som möjliggör att stämningen hela tiden ligger på topp och att musiken passar just Era gäster. Det skapar förutsättningarna för en riktigt lyckad kväll!

Vi har musik för alla smaker och kan erbjuda allt från dansant 50-60 tal, schlagerdängor, rock- och 80-tals klassiker, heta 70-tals disco, hårdrocksdängor och moderna hitlistelåtar m.m. Med andra ord allt från smäktande ballader till ordentligt röj!!!

Björnligan är ett fullsättningsband, men kan även bokas som duo eller trio. Som duo/trio tar vi mindre plats och kostar mindre.


Björnligan består av:
Mats : Sång/gitarr
Mr Stiff: Sång/Gitarr
Anders:Trummor
Ken: Bas/sång


Björnligan går även att boka med gästartister kom med önskemål så skall vi se vad vi kan göra

Nöjda kunder:
Försvaret, Engelen,Fasadglas,Jula,Riksteatern, ABB AB, Samglas AB, Polisen, Swebank, Riksdagen, YIT Sverige AB, ABB Buildings, SVT, Sveriges Radio, TV4, Södra Teatern.
Pfizer, Impala, Botkyrka kommun, Tyresö kommun, Tjejmilen, Strömbergs, Kylma, Ahlsell mm mm samt otaliga pub, restauranger samt privata tillställningar.


Recensioner av Björnligan

Kontakta Björnligan

Datum för festen

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Ta emot anbud från fantastiska musiker här