Little Blue
4,8 av 5 baserat på  8 kundrecensioner | Recensioner

Little Blue

Hemstad: Malmö Pris: 3000 - 15000 SEK
Svarar: 96% Svarar inom: 1-2 timmar

bröllopsband i skåne, mingelmusik, dansband. swing och jazz kontakta Little Blue

Little Blue bildades 2005. Sedan dess har vi gjort över 200 spelningar i olika konstellationer runt om i södra Sverige.

På senare år har bandet nischat sig till att erbjuda lättlyssnad men svängig swing/jazz/jump till mingel och fest.
Repertoaren består av tidstypiska låtar från den eleganta swing-epoken på 40/50 talet i kombination med kända hits från Frank Sinatra, Nat King Cole, Louis Armstrong, Monica Zetterlund m.fl.
Repertoaren är noga utvald för att passa såväl till dans (foxtrott/bugg) som bakgrundsmusik.

Med Little Blue anpassar vi upplagget utifrån varje specifik förfrågan. Det betyder att vi både kan uppträda som en liten jazz-trio som spelar stämningshöjande mingelmusik på den lilla festen till ett fullt band (4-7 personer) med extra sångerska och blås för musik till dans eller som uppträdande/konsert.
Vi kan även skräddarsy en helkvällslösning med mingelmusik, uppträdande (rock/soul/blues) och därefter dans till jazz.

Jag som kapellmästare har varit verksam som deltidsmusiker i över 15 år med över 600 spelningar i bagaget i allt från dansband till blues/rock och countryband.
Mina erfarenheter genom åren från olika typer av fester och event delar jag också gärna med mig om ni önskar stöd i planeringen av er fest/arrangemang.

I Litte Blue har jag alltid med mig etablerade heltids/deltids-musiker med mångårig erfarenhet inom jazz/swing-genren vilket gör att jag på förhand kan garantera en högklassig musikunderhållning

Hör av dig till mig med dina frågor så berättar jag mer!

/Göran

LÄS RECENSIONER av Little Blue (8)

Cornelia Kellner (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Juni 09 2018

Vi bokade Little Blue till vårt bröllop i Höganäs Saluhall i juni 2018, och var mer än nöjda! Little blue var ett underbart och uppskattat inslag på bröllopet, och många gäster tyckte att spelningen var höjdpunkten under kvällen. Göran med band gav oss en väldigt fin kväll, och musiken var en fin inramning på vår stora dag. Musiken passade både till bröllopsdans och som bakgrundsmusik, och fungerar mycket bra om man vill ha levande musik, men en ljudvolym som det går att prata till. Våra varmaste rekommendationer av Little Blue, och ni får gärna ta kontakt med oss för referenser. Med vänlig hälsning Cornelia och Dominic

Johan Berhin (5 /5) Evenemang: Kundevent | Datum: April 12 2018

Gav fantastisk stämning på vår invigningsfest! Härliga att ha att göra med!

Johan Liedholm (5 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: Februari 11 2017

Vi bokade Little Blue till ett cocktailparty för att spela jazzig mingelmusik. Det blev en stor succé och våra gäster uppskattade musiken som spelades. Göran var mycket professionell och anpassade spelningen till våra önskemål både under planeringsstadiet men också under festens gång. Jag kan varmt rekommendera Little Blue!

Manuela Gustavsson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 06 2016

Väldigt proffsigt! En lyckad kväll med ett kanon band! Skulle boka de igen! Jätte trevliga och glada killar! Underbara musiker! !

Anna Bergström (5 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: Juli 19 2014

Vi är fantastiskt nöjda med högklassiga Little Blue med sångerskan Josephine Ahlqvist - bättre kan det helt enkelt inte bli! Vi firade min 40-årsdag med garden party i vackert sommarväder och bandet inledde med jazzig mingelmusik när gästerna anlände för att sedan övergå till mer rockig, rivig blues efter maten. Detta var en idealisk kombination för oss och efter våra önskemål i samråd med Göran. Alla dansade och det blev en fantastisk stämning! Josephine var otroligt charmig och vilka duktiga musiker, vi var mycket imponerade. Härligt att se när även folk i grannskapet stannade till utanför på gatan, dansade, applåderade och njöt. För mig var det helt magiskt och något jag aldrig kommer att glömma! Utöver det faktum att musiken och sången var av högsta klass var kontakten med bandet (Göran) från början till slut mycket bra, med tydlig och bra kommunikation, och vi kände oss helt trygga med att det skulle bli en mycket proffsig spelning. Vi kan varmt rekommendera Little Blue på alla sätt och kommer definitivt att anlita dem igen.

Marie Carlen (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: Augusti 03 2013

Vi var jättenöjda med Little Blue! Skön musik och stort engagemang. Jag kan verkligen rekommendera bandet!

Allan Hedlund (4,5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: November 12 2016

Fantastiskt bra! Bra kontakter innan och sedan ett makalöst framträdande. Högsta betyg!

Jakob Jaderbo (3,5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: November 30 2013

Mycket tillmötesgående och höll en god kommunikation från början till slut.

Kontakta Little Blue

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO

FESTBANDETS REPERTOAR

Don´t get around much anymore (Duke Ellington)