Highway To Helg
5,0 av 5 baserat på  11 kundrecensioner | Recensioner

Highway To Helg

Hemstad: Stockholm Pris: 10-35000 SEK
Svarar: 100% Svarar inom: 1-2 timmar Bokningar: 37

Highway To Helg - Festband i Sveriges toppsikt

HIGHWAY TO HELG är ett festband i Sveriges toppsikt.

HWTH kan därför garantera nöjda kunder till varje event - allt från bröllop, after-ski, företagsfester, födelsedagsfester till mingel och dop.

Repertoaren består av rock- och popklassiker, svängiga danslåtar och massor av hits från 1960-talet till 2010-talet.

Repertoaren anpassas till varje event för att passa tillfället optimalt. Vi vet hur låtar ska väljas för att vår publik glada och peppade - när publiken är nöjda så är vi nöjda.

Bandet består av Sandra Widman, Adam Björklund, Niklas Lindroth och Olov Domeij, samtliga utbildade professionella musiker. Du ser dem även med artister som Vanessa Falk, Caroline af Ugglas, Anna Ternheim, Love Antell, Simon Zion och Viola Martinsson.

HWTH är baserade i Stockholm och framträder över hela Sverige. Att boka oss är alltid enkelt och smidigt. Vi tillhandahåller ljud- och ljusteknik för alla former av event.

Välkommen att kontakta HWTH. Frågor besvaras alltid snabbt.

www.highwaytohelg.com
www.facebook.com/highwaytohelg
LÄS RECENSIONER (11)
Tim Fredriksson (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Februari 23 2019

Trevligt och proffsigt bemötande från första kontakt gällande vårt bröllop. Allt flöt helt problem fritt både uppträdande på mingel och festen. Punktliga och anpassade sig efter våra behov. Perfekt mix av låtar och fick igång dansgolvet precis så bra som vi kunde hoppats. Otroligt uppskattar av våra gäster, och nästan varenda en kommenterade hur bra de var, och ville veta hur vi hittat dom. Stort tack för underhållningen och det trevliga bemötandet. Sofia & Tim

Josefin Lundgren (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: December 14 2018

Fantastiskt bemötande, flexibla under kvällen efter våra behov! Strålande bemötande från början till slut!

Michael Jansson / Happy Socks (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: December 06 2018

Vi anordnade en AW med afterski-tema på vårt kontor där vi hade anlitat Highway to Helg som trubadurduo. Redan från första kontakten blev jag väldigt bra bemött och allt kändes väldigt professionellt vad gällde kontakt, offert och bokning. Själva konserten var väldigt lyckad och de som uppträdde var oerhört duktiga vad gäller både instrument och sång. Vi hade som sagt efterfrågat afterski-tema och då hade bandet på mycket kort varsel skräddarsytt en perfekt låtlista för detta syfte. Förutom att bandets uppträdande höll hög kvalitet så var de mycket trevliga. Jag kan varmt rekommendera Highway to Helg och skulle gärna boka dem igen till framtida events. Tack!

Elin Öjstrand (5 /5) Evenemang: Annan fest | Datum: November 03 2018

Alla var jättetrevliga och allt gick hur smidigt som helst. Vi är jättenöjda!

Alexandra Hedqvist (5 /5) Evenemang: Pub/restaurang | Datum: Oktober 13 2018

HTH är både proffsiga och ödmjuka yrkesmusiker som gjorde årets största hemvändarkväll till ett riktigt party. Trots teknikstrul levererade allt vi förväntat oss och lite till. Vi ser fram emot att boka dem igen och rekommenderar dem mer än gärna till privatpersoner, företagsevenemang eller nöjesetablissemang som oss. Alex

Tomas Eriksson (5 /5) Evenemang: 50-årsfest | Datum: Augusti 11 2018

Ett mycket kompetent band med bred repetoar som vet hur man får fart på en tillställning!

Kristina Orsander (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Augusti 04 2018

Jag och min man bokade Highway to helg till vårt bröllop och är galet nöjda! De gav ett seriöst intryck från början med en tydlig offert. De var väldigt lyhörda med önskemål, alla låtar vi ville ha gjordes fantastiska versioner av. De hade bra känsla för gästerna och spelade en blandning som alla gillade. Riktigt bra rent ljud i deras utrustning. Det märks att de är duktiga musiker, och vilken röst sångerskan har! Många av gästerna har frågat efter bandet och tyckt att det var en stor höjdpunkt under kvällen. Jag rekommenderar starkt Highway to helg till alla som vill ha en riktigt bra band på sin fest, de är proffs. /Kristina

Alexandra (5 /5) Evenemang: Firmafest | Datum: December 05 2017

Vi på Goodyear ger våra varma rekomendationer till att andvända sig utav bandet Highway to helg!

Joakim Bergman (5 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: Oktober 07 2017

Suverän sångerska o fantastiskt band som har en bred o bra reportoar. Håller bra tempo o stämning o passar väldigt bra till 40-årsfester o andra fester också.

malin (5 /5) Evenemang: Bröllop | Datum: Maj 19 2017

Highway to helg spelade på vårt bröllop och deras sätt att få med gästerna var helt fantastiskt. Alla generationer fick dansa till sina favoriter. De var mer än toppen och vi kunde inte önskat oss ett bättre band. Vi rekommenderar dem varmt. / Malin och Lina

Mikael Borg (4,5 /5) Evenemang: 40-årsfest | Datum: Februari 02 2019

Pålitliga, punktliga, bra tryck, bra låtar, bra sångröst!

Kontakta artisten här

Det är gratis att kontakta artisten, och du får inte fler mejl från oss!

SE VÅR VIDEO
FESTBANDETS REPERTOAR
Medley (Diverse artister)